به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، کاسپین گفتگویی تفصیلی با منصور یوسفی کاندیدای احتمالی دهمین دوره انتخابات مجلس انجام داده است که متن این گفتگو در ادامه می آید:
کاسپین: شما چه ظرفیتی برجسته تر از سایرکاندیداهای موجود می بینید که به استناد آن بتوانید برای تالش موثرتر ومفید تر واقع شوید؟
یوسفی: در ارتباط با ظرفیت ها وتوانایی خودم باید بگویم که حضور بنده نفی شایستگی دیگران نیست بلکه برای اثبات توانایی های خودم و دوستان است، در این ارتباط باتوجه به این که برنامه هایی را در دست تدوین و نهایتا برای عملی ساختن داریم سعی خواهیم کرد باتوجه به این برنامه ها شرایط جدیدی را برای وضعیت موجود منطقه ایجاد کنیم تا این شکاف عمیقی که در بحث وضعیت موجود در منطقه تا رسیدن به وضعیت مطلوب است کاهش دهیم.
کاسپین: چه تضمین عملی جهت برآورده سازی وعده هایتان به رای دهند گان و مردم تالش می دهید؟
یوسفی: یک فرد باید پیش بینی های دراز مدت را در دستور کار خود داشته باشد و یکی از ویژگی های حیات زندگی انسان داشتن پیش بینی های دراز مدت است و نهایتا شناخت مشکلات و نارسایی های موجود و به نوعی ارائه راهکارهای مناسب علمی خواهد بود ضمن اینکه ما وقتی راهکار را علمی ارائه کنیم قطعا به واقعیت ها نزدیک خواهیم شد و دیگر از پاسخ کلی و ذهنی پرهیز خواهیم کرد و نباید فقط به پاسخ های کلی تکیه نکنیم.
کاسپین: اولویت اول تان در حوزه نمایندگی تالش بزرگ چیست؟
یوسفی: کسی که به کرسی نمایندگی این سه شهرستان فکر می کند اولین بحثی که مطرح خواهد کرد یک نوع اصلاح است که در ساختار نظام اقتصادی است که دراین منطقه باید شکل بگیرد و باید ابتدا زیرساخت های موجود را در این سه شهرستان ببینم و فاصله ای که این زیر ساخت ها تا وضعیت مطلوب خواهند داشت را مورد بررسی قراردهیم و با راهکارهایی که ارائه خواهیم کرد به فکر این باشیم که امکانات و تسهیلات رفاهی را برمبنای آن زیر ساخت ها در شهرستان تالش، رضوانشهر و ماسال اجراکنیم.
کاسپین: براساس اخبار واصله و طبق اظهاراتتان شما در یک دوره از ناطق نوری و در دوره بعدی از سید محمد خاتمی و در دوره گذشته ریاست جمهوری از جناب روحانی حمایت کرده اید، این انتخاب ها از نظر جناح بندی سیاسی چه سنخیتی با هم دارند و چگونه توجیه می شوند؟
یوسفی: بنده به آقای روحانی رای ندادم ولی به آن دو نفر بعدی که نام بردید رای داده ام و دلیل آن فضای حاکم سیاسی در جامعه و توانمندی این عزیزان و بالاتر از همه مسائل برای پیشرفت و توسعه و آبادانی منطقه خودم احساس کردم این افراد با توجه به برنامه هایی که در دستور کار خود دارند می توانند مثمر ثمر واقع شوند.
کاسپین: آیا جناح بندی سیاسی را معیار خود قرار ندادید؟
یوسفی: بنده در دوره قبل به عنوان یک نامزد مستقل انتخاباتی حضور پیدا کردم و مطمئنا برای من توسعه و پیشرفت منطقه مهم تر از حضور در گروه ها و جناح های سیاسی است و اعتقاد دارم وجود گروهای سیاسی و احزاب باعث پویایی یک جامعه خواهد شد.
کاسپین: خاستگاه سیاسی شما چیست؟
یوسفی: بنده به عنوان یک مسلمان و معتقد سعی کردم از آموزه های دینی الهام بگیرم و همیشه سعی کردم مصداق حدیثی که عنوان می شود «خیرالا مور اوسطها» را در دستور کار سیاسی خود قرار دهم.
کاسپین: هزینه انتخاباتی دوره ی گذشته شما چگونه بود و در این دوره هزینه انتخاباتی شما از کجا تامین می شود ؟
یوسفی: در این دوره هم مانند دوره قبل خانواده ام به من کمک می کنند تا هزینه های متعارف یک انتخابات را به خیر و خوشی پشت سر بگذارم.
