۵ نماینده مجلس که عضو کمیسیون برجام نیز بوده و به دلیل عدم همسو بودن گزارش نهایی کمیسیون با منافع حزبی آنها به شدت از این گزارش گلایه دارند، در بیانیهای از ۱۶۵ دستاورد تخیلی برجام رونمایی کردند!
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، علاءالدین بروجردی، مسعود پزشکیان، عباسعلی منصوری آرانی، منصور حقیقتپور و غلامرضا تاجگردون در واکنشی عجولانه به گزارش مستند کمیسیون ویژه برجام، بیانیهای مفصل صادر کردند. مطالعه متن کامل این بیانیه بسیار طولانی با ۱۶۵ بند نشان از آن دارد که در این بیانیه به طرز عجیب و غریبی امتیازهای واگذار شده از سوی تیم مذاکرهکننده به عنوان دستاورد عنوان شده است و بسیاری از به اصطلاح دستاوردها نیز تکراری بوده و تنها برای طولانی شدن متن بیانیه و به منظور اثرگذاری بر مخاطبان تهیه شده است.
از سوی دیگر نویسندگان در ابتدای بیانیه خود بدون ارائه پاسخ منطقی، ضمن انتقاد شدید از گزارش کمیسیون برجام مدعی شدهاند که این گزارش خارج از کمیسیون تهیه شده ولی در ادامه اذعان کردهاند که گزارش تهیه شده به امضای اعضای کمیسیون رسیده است.
نکته جالب آن که در ابتدای بیانیه اذعان شده که گزارش نهایی کمیسیون برجام با رای مثبت ۶ نماینده در مقابل رای منفی سه عضو دیگر کمیسیون تصویب شده و در عین حال سه عضو کمیسیون به نشانه اعتراض جلسه را بدون رای دادن ترک کردهاند. این ادعا به معنای آن است که اگر سه عضو موافق برجام که در رایگیری نهایی حضور نداشتند و جلسه را به نشانه اعتراض ترک کرده بودند،اندکی تحمل میکردند گزارش نهایی تصویب نمیشده و به جای آن گزارشی در تایید برجام در اختیار افکار عمومی قرار میگرفت!
این ادعا و تناقض نهفته در آن توهین بزرگی به شعور مردم ایران محسوب میشود و گویا نویسندگان بیانیه که برای مصارف انتخاباتی دنبال همراهی با دولت هستند نمیدانند که تجربه نشان داده است که چنین همراهیها و همگامیهایی با عاقبت خوبی در میان مردم و افکار عمومی مواجه نشدهاند.
حرکت در جهت باد!
نکته دیگری که بایستی به آن اشاره شود آن است که یکی از ۵ نویسنده این بیانیه حزبی پیش از تشکیل کمیسیون ویژه در گفت و گو با کیهان به شدت از بررسی برجام در مجلس انتقاد کرده و گفته بود: برجام ربطی به مجلس ندارد و نمایندگان حق ورود به این مسئله را ندارند و بررسی در شورای عالی امنیت ملی کفایت میکند!
این نماینده که برخلاف قانون اساسی مخالف بررسی برجام در مجلس بود پس از تشکیل کمیسیون ویژه به ناگاه تغییر عقیده داده و به عضویت این کمیسیون نیز در آمد! طبیعی است نماینده و یا نمایندگانی که مجلس را به عنوان پادوی دولت تصور میکنند و اعتقادی به بررسی توافق هستهای بر طبق قانون اساسی در مجلس ندارند، در تهیه بیانیه خود نیز منویات و تمایلات دولت و نه ملت را مبنا قرار میدهند.
دور تند حرفهای تکراری و بیپایه!
بیانیه ۵ نماینده فوق چنان که ذکر آن رفت حاوی بندهای تکراری فراوان است به صورتی که اگر بندهای تکراری بیانیه حذف شود ۱۶۵ بند آن به کمتر از ۵۰ بند کاهش خواهد یافت که اغلب همین بندها نیز نه تنها دستاورد برجام محسوب نمیشود بلکه برعکس نقاط ضعف آن است. اگرچه میتوان درباره تکتک این بندها و امتیازهای تخیلی نوشت اما از باب مشت نمونه خروار به تعدادی از این امتیازات ادعایی اشاره میشود.
