جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ , 22 November 2024

تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۹۴
ساعت انتشار : ۲:۳۸ ق.ظ
چاپ مطلب

بهمن محمدیاری نماینده اصلاح طلبان در انتخابات تالش می شود؟!

نشست هم اندیشی اصلاح طلبان درباره گزینه مورد حمایت در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ماسال برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، جلسه هم اندیشی اصلاح طلبان ماسال شب گذشته در این شهرستان برگزار شد.

به گفته کمال لشگری دبیر حزب مردمسالاری گیلان در این نشست درباره گزینه های مختلف اصلاح طلبان بحث و گفتگو شد.

وی، عسگر اسلامدوست را گزینه اول اصلاح طلبان معرفی کرد و گفت: در صورت تأیید صلاحیت ایشان، قطعا حجت بر ما تمام خواهد شد و ایشان گزینه اول ما خواهد بود.

لشگری با بیان اینکه جلسات اصلاح طلبان بصورت مکرر هر هفته برگزار خواهد شد گفت: ما منتظر اعلام تأیید صلاحیت ها خواهیم ماند و در نشست شب گذشته درباره گزینه های مختلف و از جمله بهمن محمدیاری بحث و گفتگو شد و در جلسات بعدی تلاش می کنیم نامزدها را نیز به جلسات خود دعوت کنیم.

اما یک منبع آگاه درباره مباحث مطرح در این جلسه اظهار داشت: بحثها روی عسگر اسلامدوست و پرویز شکوری بود که در صورت گرفتن صلاحیت، ابتدا اسلامدوست و سپس شکوری مورد حمایت قرار گیرد.

وی افزود: اما بسیاری از اصلاح طلبان بر این عقیده بودند که هر ۲ گزینه بحث شده دارای احتمال رد صلاحیت زیاد هستند بنابراین بر روی بهمن محمدیاری به عنوان گزینه سوم بحث بیشتری شده است و این احتمال که اصلاح طلبان به این نتیجه برسند که از بهمن محمدیاری به عنوان یک اصولگرای معتدل حمایت کنند زیاد است.

انتهای پیام/


23 ديدگاه

  1. جواد گفت:

    اقای … به دلیل اظهار نظرهای سخیف در مورد بحث ولایت مطلقه فقیه هرگز تایید نخواهد شد و هنچنین فتنه گری چندین سال اخیر تحت عنوان اصلاح طلب و فتنه های دوران حزب مشارکت که برای فرماندار وقت شاخه و شونه می کشید.
    امروز هم وقتی اقای امام پناهی تن به خواسته ایشان برای معاون فرماندار و بخشدار نداد شروع کردند به سم پاشی در استان بر علیه ایشان و در چلسات خود صحبت از تغییر فرماندار رضوانهشر با میل و نظر خودش می کند.
    اما محمد یاری در تمام دوران نمایندگی حامی دولت ها بوده است و به اصلاح طلبان هم نزدیکی بیشتری دارد.

    • روکه براتالشولابی گفت:

      ((آن نخل ناخلف که تبرشد ،زما نبود*مارازمانه گرشکند ،سازمی شویم))
      جناب جواد،بادروغ پراکنی وتهمت زنی برپایه ی شنیده هاوبدون استناد،نه تنها خدشه ای به حیثیت،شرافت وفعالیت های سیاسی وفرهنگی وااجتماعی استاد … واردنمی شودبلکه برای همگان مسجل خواهدشد که سایه ی حضوراین آفتاب واین فرزندبدون حاشیه ی تالش چه ترسی بر وجودشما افکنده است.هرچقدر که بخواهید فرزندان برومندتالش ازهر زبان ومذهب ومرام سیاسی را تخطئه کنیدوبشکنیدباعث خواهدشد که سازشان خوش صدا تروراهشان پررهرو گردد.
      ولایت مداری را بایددرعمل نشان داد،نه مثل آقای محمدیاری که با رای خوددرجلسه ی استیضاح مهاجرانی زاویه ی خودباولایی بودن رانشان دادوبرخلاف نظرات صریح حضرت آقا،عمل کرد.
      برادرم،اینکه دایره ی ولایتمداری را به خط کشی های سیاسی محدودکنیم موجب جفای بزرگ درحق دوستداران ولایت فقیه خواهدبود.چراکه بسیارنداصلاح طلبانی ماننداستاد…. که علم وعمل خودرادرمسیرولایت قرارداده اندوبسیارنداصولگرایانی که درمقابل دستورایشان مقاومت می کنند.مگرقهر۱۱روزه رئیس اصولگرای دولت قبلی ویا ماجرای یکشنبه ی سیاه درمجلس اصول گرای نهم را فراموش کرده اید؟
      امادرموردتغییرآقای امام پناهی بایدعرض کنم که نظرشما نه تنها خلاف واقع می باشدبلکه بطورمستقیم عملکردنهادهای اجرایی ونظارتی رازیرسوال برده اید چونکه تغییرمدیراجرایی یک شهرستان ضابطه مندبوده ودارای سازوکارهای سیاسی،قانونی ونظارتی مختلفی است.
      امامحمدیاری درتمام دوران نمایندگی حامی گروهی خاص بوده است واز مردم تالش دوری بیشتری دارد.

