طی مراسمی در مجتمع فرهنگی خاتم الانبیاء رشت، آثار برگزیده نخستین جشنواره مطبوعات و پایگاه های خبری استان گیلان معرفی و از خالقان این آثار تقدیر شد.
طی مراسمی در مجتمع فرهنگی خاتم الانبیاء رشت، آثار برگزیده نخستین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری تحلیلی استان گیلان معرفی و از خالقان این آثار تقدیر شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، آیین اختتامیه نخستین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری تحلیلی استان گیلان پیش از ظهر امروز در مجتمع خاتم الانبیاء رشت برگزار شد.
طی این مراسم که با شعار «رسانه گیلانی، رویش انقلابی» برگزار گردید آثار برگزیده جشنواره در دو بخش رسانه های حقیقی و مجازی، معرفی و از خالقان این آثار با اهدای تندیس، لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیر شد.
از نکات قابل توجه در این مراسم وجود نام دو چهره ماسالی نیز در میان برگزیدگان جشنواره بود. یادداشت «آیا جدال و جنگ در این روزها رواست؟» نوشته قربان صحرایی چاله سرایی از پایگاه خبری ماسال نیوز موفق شد در این جشنواره رتبه سوم برترین یادداشت های خبرگزاری ها و پایگاه های خبری تحلیلی استان را به خود اختصاص دهد. گفتنی است در این بخش هیچ یادداشتی موفق به کسب رتبه های دوم و اول نشد.
همچنین در این مراسم از پنج فرماندار رسانه ای شهرستان تقدیر شد که نام سید رضا جوادپور، فرماندار شهرستان ماسال نیز در جمع برگزیدگان قرار داشت.
شایان ذکر است برپایی نخستین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری تحلیلی استان گیلان بهمن ماه امسال، به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان و با حضور ۶۲۵ اثر کلید خورد/.