نویسندگان این بیانیه دولتی در بند دوم مدعی شدهاند که آمریکا و جهان غرب سیاستهای تحریمی را شکستخورده اعلام کردهاند. در اینکه سیاستهای تحریمی در نهایت شکست خورده و یا خواهد خورد شکی نیست اما شرط آن این است که دولت محترم نظرات دلسوزان از جمله رهبر معظم انقلاب مبنی بر روی آوردن به اقتصاد مقاومتی را جدی گرفته و دل به برداشته شدن تحریمها نبندد. سوال این جا است که این چه اعتراف و اذعانی است که بارها از سوی آمریکا اعلام شده است که تحریمها دولت ایران را پای میز مذاکره آورده و از سوی دیگر نیز هر روز ایران به تحریمهای بیشتر و فزاینده تهدید میشود؟!
دل بستن به بازی پلیس خوب و بد
نمایندگان امضاکننده این بیانیه با دل سپردن به سیاست قدیمی و کهنه شده پلیس خوب و بد تاکید کردهاند برجام اختلافات میان اسرائیل و آمریکا را علنی ساخته و آبروی نتانیاهو را برده است!
نکته جالب آن که آمریکا بارها اذعان کرده است که در برجام به دنبال تامین امنیت رژیم اسرائیل بودهایم و از سوی دیگر «دو روز پیش نخست وزیر رژیم صهیونیستی که پیش از این، در موضعگیریهای متعدد مدعی مخالفت با توافق هستهای بود، با پایان جنگ زرگری میان آمریکا و اسرائیل، از برجام حمایت کرد و به جمع حامیان توافق هستهای پیوست.»
روزنامههای زنجیرهای و رسانههای حامی دولت با به راه انداختن هیاهوی رسانهای، مخالفت شدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی را دلیلی محکم بر خوب بودن توافق عنوان میکردند و تلاش میکردند تا هرگونه انتقاد از برجام در داخل کشور را با تهمت همصدایی با اسرائیل، به حاشیه بکشانند.
از اقتصاد مقاومتی تا مک دونالد!
نویسندگان بیانیه در بخشهایی از نوشته خود بر اقتصاد مقاومتی تاکید کرده و مدعی شدهاند برجام زمینه لازم را برای تقویت تواناییهای اقتصادی و علمی ایران در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی فراهم کرده است! در جای جای این بیانیه از باز شدن درهای اقتصاد کشور به روی خارج سخن گفته شده است و حال سوال این جا است که این چه اقتصاد مقاومتی است که ذوقزدگان توافق در حالی که هنوز اتفاقی نیفتاده و به اذعان کارشناسان رفت و آمد هیئتها ظاهری است، به دست و پا افتاده و پولهای آزاد نشده را نیز پیشخور کردهاند. و یا اینکه آیا شوق و ذوق مفرط زنجیرهایها برای باز شدن رستورانهای مک دونالد پس از توافق نیز در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است؟!
مدارای سیاسی با حمله به منتقدین!
شاید عجیبترین بخش بیانیه وکیلالدولهها که هر ناظری را به تعجب و خنده از روی تاسف وا میدارد این باشد که نویسندگان مدعی شدهاند «برجام بلوغ سیاسی و مدارای اجتماعی را در کشور بالا برده است»!
این ادعا در حالی است که در طول دو سال گذشته چه پیش و چه پس از برجام دولتیها و از جمله دولتمردان از هیچگونه حمله و هتاکی علیه منتقدین از جمله بیسواد خواندن آنها، به جهنم حواله کردنشان، تمسخرشان و نیز تهدید به برخوردهای سخت و سلبی دریغ نکردهاند. باید پرسید برخورد خشن با منتقدان برجام در قم نیز آیا در راستای مدارای اجتماعی و سیاسی صورت گرفته و از دستاوردهای برجام است؟!
اجرای پروتکل الحاقی بدون مصوبه مجلس!
امضاکنندگان این بیانیه همچنین در یکی از بندها بر اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی از سوی ایران و در مراحل بعدی تصویب آن از سوی مجلس شورای اسلامی تاکید شده است و این در حالی است که نمایندگان ملت پیش از این و در سال ۸۴ مصوب کرده بودند که پروتکل الحاقی بدون تصویب مجلس حتی به صورت داوطلبانه نمیتواند اجرایی شود.