      • جواد گفت:

        اقای …. امروز هم که روز تولد پیامبر و تبدیل کرده بودن به میتینگ انتخاباتی
        اخه وقتی ایشون عضو حزب مشارکتی بودند که برنامه اوبیه حزبیشون برداشتن شورای نگهبان بود ، امروز چطور دنبال تاییدیه گرفتن از همان نهاد هستند؟
        بعدشم مگه ایشون نبود تو فتنه ۸۸ جلسه گذاشت و بچه ها رو دعوت کرد برن دانگشاه علوم پایه رشت تجمع کنند؟
        خوبه خودم تو اون جلسه بودم

        • روکه براتالشولابی گفت:

          با سلام،
          اولا،شکر خدا که دم خروس از این قسمت کلامتان یعنی((امروز هم که روز تولد پیامبر و تبدیل کرده بودن به میتینگ انتخاباتی))بیرون زدچراکه دراین مراسم باشکوه ،مستقیم ویا غیرمستقیم هیچ اشاره ای به موضوع انتخابات وحتی دعوت به شرکت حداکثری درآن نشد.دلیل آنهم قانون مداری استاداست.باعث افتخاربودکه ۸۰درصدمراسم جشن وحدت، به مولودی خوانی اساتیدبزرگ آواز وموسیقی مقامی تالش بزرگ اختصاص یافت.اساتیدی که در سکوت صداوسیمای گیلکان ومسئولین تالش،رضوانشهروماسال ،شاهدازدست دادن آنها هستیم.
          ثانیا،در۲۰درصد دیگر جشن وحدت،تمام صحبت های استاد حول محور وحدت مذاهب وادیان واقوام ساکن جمهوری اسلامی ایران بودوجان کلامشان این بود که همه ی ما موظفیم در راستای منویات حضرت آقا (مدظله العالی)مبنی لزوم حفظ وحدت امت اسلامی حرکت کنیم وبحث وحدت را، ازشعار به میدان عمل بکشانیم.
          ثالثا،استادتاکنون۳دوره عضو شورای بخش وشهرستان بوده اند و دهه هاست که بدون کوچکترین حاشیه ی سیاسی،اجتماعی واقتصادی درکنارمردم تالش مشغول تدریس وتحصیل وتذهیب اند.
          رابعا،حضورتمامی فرزندان غیور وصادق وپاکدست تالش بزرگ در کارزارانتخابات مایه ی مباهات ما است وهمگی همانگونه که استاد بارها تاکیدفرموده اند دربرابرقانون ونظر نهادهای قانونی تمکین خواهیم کرد.حال چه موافق عقیده ی ما باشدوچه مخالف آن،چراکه((الخیرفیما وقع))
          خامسا،ما باولایت زنده ایم*تازنده ایم رزمنده ایم

          • حسین میرزایی گفت:

            درودبر روکه برا،آرزوی موفقیت برای شما وکاندیدای موردنظرشما وتمامی تالش ها داریم.انشا الله فرزندی اصیل وتالش ،نماینده ی تالشان باشد.

