به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، رئیس دفتر مقام معظم رهبری در نامهای به معاون اول رئیس جمهور ۴ توصیه مقام معظم رهبری به منظور اجرای موفق برنامههای اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کرد.
در نامه حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری به اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور آمده است: «گزارش ارسالی جنابعالی که حاوی برنامههای ملی یازدهگانه طرحها و پروژههای دولت در اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی بود، به استحضار مقام معظم رهبری رسید. معظمله ضمن قدردانی از اهتمام دولت نسبت به این موضوع و با تاکید بر اینکه ایشان اصولا بنائی بر تایید یا عدم تایید برنامههایی که تنظیم و اجرای آنها بر عهده دولتهاست، ندارند، نکات ذیل را در جهت اجرای موفق و موثر برنامههای مذکور توصیه فرمودند:
” ۱- رویکردهای اقتصاد مقاومتی (عدالت بنیانی، مردمی بودن، دانش بنیانی، درونزایی و برونگرایی) در همه ی برنامه ها( از جمله برنامه ششم توسعه و بودجه سنواتی) و فعالیت های دستگاه های اجرایی حاکم گردیده و اجرای اقتصاد مقاومتی تنها منوط به این برنامه ها نگردد. باید اطمینان حاصل شود که کلیه اقدامات دستگاه ها منطبق با این سیاست ها است.
۲- برنامه اقتصاد مقاومتی نباید برنامه ای مجزا از برنامه ششم توسعه باشد. برنامه اقتصاد مقاومتی باید در قالب برنامه ششم توسعه تدوین و پیگیری گردد. در ابلاغیه سیاست های کلی برنامه ششم توسعه بر این موضوع تاکید شده است.
۳- تعیین نقش دستگاه های اجرایی و مناطق جغرافیایی، زمان بندی اجرایی پروژه ها و اهداف کوتاه مدت (تاپایان دولت یازدهم)، میان مدت (پایان برنامه ششم) و بلند مدت (انتهای چشم انداز بیست ساله) صورت پذیرفته و کلیه دستگاه های اجرایی نسبت به آن پاسخگو شوند.
۴- به حرکت درآوردن و تعیین نقش آحاد جامعه جهت مشارکت در فعالیت های اقتصادی و توانمند سازی آنها و بکارگیری کلیه ظرفیت های کشور به ویژه جوانان مورد توجه قرار گرفته و برنامه ها تنها ناظر بر بخش های دولتی نباشد.”
دراین دولت اجماعی برای اقتصاد مقاومتی وجود ندارد!
بعنوان نمونه بموجب بند ط بودجه سال ۹۴ هیچ اعتباری برای صنعت دامپروری کشور در نظر گرفته نشده است.!
یعنی واردات گوشت برزیلی وبوفالو برای مردم مسلمان ایران وخروج ارز از مملکت و غنی کردن تولید کنندگان برزیل و …. فقیر کردن تولید کنندگان ایرانی!
به نکته خوبي اشاره کردهاي. به نظر ميرسد راستگويان بيبرنامهترين دولتهايي است که تاکنون در جمهور اسلامي شکل گرفته. اينان به توليد و توانمنديهاي بسيار داخلي اصلا اعتقادي ندارند. وقتي مشاور ارشد رئيس دولت مانند آن پادوي غرب که مسئوليتي در دولت پهلوي دوم داشت و توانايي ايران را نهايتا در لولهنگسازي ميدانست، بگويد ما نميتوانيم و توانايي ما فقط در تهيه آبگوشت بزباش است، چگونه ميخواهند اقتصاد مقاومتي شکل دهند و برايش برنامهريزي کنند؟!
چرا تو وب سایت جدیدتون جایی برای اوقات شرعی بروز نذاشتید. ممنون میشیم لطف کنید اوقات شرعی رو هم اضافه کنید.
بسیار عالی ، ممنون از اطلاع رسانیتون