به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، پرویز شکوری در گفتگو با کاسپین، با تسلیت اربعین حسینی، اظهار کرد: جلسه مشورتی اصلاح طلبان این حوزه انتخابیه لحظاتی پیش به پایان رسید.
وی با بیان اینکه بنده از امشب به طور رسمی اعلام میکنم که بعنوان کاندیدا در انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تالش حضور پیدا خواهم کرد، افزود: مهمترین دلیل حضورم در انتخابات نبود کاندیدای شاخص اصلاح طلب در این حوزه است.
ریس مجمع اصلاح طلبان شهرستان رضوانشهر با بیان اینکه شاید بنده درحال حاضر گزینه اصلی اصلاح طلبان در حوزه انتخابیه تالش نباشم گفت: برای اینکه مشخص شود بنده کاندیدا اصلاح طلبان هستم یا خیر، باید جلسات بررسی و هم اندیشی شورای مشورتی برگزار شود و آنجا در باره این موضوع تصمیم گیری کنند.
انتهای پیام/
این جور که همه میدونن و الان دیگه همه باخبرن که حاجی نیرومند چطور داره فعالیت میکنه و چطور جلساتش داره پیش میره و باید بگم که کسی که تلاش میکنه به هدف نزدیک تر خواهد بود.
سلام . لطفا به کامنت اینجانب در مورد “آقای پورعزیزی” مراجعه فرمائید. آن موارد در مورد ایشان و هر کاندیدای دیگری صادق است . با احترام : دکتربتولی .
تبریک میگم به مردم فهیم و غیور تالش که با همراه بودن و یاری کردن کاندیدای اصلح همچون قاضی نیرومند نشون دادن که واقعا بهترین فرد رو انتخاب کردند و این یعنی تحولی در تالش با قاضی مقتدر حاج حسین نیرومند.
فکر نکنم مردم مشکلشون قضایی باشه مشکل مردم اقتصادی و مبارزه با لات بازی سیاسی هستش و این جایگاه افراد لایقتری رو میطلبه..
سلام . ما هم اکنون هم “اصلاح طلبان راستین” در بین کاندیداها داریم . ارادتمند : دکتربتولی .
سلام دکتر لطفا اصلاح طلب را برایمان تشریح نمایید ممنون
سلام قربان . خوبین؟ انشاالله سالم و تندرست باشید . “اصلاح طلب” به کسی میگویند که نسبت به “وضع موجود” راضی نیست و مایل است این وضعیت موجود را بوسیله “اصلاحات” به “وضع مطلوب” تبدیل کند . در ایران گفته شده که : ما دو “جناح” و یا دو “جبهه” سیاسی داریم . یکی “جناح راست” که به آن “اصولگرا” هم میگویند و دیگری “جناح چپ” که آنرا جناح “اصلاح طلب” هم مینامند . اینها نظریات رایج سیاسی در ایران است . اما اینجانب معتقدم که : ما نه دو جناح سیاسی بلکه “سه جناح سیاسی” داریم : ۱-جناح راست ( اصولگرایان) ۲- جناح چپ ( اصلاح طلبان) و ۳- جناح میانه رو . جناح راست خودش از دو “نگرش” یا دو “طیف” تشکیل شده است : الف-“جناح راست افراطی” و ب-“جناح راست معتدل” . همچنین جناح چپ هم از دو «نگرش” یا دو “طیف” تشکیل شده است : الف- “جناح چپ افراطی” و ب-“جناح چپ معتدل” . جالب است که بنظر اینجانب “جناح میانه رو” هم از دو “نگرش” یا دو “طیف” تشکیل شده است : الف-“جناح میانه رو تکنوکرات(کارگزار)” و ب-“جناح میانه رو معتدل (اعتدال گرا)” . لذا بطور خلاصه و بنا بر تئوری اینجانب ما در ایران مجموعا سه جناح داریم که هر جناحی دارای دو طیف یا دو نگرش هستند و بنابراین شش نگرش سیاسی در ایران وجود دارد . اما موضوع به اینجا ختم نمیشود ! زیرا ما در ایران یک “گوهر شب چراغ” و “جواهر نایاب” داریم که همه و همه از جمله این هر سه جناح و شش نگرش از وجود نازنین ایشان “غافل” هستند و آن “جواهر نایاب و گوهرشب چراغ” وجود عزیز و گرامی “رهبر عزیز و ارجمند ایران اسلامی” یعنی “حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای” است و به نظر این بنده حقیر هیچیک از “سه جناح” و “شش نگرش” فوق الذکر توجهی به مقام و مرتبت ایشان ندارند و غافلانه راه خود را میروند و لذا ما ناچار میشویم سطح و مرتبه و شان ایشان بعنوان یک “حکیم و رهبر اندیشمند و عالیقدر برای جهان بشریت” را در طرز نشستن “جناب آقای پوتین” (رهبر یک ابرقدرت عظیم جهانی) در مقابل ایشان بیاموزیم . لذا اینجانب تمایل عمیق قلبی دارم که انشاالله بیاری حق تعالی یک “طیف” یا “نگرش” یا “جبهه” جدیدی بعنوان “نگرش یا جبهه هفتم” ( جدای از آن شش نگرش و جبهه فوق الذکر ) تاسیس کنم و “منویات معظم له ” را بعنوان “سرلوحه” و “مانیفست” این “جبهه هفتم” بدهم و به این طریق در راه سربلندی و سرافرازی کشور قدم برداریم تا انشاالله با محو دشمنان بتوانیم به “سرآمدی” در جهان نائل آمده و جایگاه واقعی خود بعنوان یک ” ابرقدرت جهانی” را تحکیم ببخشیم . انشاالله . ارادتمند : دکترسیدمحمدعلی بتولی-کاندیدای نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه : “تالش-ماسال و رضوانشهر” .