        • فرزند تالش گفت:

          یعنی شما از رفتارهای غیر عادلانه ی شورای نگهبان تمام قد دفاع میکنید؟
          آقای … در ایام بعد از ۸۸ همیشه میگفتن از درگیری و تندروی پرهیز کنید.
          شما دارین دروغ میگید.از طرفی شما توی جلسات ایشون چه میکردین؟حتما نفوذی بودین.
          با این همه تخریب و برخورد جناحی که با آقای …. شده هنوزم ایشون بین مردم بسیار محبوبه و این محبوبیت خاری به چشم دشمنانشونه.

  2. صرفا جهت خنده گفت:

    انتخابات میشود یعنی چه = بگو بهش جان تو راه نداره نمیشود

  3. شاهد عینی گفت:

    سلام. … من شاهد عینی جلسه بودم تقریبا نوددرصد افراد از شایستگی های اقای بهمن محمد یاری حرف می زدند و هوادار محمدیاری بودند نه کس دیگری.

    • سیدمحمدعلی بتولی گفت:

      بنده بعنوان یک کاندیدای نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه : “تالش – ماسال و رضوانشهر ( استان گیلان) هرگز تقاضای “پول” از مردم نکرده ام و نخواهم کرد اما از باب مثال در مصاحبه با وبسایت ماسال نیوز و جهت تنویر و تقریب اذهان عمومی عرض کردم که : “وقتی افراد برای خودشان وکیل انتخاب میکنند که برود در دادگستری و از ایشان دفاع کند : چه کسی به چه کسی پول میدهد؟ آیا وکیل به موکل پول میدهد ؟ یا موکل به وکیل پول میدهد ؟؟ در اینجا هم همان وضعیت است و چرا باید یک کاندیدای نمایندگی مجلس به مردم “پول” بدهد؟؟!! این عمل غیرقانونی – زشت – خطا و “حرام” را با چه منطقی میتوان توجیه کرد؟؟!! اصولا چرا و با چه منطقی یک “کاندیدای نمایندگی مجلس” باید برای کاندیداتوری خود “هزینه” نماید؟؟!! مگر رفتن به مجلس یک بیزینس (تجارت) است ؟؟ و کاندیدا یک “بیزینس من” (تاجر)؟؟!! آیا از همین “هزینه کردنها” بوی : جرم و جنایت – اختلاس- مال مردم خوری – ارتشاء – و انواع جرائم مختلف برنمی خیزد؟؟!! کاندیداهائی که در انتخابات هزینه های میلیاردی میفرمایند آیا نباید پاسخ بدهند که : اولا-این پولها را از کجا آورده اند ؟؟!! و ثانیا-چرا و به چه علت اینگونه بی مهابا هزینه میکنند؟؟!! آیا میلیاردها تومان هزینه کردن در انتخابات مجلس : “سرمایه گذاری کردن” برای بدست آوردن صدها و هزاران میلیارد تومان پول “نامشروع و حرام” در زمان “نمایندگی” نیست؟؟!! ملت عزیز و ارجمند ما تا کی باید این موارد را به چشم ببینند و دم نزنند؟؟!! به همین دلایل است که اینجانب اعلام کرده ام : “هزینه کردن در انتخابات “حرام” است و اینجانب مرتکب فعل حرام نخواهم شد.” این معادله طرف دومی هم دارد : از کجا معلوم که افرادی که از کاندیداها پول دریافت میکنند و یا بر سر سفره آنها مینشینند و شام و نهار میل میکنند در نهایت بروند و به همان کاندیدا رای بدهند؟؟!! ای بسا شام و نهارشان را خوردند و پولشان را هم گرفتند و روز رای گیری بر سر صندوق رای نام شخص دیگری را در ورقه خود نوشتند و بداخل صندوق انداختند !! ” آیا این حالت امکان وقوع ندارد ؟؟!! پس این شیوه : پست – کثیف – رذیلانه و “حرام” در هیچ شرایطی “خیری” برای هیچکس نخواهد داشت و فقط ” خسران مایه است و شماطت همسایه” !! به همه کاندیداهای محترم که به این روشهای رذیلانه – پست – سخیف و “حرام” متوسل شده اند صمیمانه و برادرانه توصیه میکنم از این کارها دست بردارند و مردم را به سوی عمل نیک و سالم و “حلال” هدایت فرمایند که خیر دنیا و آخرت در آن است . از حضرتعالی هم به جهت عطف توجه ویژه به این امر مهم و بنیادین صمیمانه سپاسگزاری مینمایم . ارادتمند حضرتعالی و مردم دانا و محترم تالش : دکترسیدمحمدعلی بتولی