کاسپین: اگر دو دوره گذشته نمایندگی تالش را با هم مقایسه کنید ، کدام دوره عملکرد نماینده تالش بهتر بوده است، دوره آقای شکری یا جناب محمد یاری؟
یوسفی: اگرچه بنده نقد قابل توجهی را نسبت به عملکرد نماینده فعلی دارم اما اگر واقع بین باشیم مشکلات قابل توجهی از مسائل موجود در این سه شهرستان را که به ویژه در مسائل سیاسی، اجتماعی و حتی اقتصادی مشاهده می کنیم، ملهم از دوره های قبل است که به این دوره منتقل شده است؛ از جهاتی این دوره بهتر از دوره قبل بوده است که ایجاد یک فضای مطمئن در ادارات، نهاد ها و حتی فضای سیاسی منطقه بوده باشد اما انتظاراتی که ما از نماینده فعلی داشتیم تا باتوجه به میثاقی که بسته شده بود و می بایست در ارتباط با مسائل اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، علمی ، آموزشی ، حرکت های مورد توجهی را انجام می دادند، متاسفانه این اتفاق نیفتاده است.
کاسپین: بیشترین وظیفه نمایندگان در بحث منطقه ای تالش و ملی، به طور مجزا کدامند؟
یوسفی: عمده ترین وظیفه ای که طبق قانون برای نماینده مجلس تدوین شده است، بحث قانون گذاری و نظارت بر حسن اجرای قانون است اما وقتی بخواهیم بحث ملی و منطقه ای را از هم مجزا کنیم در بحث ملی یک نماینده باید سیاست های کلان کشور را رصد کند و وبه عنوان یک رای دهنده در صحن علنی مجلس شهره خاص و عام نشود و باید در موافقت و مخالفت های سیاست گذاری نقش موثری را ایفا کند و در مبحث سیاست خارجی و همچنین مبحث نظام آموزشی اعم از بحث وزارت علوم، آموزش و پرورش و مدارس، اعتقاد بنده این است که ما می توانیم نقش پررنگی را از نمایندگان مجلس ببینیم و در جامعه می تواند تاثیر گذار باشد و در بحث منطقه ای رهایی از بن بست اقتصادی برای سه شهرستان و ایجاد امکانات و تسهیلات رفاهی برای مردم این سه شهرستان از اولویت های وظیفه یک نماینده می توان دید تا با پیگیری ها و جذب اعتبارات لازم مشکلات حل و فصل شود.
کاسپین: حجم شایعات در دوره گذشته علیه شما بیشتر بوده است یا در این دوره ؟
یوسفی: شایعات در این دوره بیشتر بود و در دوره قبل با وجود حضور چند ماهه من در عرصه فعالیت های غیررسمی انتخاباتی، مردم سه شهرستان بنده را نمی شناختند یا رقبا و تیم های عزیزان فعالیت های بنده را رصد نمی کردند و یا خطری به عنوان رقیب احساس نمی کردند و ازآن جایی که خداوند توفیق داد و ۲۵ هزار و ۴۳۶ نفربه بنده رای دادند.
کاسپین: علت این شایعات چیست؟
یوسفی: در این دوره در هرسه شهرستان از اقبال عمومی بالایی برخوردار هستم و این باعث شده است که هر چند ماه اتاق شایعه سازی بعضی از رقبا قوی تر از قبل کار کند و هرروز بحث جدیدی مطرح می شود که خوشبختانه با توجه به کذایی بودن شایعات، بنده در مناطق شهری و روستایی این سه شهرستان به ویژه در شهرستان تالش قوی تر ظاهر می شوم و به نوعی مردم استقبال بیشتری را از حقیر دارند.
کاسپین: آخرین شایعه ای که راجع به خود شنیدید چه بود و پاسختان به آن چیست؟
یوسفی: در ارتباط با آخرین شایعه ، بحث رد صلاحیتی است که خیلی ها با توجه به اقبال عمومی مردم سه شهرستان نسبت به بنده مدام تکرار می کنند وبنده هم بارها اعلام کردم هیچ مشکلی از نظر صلاحیت ندارم اما باید منتظر ماند تا ثبت نام آغاز شود و هیئت محترم اجرایی و نظارت به صلاحیت نامزدهای انتخاباتی رسیدگی کنند و بعداز اتمام رسیدگی به صلاحیت نامزدهای انتخاباتی از یک موج عظیمی در سه شهرستان به واسطه تایید صلاحیت خودم استفاده خواهم کرد.
کاسپین: آقای دکتر حکمی علیه شما بعضا توسط هواداران رقیبان تان انتشار یافته است آیا دوست دارید این مورد را یکبار برای همیشه توضیح دهید که اصل حکم چه بوده است؟
یوسفی: بنده و مردم بزرگوار این سه شهرستان در ارتباط با جواب این سوال خسته شده ایم زیرا در ارتباط با آن حکم کذایی که بنام بنده درست کردند توضیحاتی را داده ام و فکر می کنم دیگر نیازی به توضیح مجدد نیست.
کاسپین: شمادر دانشگاه پیام نور رشت چه سمتی داشته اید؟
یوسفی: بنده مسئول امور جاری دانشگاه پیام نور مرکز رشت بوده ام.