سوال این جا است که آیا نویسندگان این بیانیه به قوانینی که از سوی نمایندگان تاکنون تصویب شده اشراف نداشتهاند یا به امر مطلبی را نوشته و یا برای آنان نوشته و در اختیار عموم قرار دادهاند؟! نکته دیگر آنکه اجرای یک پروتکل که براساس آن تعهدات کشور افزایش یافته و بازرسیها و به دنبال آن جاسوسیها بیشتر میشود، امتیاز است؟!!
امتیاز برچیدن سانتریفیوژها!
نویسندگان در بخشی دیگر از بیانیه خود برچیدن بیش از ۷۰ درصد سانتریفیوژها را امتیاز معرفی کرده و آنها را اضافی و مازاد توصیف کردهاند! در بند ۳۶ آمده است؛ «هیچ سانتریفیوژی از بین نخواهد رفت و تمامی سانتریفیوژهای اضافی برای استفاده در مراحل بعدی به طور سالم در مکان امن و حفاظت شده در نطنز انبار خواهند شد.» در بند ۴۶ همین دستاورد بزرگ برجام با ادبیاتی دیگر ارائه شده است؛ «سانتریفیوژهای مازاد در انبارهای زیرزمین نگهداری شده و برای جایگزینی سانتریفیوژهای از رده خارج شده مورد استفاده قرار خواهد گرفت.» جمعآوری سانتریفیوژها و انبار کردن آنها – که به اعتراف جناب علیاکبر صالحی نیمی از آنها در این فرآیند از بین میروند- را به عنوان دستاورد و امتیاز معرفی کردن، نیاز به سطح بالایی از قابلیت توهین به شعور مخاطبان را دارد!
امتیاز بزرگ خروج اورانیوم غنی شده و چرخش خالی سانتریفیوژهای فردو!
این بیانیه خروج ۹۷ درصد از اورانیوم غنی شده از کشور را دستاورد معرفی کرده و برای بزک کردن این ادعای جالب در بندی دیگر مدعی است ایران با این کار به جمع صادرکنندگان اورانیوم پیوسته است!
بیش از ۲۰ بند از این بیانیه به اراک و فردو اختصاص یافته است. نویسندگان محدودیتهای تحمیل شده به کشور در این دو حوزه را در قالب ۲۰ دستاورد بزرگ به ملت غالب کردهاند و مدعی شدهاند فردو به عنوان مرکز تحقیقاتی به کار خود ادامه میدهد و نگفتهاند اگر قرار بود فردو صرفاً مرکز تحقیقاتی باشد پس چه نیازی به ساخت آن در عمق ۱۰۰ متری زیر کوه؟! آنان چرخش تشریفاتی چند سانتریفیوژ خالی در فردو را نیز امتیاز دانستهاند! بیش از ۱۰ امتیاز ذکر شده درباره راکتور آب سنگین اراک نیز از همین جنس و جالب توجه است.
امتیاز کاهش سطح غنیسازی!
کاهش سطح غنیسازی به زیر ۴ درصد -در حالی که کشور به فناوری غنیسازی ۲۰ درصد تسلط و احتیاج دارد- به عنوان دستاوردی دیگر معرفی شده است!
گزارش مشعشع این ۵ نماینده درباره دستاوردهای برجام در حوزه تحریمها نیز وضعیتی مشابه دارد و تعلیق موقت برخی تحریمها و حفظ ساختار حقوقی آنها در بیش از ۶۰ بند ذکر شده و دستاوردی مهم تلقی شده است. حال آنکه قرار بود مذاکرات هستهای به لغو تحریمها منجر شود و اگر چنین نیست -که براساس متن توافق نیست- پس دو سال مذاکره برای چه بود؟!
نویسندگان این بیانیه امتیاز بازرسیهای فراپروتکلی را نیز از دیگر امتیازات برجام دانستهاند و با قلب واقعیت برجام مدعی شدهاند امکان بازرسی از مراکز نظامی کشور وجود ندارد حال آنکه خود در بند ۸۸ اعتراف کردهاند؛ «دسترسی آژانس به مراکز اعلام نشده تنها به صورت مدیریت شده و پس از طی روند طولانی مندرج در برجام تأمین خواهد شد و مبتنی بر احترام به حاکمیت و رعایت ملاحظات حفظ اسرار نظامی و امنیتی کشور خواهد بود.»