    • سیدمحمدعلی بتولی گفت:

      سلام خوبین؟ انشاالله سالم و تندرست باشید . “اصلاح طلب” به کسی میگویند که نسبت به “وضع موجود” راضی نیست و مایل است این وضعیت موجود را بوسیله “اصلاحات” به “وضع مطلوب” تبدیل کند . در ایران گفته شده که : ما دو “جناح” و یا دو “جبهه” سیاسی داریم . یکی “جناح راست” که به آن “اصولگرا” هم میگویند و دیگری “جناح چپ” که آنرا جناح “اصلاح طلب” هم مینامند . اینها نظریات رایج سیاسی در ایران است . اما اینجانب معتقدم که : ما نه دو جناح سیاسی بلکه “سه جناح سیاسی” داریم : ۱-جناح راست ( اصولگرایان) ۲- جناح چپ ( اصلاح طلبان) و ۳- جناح میانه رو . جناح راست خودش از دو “نگرش” یا دو “طیف” تشکیل شده است : الف-“جناح راست افراطی” و ب-“جناح راست معتدل” . همچنین جناح چپ هم از دو «نگرش” یا دو “طیف” تشکیل شده است : الف- “جناح چپ افراطی” و ب-“جناح چپ معتدل” . جالب است که بنظر اینجانب “جناح میانه رو” هم از دو “نگرش” یا دو “طیف” تشکیل شده است : الف-“جناح میانه رو تکنوکرات(کارگزار)” و ب-“جناح میانه رو معتدل (اعتدال گرا)” . لذا بطور خلاصه و بنا بر تئوری اینجانب ما در ایران مجموعا سه جناح داریم که هر جناحی دارای دو طیف یا دو نگرش هستند و بنابراین شش نگرش سیاسی در ایران وجود دارد . اما موضوع به اینجا ختم نمیشود ! زیرا ما در ایران یک “گوهر شب چراغ” و “جواهر نایاب” داریم که همه و همه از جمله این هر سه جناح و شش نگرش از وجود نازنین ایشان “غافل” هستند و آن “جواهر نایاب و گوهرشب چراغ” وجود عزیز و گرامی “رهبر عزیز و ارجمند ایران اسلامی” یعنی “حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای” است و به نظر این بنده حقیر هیچیک از “سه جناح” و “شش نگرش” فوق الذکر توجهی به مقام و مرتبت ایشان ندارند و غافلانه راه خود را میروند و لذا ما ناچار میشویم سطح و مرتبه و شان ایشان بعنوان یک “حکیم و رهبر اندیشمند و عالیقدر برای جهان بشریت” را در طرز نشستن “جناب آقای پوتین” (رهبر یک ابرقدرت عظیم جهانی) در مقابل ایشان بیاموزیم . لذا اینجانب تمایل عمیق قلبی دارم که انشاالله بیاری حق تعالی یک “طیف” یا “نگرش” یا “جبهه” جدیدی بعنوان “نگرش یا جبهه هفتم” ( جدای از آن شش نگرش و جبهه فوق الذکر ) تاسیس کنم و “منویات معظم له ” را بعنوان “سرلوحه” و “مانیفست” این “جبهه هفتم” بدهم و به این طریق در راه سربلندی و سرافرازی کشور قدم برداریم تا انشاالله با محو دشمنان بتوانیم به “سرآمدی” در جهان نائل آمده و جایگاه واقعی خود بعنوان یک ” ابرقدرت جهانی” را تحکیم ببخشیم . انشاالله .
