شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ , 23 November 2024

تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۹۴
ساعت انتشار : ۹:۵۹ ق.ظ
چاپ مطلب

برخی در تالش هر هفته عضو یک حزب می شوند! / چرا هیأت نظارت تحقیقات محلی می کند؟!

برخی در تالش، گروهی و فله ای هر هفته عضو رسمی یک حزب شده و از تریبون سالن معراج ارشاد اسلامی بعنوان نماینده آن حزب سخنرانی می کنند و چنان درهم و برهم شده اند که حد و مرزی بین این احزاب دیده نمی شود.

پایگاه خبری تحلیلی ماسال – محمد بالامحله – این روزها به برکت خون پاک شهدا و انقلاب اسلامی که هدیه و موهبت الهی و با همت و راهبری امام خمینی رحمه الله علیه نصیب جامعه اسلامی ما شده است، همایش های سیاسی عجیب و غریب و پی در پی در آستانه انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شهرستان تالش که محل مانور و جولان بعضی از سیاسیون شده است، برگزار می شود.

عجیب تر از این منظر که آقایان از حزب و جناح خاصی نبوده و گروهی و فله ای هر هفته عضو رسمی یک حزب شده و از تریبون سالن معراج ارشاد اسلامی بعنوان نماینده آن حزب سخنرانی می کنند و چنان درهم و برهم شده اند که حد و مرزی بین این احزاب دیده نمی شود. یعنی یک گروه ۱۵ نفری هر هفته نقش اعضای یک حزب را بازی می کنند. اینکه تالش چرا جولانگاه این احزاب شده است جای سوال دارد که احتمالا با چراغ سبز یکی از مسئولان سیاسی شهرستان چنین شده و به جهت اینکه از شهرستان های لاهیجان، انزلی و فومن رانده شده اند تالش حیاط خلوت آقایان شده است اما مردم تالش از آنها خاطره ناخوشی دارند.

آقای بی آزار که ماه گذشته از طرف حزب اعتدال و توسعه در یکی از برنامه ها سخنرانی کرد، چند روز قبل از طرف حزب کارگزاران حضور داشته و ضمن اجرای یکی دیگر از برنامه های خود در تالش به همراه تعدادی از فعالان چپ سیاسی با امام جمعه شهرستان تالش نیز دیداری داشته است. وی پا را فراتر گذاشته و ضمن زیر سوال بردن شورای نگهبان –که به قول امام، قوام و دوام نظام به این نهاد است – تحقیقات محلی توسط این نهاد مقدس را برای بررسی وضعیت فعالان سیاسی برای ورود به مجلس شورای اسلامی غیرقانونی دانسته است.

لذا لازم دانستم جهت تنویز افکار عمومی و عقاید مردم و علی الخصوص جوانان فهیم تالش توضیحی خدمتتان ارایه کنم که اولا طبق قانون برای برررسی صلاحیت نامزدهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی، مراجع چهارگانه استعلام هایی از این افراد به هیأت اجرایی و نظارت که نمایندگان مردم و نهادهای غیردولتی می‌باشند اعلام می کنند که در تأیید و یا رد این افراد اعمال خواهد شد. ثانیا نمی دانم آقای بی آزار چگونه چندین سال فرماندار بوده اند و در وزارت کشور فعال هستند اما قانون را بلد نیستند و حتی به خود زحمت نمی دهند که مروری به ماده ۵۰ قانون انتخابات داشته باشند که تصریح به بررسی و تحقیقات محلی می نماید.

با توجه به جایگاه خطیر مجلس شورای اسلامی و نمایندگان مجلس اگر کسی از بهره هوش زیادی برخوردار بوده اشد و رد پایی از انحراف را به جا نگذاشته باشد، این دو نهاد مردمی چه کار خواهند کرد؟ آیا غیر از این است که به معتمدین و متدینین جامعه رجوع کنند؟ فرض کنید شخصی معتاد و گرفتار مواد افیونی شده است بطوری که آثار اعتیاد از چشم های پف کرده و لب های سیاه و آتش دم به دم سیگار و حرکات مشکوک و انحرافی و حتی اشتهار به اعتیاد در بین عوام دارد ولی هیچ مدرکی دال بر اعتیاد این شخص در مراکز امنیتی و گزینشی موجود نیست. اینجاست که شورای نگهبان چاره جویی علمی و عقلایی کرده و با مراجعه به مطلعین و متدینین موضوع را بررسی و کم و کیف مسئل را روشن می کند که هیچ تناقضی با شرع و عقل وقانون نداشته و حجت را بر این نهادها تمام می کند و در تصمیم گیری دقیق و بررسی صلاحیت افراد کمک می کند.

انتهای پیام/


يک ديدگاه

  1. شادمان گفت:

    اگه این حرفا رو زده پس درود بر آقای بی آزار