و البته لازم و ضروری میدانم که این مطلب را نیز به عرایض فوق بیافزایم : در حال حاضر در ایران دو “نگرش” یا “طیف” از شش نگرش فوق الذکر از صحنه سیاسی ایران حذف شده اند : ۱- جناح “چپ تندرو” : رهبران این جناح در سال ۱۳۸۸ با راه اندازی یک “فتنه” خطرناک کشور را تا پرتگاه سقوط پیش بردند و اگر نبود مدیریت مدبرانه و حکیمانه “مقام معظم رهبری” الان دیگر نه مملکتی داشتیم و نه مجلسی و نه انتخاباتی . کشور به پرتگاه خطرناکی سقوط میکرد و یک حکومت صوری و ظاهری بر سر کار می آمد و احتمالا ایران به شش کشور ضعیف تجزیه میشد و هر شش کشور ضعیف اکنون مستعمره غربیها شده بودند . رهبران و سران “جناح چپ تندرو و افراطی” با این عمل خبط و خطای خود “عرض و آبرو و شرف و ناموس و دین و وطن خود” را به “مال و مقام دنیا” فروختند و برای همیشه از صحنه سیاسی ایران حذف شدند . ۲-“جناح راست افراطی” : این جناح بمدت هشت سال زمام امور کشور را در دست داشت اما نهایتا به فرمایش مقام معظم رهبری به یک “جریان انحرافی” و البته “خطرناک” تبدیل شدند که با این شرایط آنها هم دیگر جائی در صحنه سیاسی ایران ندارند و عملا حذف شده اند . پس به این ترتیب باقی مانده چهار “نگرش” یا “طیف” از سه جناح : ۱- “راست معتدل” . ۲-“چپ معتدل” . ۳-“میانه روهای کارگزار” و ۴-“میانه روهای اعتدال گرا” : ۱- جناح “راست معتدل” : دچار تشتت و اختلاف در بین سران و رهبران خود است و با وجودیکه تظاهر میکنند که در خط رهبری هستند اما اصلا اینطور نیست و هر کجا که صلاحشان باشد به هر طریقی که خودشان مصلحت بدانند عمل و رفتار میکنند . رهبران و سران این جناح فعلا در مجلس و برخی پستهای دیگر حضور دارند که احتمالا بعد از همین انتخابات بتدریج مواضع کلیدی خود را از دست خواهند داد . ۲-“چپ های معتدل” : این گروه در ائتلاف با دو طیف دیگر یعنی : “میانه رو های کارگزار” و “میانه روهای اعتدال گرا” فعلا “دولت تشکیل داده اند” اما در اداره امور کشور بسیار ضعیف و ناتوان هستند (هرچند که تظاهر به “کفایت” و “قدرت” میکنند) اینها عملا در “مسئله هسته ای” نتوانستند قدرتمندانه عمل نمایند و توافقنامه ای که نهایتا به امضاء رسید بیشتر به “عهدنامه ترکمانچای” شباهت دارد !! و بسیاری از حقوق حقه ایران در آن لحاظ نشده و فی الواقع “نادیده گرفته شده است” . فعلا این سه جناح موئتلف از یک سو دلشان را به “فتح کرسیهای مجلس” خوش کرده اند ( بویژه جناح یا طیف : “میانه روهای کارگزار” به رهبری آقای هاشمی رفسنجانی که یکی-دو سال است با برنامه ریزی و مهره چینی مجلس را هدف قرار داده اند) و طیف یا جناح “میانه روهای اعتدال گرا” به رهبری جناب آقای دکتر روحانی هم دلشان را به “حذف تحریمها” خوش کرده اند که بنظر اینجانب آن هم یک امید واهی است و نتیجه بخش نخواهد بود . به این ترتیب “رهبر عالم و فرزانه ایران” عملا یکه و تنها هستند (حداقل در بعد سیاسی و دیپلماسی) و ضرورت دارد ما مردم ایران با تشکیل یک “جبهه جدید” و متفاوت از جناحها و طیفهای فوق به منویات و نظرات ایشان بعنوان یک “فیلسوف سیاسی” جامه عمل بپوشانیم و اینجانب در صدد هستم تا بیاری حضرت حق و تحت توجهات حضرت ولیعصر(عج) این مهم را به سرانجام مطلوب برسانم . همچنین امیدوارم بیاری حق تعالی از طرف همین “جبهه جدید” در سال ۱۳۹۶ کاندیدای ریاست جمهوری کشور بشوم . انشاالله . ارادتمند همه شما : دکترسیدمحمدعلی بتولی .