      و البته لازم و ضروری میدانم که این مطلب را نیز به عرایض فوق بیافزایم : در حال حاضر در ایران دو “نگرش” یا “طیف” از شش نگرش فوق الذکر از صحنه سیاسی ایران حذف شده اند : ۱- جناح “چپ تندرو” : رهبران این جناح در سال ۱۳۸۸ با راه اندازی یک “فتنه” خطرناک کشور را تا پرتگاه سقوط پیش بردند و اگر نبود مدیریت مدبرانه و حکیمانه “مقام معظم رهبری” الان دیگر نه مملکتی داشتیم و نه مجلسی و نه انتخاباتی . کشور به پرتگاه خطرناکی سقوط میکرد و یک حکومت صوری و ظاهری بر سر کار می آمد و احتمالا ایران به شش کشور ضعیف تجزیه میشد و هر شش کشور ضعیف اکنون مستعمره غربیها شده بودند . رهبران و سران “جناح چپ تندرو و افراطی” با این عمل خبط و خطای خود “عرض و آبرو و شرف و ناموس و دین و وطن خود” را به “مال و مقام دنیا” فروختند و برای همیشه از صحنه سیاسی ایران حذف شدند . ۲-“جناح راست افراطی” : این جناح بمدت هشت سال زمام امور کشور را در دست داشت اما نهایتا به فرمایش مقام معظم رهبری به یک “جریان انحرافی” و البته “خطرناک” تبدیل شدند که با این شرایط آنها هم دیگر جائی در صحنه سیاسی ایران ندارند و عملا حذف شده اند . پس به این ترتیب باقی مانده چهار “نگرش” یا “طیف” از سه جناح : ۱- “راست معتدل” . ۲-“چپ معتدل” . ۳-“میانه روهای کارگزار” و ۴-“میانه روهای اعتدال گرا” : ۱- جناح “راست معتدل” : دچار تشتت و اختلاف در بین سران و رهبران خود است و با وجودیکه تظاهر میکنند که در خط رهبری هستند اما اصلا اینطور نیست و هر کجا که صلاحشان باشد به هر طریقی که خودشان مصلحت بدانند عمل و رفتار میکنند . رهبران و سران این جناح فعلا در مجلس و برخی پستهای دیگر حضور دارند که احتمالا بعد از همین انتخابات بتدریج مواضع کلیدی خود را از دست خواهند داد . ۲-“چپ های معتدل” : این گروه در ائتلاف با دو طیف دیگر یعنی : “میانه رو های کارگزار” و “میانه روهای اعتدال گرا” فعلا “دولت تشکیل داده اند” اما در اداره امور کشور بسیار ضعیف و ناتوان هستند (هرچند که تظاهر به “کفایت” و “قدرت” میکنند) اینها عملا در “مسئله هسته ای” نتوانستند قدرتمندانه عمل نمایند و توافقنامه ای که نهایتا به امضاء رسید بیشتر به “عهدنامه ترکمانچای” شباهت دارد !! و بسیاری از حقوق حقه ایران در آن لحاظ نشده و فی الواقع “نادیده گرفته شده است” . فعلا این سه جناح موئتلف از یک سو دلشان را به “فتح کرسیهای مجلس” خوش کرده اند ( بویژه جناح یا طیف : “میانه روهای کارگزار” به رهبری آقای هاشمی رفسنجانی که یکی-دو سال است با برنامه ریزی و مهره چینی مجلس را هدف قرار داده اند) و طیف یا جناح “میانه روهای اعتدال گرا” به رهبری جناب آقای دکتر روحانی هم دلشان را به “حذف تحریمها” خوش کرده اند که بنظر اینجانب آن هم یک امید واهی است و نتیجه بخش نخواهد بود . به این ترتیب “رهبر عالم و فرزانه ایران” عملا یکه و تنها هستند (حداقل در بعد سیاسی و دیپلماسی) و ضرورت دارد ما مردم ایران با تشکیل یک “جبهه جدید” و متفاوت از جناحها و طیفهای فوق به منویات و نظرات ایشان بعنوان یک “فیلسوف سیاسی” جامه عمل بپوشانیم و اینجانب در صدد هستم تا بیاری حضرت حق و تحت توجهات حضرت ولیعصر(عج) این مهم را به سرانجام مطلوب برسانم . همچنین امیدوارم بیاری حق تعالی از طرف همین “جبهه جدید” در سال ۱۳۹۶ کاندیدای ریاست جمهوری کشور بشوم . انشاالله . ارادتمند همه شما : دکترسیدمحمدعلی بتولی .