همان طور که قبلاً نیز ذکر شد گزارش این پنج نماینده مملو از این تناقضات و امتیازات ادعایی و تخیلی است که پرداختن به آنها از حوصله این گزارش خارج است و خوانندگان با مراجعه به اصل آن میتوانند سایر بندهای مفرح آن را بخوانند، قضاوت و لحظات شادی را سپری کنند! در یک کلام باید گفت اینکه آقای بروجردی و دوستانشان مقداری به شعور ملت احترام گذاشته و افزایش بارندگیهای کشور، کاهش آلودگی هوای پایتخت، کاهش تصادفات، کاهش ریزگردها و مسائلی از این دست را به عنوان دستاورهای برجام ذکر نکردهاند باید از آنان تقدیر و تشکر کرد!
گفتنی است پیش از این یک نماینده اصلاح طلب مجلس مدعی شده بود بهبود آب و هوای کشور و افزایش بارندگی از دستاوردهای مذاکرات هستهای و توافق است!
توهمی که نویسندگان بیانیه آن را ایجاد کردهاند!
پیش از این دانشگاه مریلند آمریکا در یک نظرسنجی اعلام کرده بود که اکثریت مردم ایران براساس پیشفرضهای غلط از جمله برداشته شدن همه تحریمها و نیز عدم بازدید از اماکن نظامی و … موافق برجام هستند.
بر اساس این نظرسنجی که متن کامل ۲۰ صفحهای آن در پایگاه اطلاعرسانی «مرکز مطالعات امور بینالملل و امنیت دانشگاه مریلند» موجود است، چهار توهم بزرگ باعث آن شده که پاسخدهندگان حمایت خود را از توافق وین اعلام کنند.
این چهار توهم عبارتند از؛
۱- براساس توافق وین «همه تحریمها حتی تحریمهای یکجانبه آمریکا لغو خواهند شد، در حالی که آمریکا تنها تحریمهای مرتبط با برنامه هستهای را برمیدارد.»
۲- برداشتن تحریمهای ایران همزمان با اقدامات ایران خواهد بود، در حالی که لغو تحریمها پس از آن که ایران بخشهای مهمی از تعهداتش را انجام دهد انجام میگیرد.
۳- ایران زیر بار محدودیت تحقیقات هستهای خود نرفته است در حالی که ایران محدودیتهای جدی را برای تحقیقات هستهای خود پذیرفته است.
۴ – بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی تحت هیچ شرایطی اجازه دسترسی به پایگاههای نظامی ایران را نخواهند داشت در حالی که ایران پذیرفته که تحت شرایطی بازرسان آژانس به پایگاههای نظامی دسترسی داشته باشند.
نکته قابل توجه این است که گزارش مذکور تاکید میکند این ناآگاهی نسبت به محتوای توافق در میان حامیان روحانی بیش از دیگران است!
حال مطالعه متن کامل بیانیه ۵ نماینده حامی دولت نشان از آن دارد که آنها خود القاگر این توهمات در جامعه هستند.
در بخشهای مختلف بیانیه این ۵ نماینده بر برداشته شدن همه تحریمها و نیز ممنوعیت بازدید از مراکز نظامی و موشکی به هر نحو ممکن تاکید شده است و این در حالی است که برجام صراحت خلاف این توهمات را نشان میدهد توهماتی که بیپایه بودن آنها در گزارش کمیسیون برجام مورد تاکید قرار گرفته است.
بررسیهای تخصصی و کارشناسی و پوچ بودن ادعای۵ نماینده
این ادعاها از جمله اینکه هیچ بازدیدی از هیچ مرکز نظامی و موشکی صورت نخواهد گرفت به صورت عیان از سوی کارشناسان مورد انکار قرار گرفته است.
کمیسیون ویژه برجام در بخش بررسی جنبههای دفاعی – امنیتی برجام تاکید کرده است: براساس استماع مجموعه نظرات و مشورت با مقامهای مسئول و صاحب صلاحیت در امور نظامی و امنیتی، کمیسیون به این جمعبندی رسیده است که برجام دارای خلأها و ضعفهای اساسی در حوزه نظامی و امنیتی است که در صورت عدم تجدیدنظر درباره بازرسی از مراکز نظامی، دفاعی و امنیتی و عدم دقت نظر در حین اجرا، مشکلاتی را پیشروی کشور قرار خواهد داد.