باسلام
از صبر وحوصله جناب عالی که جواب سوالم را تشریح نمودید
امیداست از این دست مطالب را از زبان شما بشنویم دستت مریزاد
میشه دوستان از شاهکار های نیرومند بگن تا ما هم دلیل این همه طرفداری چن نفر همیشه تکراری رو بدونیم..
اقای شکوری وقت خودت رانگیرخیلی دیرامدی
آقای شکوری فتنه۸۸ که یادت نرفته ملتفتی؟
باسلام،
برخی ازکامنت ها رنگ وبوی تمامیت خواهی داردوبنده رایاد کاندیداهایی می اندازد که نمایندگی تالش رامیراث پدری خود می دانستند.امارای مردم تالش-بویژه دردوره ی پیشین-پاسخ آنها راداد.اکنون پرسش بنده ازدوستانی که نسبت به اعلام کاندیداتوری آقای حذارویابرخی دیگرازفعالان سیاسی تالش بزرگ خرده می گیرند واین موضوع راباعث آبروریزی مردم تالش می داننداین است که مگرآقای شکری یا محمدیاری یامیرغفاری ویا اسلامدوست پیش ازحضوردرکارزارانتخاباتی درشورای روستای خودفعالیت داشتند؟دوستان عزیز،بنده هواخواه دکترحذارنیستم اماچه اشکالی داردکه فرزندان تحصیلکرده ی تالش فعالیت انتخاباتی داشته باشند؟این حق راقانون اساسی نظام متعالی جمهوری اسلامی به عموم شهروندان اعطا نموده که درچارچوب قوانین فعالیت سیاسی داشته باشند.تعیین صلاحیت ها هم برعهده ی شورای محترم نگهبان بوده وقطعا هرکسی که ازصافی این شورا گذرکندموردتاییدنظام بوده وحداقل صلاحیت های سیاسی،اجتماعی وتحصیلاتی رادارد.
فرض کنیم که آقای حذاردرروستا ی خودرای قاطعی نداشته باشند.باری، چه تضمینی وجوددارد که آقای محمدیاری درکلوریاشکری درسیاه داران یاصفوی درمیرمحله یاعباسی درکشلی یا رادمهر دررودبارسراویایوسفی درجولندان صاحب آرا اکثریت مردم باشند؟
بنظربنده موقعی تالش سربلندمی شود که تحصیلکردگان ونخبگان این دیاراهورایی بدون درنظرگرفتن اختلافات سیاسی وبدون قصدتخریب یکدیگرپا به عرصه ی فعالیت سیاسی بگذارند.آنچه باعث آبروریزی تالش وتالشان می شود تقابل ودشمنی عقایداست نه تضارب وتجمیع آرا.
اینکه کاندیدای محترمی مخالفان خودراتهدیدبه” گردن شکستن” کندمایه ی سرافکندگی ماست.اینکه نماینده ای ازتریبون رسمی جمهوری اسلامی به جای واژه ی” تسری بودجه”از”تسریع بدجه”استفاده کندباعث شرمساری ماست.اینکه نماینده تالش ازصحبت کردن به زبان فارسی با ته لهجه ی تالشی خجالت بکشدموجب تکدرخاطرماست.اینکه کاندیدایی درتبلیغات خودشعورمردم را به بازی بگیروقول اشتغال۲۰۰۰نفری درچوکا بدهداماازفردای انتخاب شدنش همه ی قول های خودرافراموش کندباعث آبروریزی است.اینکه نماینده ی تالش به جای کارفرهنگی درپی ایجادجوتهدیددرحوزه ی انتخابی خودباشدموجب خجالت است.
امیدوارم همه ی عزیزان درسایه ی الطاف الهی ومنویات مقام معظم رهبری وبااتکا به اخلاق حسنه ی اسلامی شرایط حضورحداکثری مردم درپای صندوق های رای رافراهم آورند.باتشکر
سلام . نظرکاملا درستی است .
باسلام مجدد،درکامنت پیشین “تایید صلاحیت هاهم برعهده ی شورای محترم نگهبان است”صحیح می باشد.
درود بر ياران شكوري.شك نكنيد از شكوري اصلح تر نيست.