کاسپین: شما ورزشی نیز هستید؛ تیم چوکا حال و روز خوشی ندارد حلقه مفقوده این تیم را چه می بینید و چرا به این روز دچار شد؟
یوسفی: تیم چوکا تیمی است که بنده شب و روز تلخ و شیرینی را با این تیم به مدت هفت سال سپری کردم و مطمئنا زد و بند های سیاسی در گذشته این تیم را به این روز انداخت، شرایطی که هر جناح و هرکسی خواست عین گوشت قربانی این تیم را مسلح کنند و سهم خواهی کنند و غنیمت ها را بین خود و دوستان خود تقسیم کنند این در حالی بود که در دومین سال حضور در لیگ دسته یک که به عنوان معتبرترین لیگ سراسری فوتبال در کشور بود ، چون در آن زمان لیگ برتری نداشتیم، بودجه ای که مصوب شد تا چوکا در فصل ورزشی از آن بودجه استفاده کند، بالغ بر چهارصد و سی میلیون تومان بود که فقط تیم ذوب آهن اصفهان با چهارصدو شصت میلیون از ما بودجه بیشترتری داشت، یعنی حتی استقلال، پرسپولیس، سپاهان، فولاد و سایپا هم نمی توانستند این بودجه را بیاوردند، عدم حمایت هایی که از شرکت چوکا شد با توجه به این که این شرکت در اختیار برخی شرکت های خاص قرار گرفت و مسائل سیاسی که پیش آمد چیدمان هیئت مدیره باشگاه، کادر فنی باشگاه یا تحمیل بازیکنان باعث این شد که تیم فوتبال چوکا سیر قهقرایی خودرا طی کند تا به جایی برسد که ما الان افتخار می کنیم که در لیگ دسته ۳ میزبان یک تیم محلی یکی از استان هایی که از لحاظ فوتبال از امتیاز و مزایای بالایی برخوردار نیست، شویم.
کاسپین: آخرین باری که فوتبال بازی کردید چه زمانی بود؟
یوسفی: در همین هفته فوتبال سالنی بازی کردم ولی اگر منظورتان این است که کی به عنوان یک بازیکن رسمی در تیم باشگاهی بازی کرده ام، آخرین بازی بنده در تیم باشگاه میثم بسیج تالش بود، که با پاسی که اصغر رسول زاده داد توانستم در دقیقه ۹۴ گل پیروزی این تیم را درون دروازه آموزش وپرورش رضوانشهر جای دهم.
کاسپین: چه شد که در درگیری بازی چوکا و ضرب و شتم داور، با برنامه نود ارتباط تلفنی برقرارکردید؟
یوسفی: بنده به مدت ۶ سال سرپرست تیم فوتبال چوکا بودم و آقای فردوسی پور و همکارانش شناخت کافی از بنده دارند این ارتباطی از دفتر این برنامه با من گرفته شد و از من خواستند که اگر اطلاعاتی در رابطه با این ضرب و شتم دارم توضیح دهم که بنده برایشان توضیح دادم.
کاسپین: طرفدار کدام تیم داخلی و خارجی هستید ؟
یوسفی: بنده پیراهن آبی، شورت قرمز و جوراب سبز می پوشم و تیم ملی ایران را هم دوست دارم، از تیم های خارجی عاشق تیم های بارسلونا ، رئال مادرید ، بایرن مونیخ ، لیورپول هستم ، ضمن اینکه به تیم شهر خودم چوکا عشق می ورزم.
کاسپین: خانواده شما از کاندیدا شدنتان اذیت نمی شوند؟
یوسفی: شاید از اینکه بنده را در خانه نمی بینند اذیت شوند ولی آنها در کنار سایر دوستانی که برای تثبیت یک جریان فکری که از یک رویکرد علمی نشأت می گیرد بسیج شدند و عاشقانه به مردم خدمت می کنند.
کاسپین: غیرمنتظره ترین انتظارمردم از شما در دوره کاندید اتوریتان چه بود؟
یوسفی: مردم هیچ وقت چنین تقاضایی از بنده نداشته اند اما تعداد معدود افرادی بودند که انتظار دارند ورود بنده به فضای ناسالم انتخابات با تشکیل تیمی برای خرید رای باشد که قدر مسلم بنده با این تفکر مبارزه می کنم.
کاسپین: شیرین ترین خاطره تان در دوره کاندیداتوری چه بوده است ؟
یوسفی: وقتی مردم احساس می کنند در نشست ها و دیدار ها صادقانه با آنها برخورد می شود، شیرین ترین لحظات فعالیت های انتخاباتی است در پایان از مردم روستای ییلاقی لنزی به دلیل شرایط سختی که برایشان وجود داشته است و پای هیچ یک از نمایندگان ادوار گذشته به آنجا وا نشده است، عذرخواهی میکنم و به عنوان یکی از شهروند تالش آرزو می کنم که در هیچ یک از مناطق تالش بزرگ ما شاهد چنین منطقه محرومی نباشد.
انتهای پیام/
درود بر دکتر یوسفی..واقعا حرفاش تو دل آدم میشینه..
[…] و در دور دوم بصورت رسمی از محمود شکری اعلام حمایت کرد (بیشتر و […]
[…] و در دور دوم بصورت رسمی از محمود شکری اعلام حمایت کرد (بیشتر و […]