در این گزارش تصریح شده است: این موضوع برای کمیسیون محرز شده است که با استناد به متن برجام دسترسی به تأسیسات نظامی ایران ممکن شده است. طبق متن منتشر شده، ایران موظف است به هر تأسیساتی – از جمله تأسیسات نظامی و امنیتی – حداکثر ظرف مدت ۲۴ روز دسترسی مورد درخواست را تأمین نماید.
بر اساس این گزارش کمیسیون اطمینان یافته است «اجرای این رژیم بازرسی در ایران – در صورت تحقق – میتواند به جمعآوری بیسابقه اطلاعات از ایران منجر شده و زیرساختها، اطلاعات و سرمایههای انسانی، علمی، نظامی و امنیتی ایران را به نحو نگرانکنندهای در معرض مخاطره قرار دهد. لذا کمیسیون بر منع صریح فرماندهی کل قوا مبنی بر ممنوعیت هرگونه راه دادن بیگانگان به حریم و حصار امنیتی و دفاعی و نظامی کشور به هر بهانهای تأکید مینماید.»
در رابطه با نوشته ۵ نماینده فوق گفتنیهای فراوان دیگری است که میگذاریم و میگذریم.
تاکید بر شرایط ویژه بدون در نظر گرفتن محتوا !
تاجگردون یکی از نمایندگان امضاکننده نامه فوق در گفت و گوی ویژه خبری اظهار داشته است که از ابتدا تشکیل کمیسیون ویژه برجام اشتباه بوده است !
وی اظهار داشت: نظر شخصی بنده این است که این طرح باید در کمیسیون امنیت ملی بررسی شود و از ابتدا نیز تشکیل کمیسیون ویژه بررسی برجام اشتباه بود چرا که این موضوع در حیطه وظایف کمیسیون امنیت ملی قرار داشت.
روی دیگر این اظهارات آن است که اگر گزارش کمیسیون ویژه برجام به نفع خواستههای حزبی و شخصی برخی افراد و جریانها بود تشکیل کمیسیون ویژه مطلوب تشخیص داده میشد و اگر تشکیل این کمیسیون اشتباه بوده پس چرا و دوستان دیگرتان برای ورود به آن سر و دست شکستید؟!
نکته دیگر آن که اگر کشور دارای شرایط ویژهای است مسئول این شرایط ویژه مورد ادعای حامیان دولت کیست ؟ دولت یازدهم که مدیریت قوه مجریه بر عهده او است یا منتقدینی که از فاجعه بار بودن اجرای برجام سخن میگویند؟
بیانیه ۵ عضوکمیسیون برجام اخلاقی نبود
محمدحسین فرهنگی عضو هیئت رئیسه مجلس با جامع خواندن گزارش کمیسیون برجام، از بیانیه ۵ عضو این کمیسیون انتقاد کرد و گفت: این افراد کار اخلاقی انجام ندادند؛ وقتی در یک جمع حضور مییابند، باید به اراده جمع احترام گذاشت.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با مهر با بیان اینکه انتقادات مطرح شده درباره سوگیری این گزارش را قبول ندارم، تصریح کرد: برجام مانند یک منشور است که از هر طرفی به آن نگاه کنیم، ممکن است یک رنگ را مشاهده کنیم؛ نگاه جامع این است که هم جنبههای مثبت و هم جنبههای منفی آن دیده بشود و این نگاه است که کامل و جامع محسوب میشود.
مهرداد بذرپاش عضو کمیسیون ویژه مجلس نیز اقدام هیئت رئیسه مجلس در ارجاع طرح یکفوریتی برجام به کمیسیون امنیت ملی را غیرکارشناسی خواند و بر لزوم تجدیدنظر هیئت رئیسه در این تصمیم تاکید کرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس مخالفتها و موافقتها در خصوص گزارش کمیسیون برجام را ناشی از ذات دموکراسی خواند و گفت: متاسفانه برخی عادت دارند هر زمان گزارش و یا اقدامی به نفع گرایش سیاسیشان باشد آن را عادلانه و درست بدانند و هر گاه گزارش به ضرر گرایش سیاسیشان باشد آن را سیاسی و غیرکارشناسی بدانند.
سه امضاکننده بیانیه در رایگیری حضور داشتند
محمد کوثری عضو کمیسیون ویژه برجام مجلس شورای اسلامی نیز گفت :هر جمعی ممکن است درباره امری اختلاف نظر داشته باشند و به هرحال بین خودشان رایگیری کرده و رای اکثریت مبنا قرار خواهد گرفت و تهیه گزارش کمیسیون برجام هم از این قاعده مستثنا نبوده است.
وی ادامه داد: بیانیهای که با امضای پنج نفر از اعضای کمیسیون برجام در رسانهها منتشر شده و نسبت به گزارش پرافتخار و متقن کمیسیون اعتراض کرده کاری غیرمنطقی و غیراخلاقی است.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: سه نفر از این دوستان جلسه روز گذشته را ترک کردند و در این افتخار مشارکت نداشتند و خود را محروم کردند اما تعجب بنده از آقایان بروجردی و حقیقتپور است که تا آخرین لحظه در جلسه کمیسیون حاضر بودند و در تصویب گزارش نقش ایفا کردند و برخی از بندهای پیشنویس گزارش را تصحیح، حذف یا اضافه نمودند.
برخیها ادعای دموکراسی دارند اما دیکتاتورمآبانه عمل میکنند
سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی برجام در مجلس نیز باتشریح فرایند تهیه گزارش این کمیسیون گفت: بند به بند این گزارش، در صحن کمیسیون رایگیری و تصویب شده است.
وی در توضیح این مطلب گفت: ما تمام نظرات را شنیدیم و همه صحبتها انجام شد و همه این نکات پیاده شده و پرینت گرفته و مستندسازی شد؛ در نهایت براساس این مذاکرات در کمیتهها و کمیسیون و گزارشهای تهیه شده، گزارش نهایی در صحن کمیسیون تدوین شد.
سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی برجام در مجلس خاطرنشان کرد: طبیعی بوده است که هر کدام از کمیتههای کمیسیون باید گزارش خود را تهیه میکردهاند؛ مثلا در کمیته امنیتی و دفاعی آقایان حقیقتپور و بروجردی یک متن چهار یا پنج مادهای را تهیه کردند که دو بار در کمیسیون قرائت و نظرات اصلاحی دریافت شد. در کمیته سیاسی نیز آقای منصوری آرانی متنی را تهیه و ارائه کرد که در صحن کمیسیون قرائت و اصلاح شد؛ در کمیته حقوقی نیز آقای وحید احمدی نیز همین روش را طی کرد و سایر کمیتهها نیز به همین ترتیب گزارشهای خود را به صحن کمیسیون آوردند که قرائت شد و اصلاحاتی نیز براساس نظر اعضا بر این گزارشها اعمال شد و نهایتاً همین گزارشها با یکدیگر تجمیع و به گزارش نهایی کمیسیون تبدیل شد.
نقوی حسینی ادامه داد: در مجموع علاوه بر رای به گزارش کمیتهها، بند به بند گزارش نیز با اعمال اصلاحات مد نظر اعضای کمیسیون به رای گذاشته شده و تصویب شده است؛ پس از رایگیری بند به بند، مجدداً در پایان کار کلیت و چارچوب کلی گزارش تهیه شده به رای گذاشته شد که اعضا به آن رای مثبت دادند.
وی با انتقاد از کسانی که گزارش کمیسیون ویژه برجام را حاصل سوگیری و دیدگاههای شخصی میدانند، گفت: من نمیدانم این چه اخلاقی است که برخیها چون نظرشان در رایگیری تامین نمیشود، در رسانهها حرفهایی میزنند که دور از واقعیت است؛ در مجلس شورای اسلامی نیز روزانه چند طرح و لایحه بررسی و تصویب میشود که ممکن است نظر کسی تامین نشده باشد. آیا باید در رسانهها صحبت شود و بگویند این خلاف واقع و جهتدار است؟! آن هم به دلیل اینکه نظر من تامین نشده است!
سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی برجام اظهار داشت: من واقعاً از برخی دوستان به ویژه از اصلاحطلبان تعجب میکنم که ادعای دموکراسی و پایبندی به اصول دموکراتیک دارند ولی دیکتاتورترین آدمها هستند و دیکتاتورمآبانه عمل میکنند؛ به گونهای که اگر نظر خودشان تامین نشود، اساس کار را زیر سوال میبرند.
کیهان
انتهای پیام/