  4. صرفا جهت گریه گفت:

    یاری اصلاح طلب شده؟

  5. تالشی گفت:

    اقای دکتر بتولی بیا که تالش را نجات بدهید

    • سیدمحمدعلی بتولی گفت:

      سلام قربان . خوبین انشاالله ؟ از اینهمه لطف و محبتی که نسبت به بنده دارین صمیمانه سپاسگزارم . انشاالله بعد از “تائید صلاحیت” با رای شما مردم عزیز و ارجمند و فهیم تالش به مجلس خواهم رفت و به همه این بحثها برای همیشه خاتمه خواهم داد و به همه مردم دوست داشتنی تالش و کل ملت ایران و همه انسانها در سراسر جهان نشان خواهم داد که “رویه و سیره” یک “نماینده مجلس” آنهم در یک “حکومت اسلامی” چگونه باید باشد . قربون شما برم که اینقدر مهربان و با شخصیت و اصیل هستید و بنده از صمیم قلب به “نمایندگی” چنین قوم ارزشمند – وزین – با شخصیت و اصیلی افتخار میکنم . ارادتمند شما و همه مردم ارجمند و گرامی تالش : دکترسیدمحمدعلی بتولی .

  6. اصلاح طلب گفت:

    سایت شما داره شیطنت میکنه ها 🙂
    در اردوگاه اصلاح طلبها هرگز از محمد یاری حمایت نمیشه و به احتمال زیاداین یوسفیه که بعد از شکوری و اسلامدوست شانس حمایت از طرف اصلاح طلب ها رو داره.

  7. اصلاح طلب گفت:

    ضمنا جناب شکوری انسان بسیار بزرگواریه.در صورت تایید صلاحیت رای بسیار بالایی خواهد آورد

  8. ماسالی گفت:

    برادر من اصلاح طلب ها همه رد صلاحیت میشوند دلم بارشون میسوزه دیگه پناه بردند به اصولگرا درود بر حاج بهمن محمدیاری مرگ بر ضد ولایت فقیه.

  9. نئواصلاحتی گفت:

    درود بر اصلاحاتی که از اصول امام ره رهبری معظم وشهدا پیروی می کنه

    • سیدمحمدعلی بتولی گفت:

      این هم نقطه نظرات سیاسی اینجانب : “اصلاح طلب” به کسی میگویند که نسبت به “وضع موجود” راضی نیست و مایل است این وضعیت موجود را بوسیله “اصلاحات” به “وضع مطلوب” تبدیل کند . در ایران گفته شده که : ما دو “جناح” و یا دو “جبهه” سیاسی داریم . یکی “جناح راست” که به آن “اصولگرا” هم میگویند و دیگری “جناح چپ” که آنرا جناح “اصلاح طلب” هم مینامند . اینها نظریات رایج سیاسی در ایران است . اما اینجانب معتقدم که : ما نه دو جناح سیاسی بلکه “سه جناح سیاسی” داریم : ۱-جناح راست ( اصولگرایان) ۲- جناح چپ ( اصلاح طلبان) و ۳- جناح میانه رو . جناح راست خودش از دو “نگرش” یا دو “طیف” تشکیل شده است : الف-“جناح راست افراطی” و ب-“جناح راست معتدل” . همچنین جناح چپ هم از دو «نگرش” یا دو “طیف” تشکیل شده است : الف- “جناح چپ افراطی” و ب-“جناح چپ معتدل” . جالب است که بنظر اینجانب “جناح میانه رو” هم از دو “نگرش” یا دو “طیف” تشکیل شده است : الف-“جناح میانه رو تکنوکرات(کارگزار)” و ب-“جناح میانه رو معتدل (اعتدال گرا)” . لذا بطور خلاصه و بنا بر تئوری اینجانب ما در ایران مجموعا سه جناح داریم که هر جناحی دارای دو طیف یا دو نگرش هستند و بنابراین شش نگرش سیاسی در ایران وجود دارد . اما موضوع به اینجا ختم نمیشود ! زیرا ما در ایران یک “گوهر شب چراغ” و “جواهر نایاب” داریم که همه و همه از جمله این هر سه جناح و شش نگرش از وجود نازنین ایشان “غافل” هستند و آن “جواهر نایاب و گوهرشب چراغ” وجود عزیز و گرامی “رهبر عزیز و ارجمند ایران اسلامی” یعنی “حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای” است و به نظر این بنده حقیر هیچیک از “سه جناح” و “شش نگرش” فوق الذکر توجهی به مقام و مرتبت ایشان ندارند و غافلانه راه خود را میروند و لذا ما ناچار میشویم سطح و مرتبه و شان ایشان بعنوان یک “حکیم و رهبر اندیشمند و عالیقدر برای جهان بشریت” را در طرز نشستن “جناب آقای پوتین” (رهبر یک ابرقدرت عظیم جهانی) در مقابل ایشان بیاموزیم . لذا اینجانب تمایل عمیق قلبی دارم که انشاالله بیاری حق تعالی یک “طیف” یا “نگرش” یا “جبهه” جدیدی بعنوان “نگرش یا جبهه هفتم” ( جدای از آن شش نگرش و جبهه فوق الذکر ) تاسیس کنم و “منویات معظم له ” را بعنوان “سرلوحه” و “مانیفست” این “جبهه هفتم” بدهم و به این طریق در راه سربلندی و سرافرازی کشور قدم برداریم تا انشاالله با محو دشمنان بتوانیم به “سرآمدی” در جهان نائل آمده و جایگاه واقعی خود بعنوان یک ” ابرقدرت جهانی” را تحکیم ببخشیم . انشاالله .
      و البته لازم و ضروری میدانم که این مطلب را نیز به عرایض فوق بیافزایم : در حال حاضر در ایران دو “نگرش” یا “طیف” از شش نگرش فوق الذکر از صحنه سیاسی ایران حذف شده اند : ۱- جناح “چپ تندرو” : رهبران این جناح در سال ۱۳۸۸ با راه اندازی یک “فتنه” خطرناک کشور را تا پرتگاه سقوط پیش بردند و اگر نبود مدیریت مدبرانه و حکیمانه “مقام معظم رهبری” الان دیگر نه مملکتی داشتیم و نه مجلسی و نه انتخاباتی . کشور به پرتگاه خطرناکی سقوط میکرد و یک حکومت صوری و ظاهری بر سر کار می آمد و احتمالا ایران به شش کشور ضعیف تجزیه میشد و هر شش کشور ضعیف اکنون مستعمره غربیها شده بودند . رهبران و سران “جناح چپ تندرو و افراطی” با این عمل خبط و خطای خود “عرض و آبرو و شرف و ناموس و دین و وطن خود” را به “مال و مقام دنیا” فروختند و برای همیشه از صحنه سیاسی ایران حذف شدند . ۲-“جناح راست افراطی” : این جناح بمدت هشت سال زمام امور کشور را در دست داشت اما نهایتا به فرمایش مقام معظم رهبری به یک “جریان انحرافی” و البته “خطرناک” تبدیل شدند که با این شرایط آنها هم دیگر جائی در صحنه سیاسی ایران ندارند و عملا حذف شده اند . پس به این ترتیب باقی مانده چهار “نگرش” یا “طیف” از سه جناح : ۱- “راست معتدل” . ۲-“چپ معتدل” . ۳-“میانه روهای کارگزار” و ۴-“میانه روهای اعتدال گرا” : ۱- جناح “راست معتدل” : دچار تشتت و اختلاف در بین سران و رهبران خود است و با وجودیکه تظاهر میکنند که در خط رهبری هستند اما اصلا اینطور نیست و هر کجا که صلاحشان باشد به هر طریقی که خودشان مصلحت بدانند عمل و رفتار میکنند . رهبران و سران این جناح فعلا در مجلس و برخی پستهای دیگر حضور دارند که احتمالا بعد از همین انتخابات بتدریج مواضع کلیدی خود را از دست خواهند داد . ۲-“چپ های معتدل” : این گروه در ائتلاف با دو طیف دیگر یعنی : “میانه رو های کارگزار” و “میانه روهای اعتدال گرا” فعلا “دولت تشکیل داده اند” اما در اداره امور کشور بسیار ضعیف و ناتوان هستند (هرچند که تظاهر به “کفایت” و “قدرت” میکنند) اینها عملا در “مسئله هسته ای” نتوانستند قدرتمندانه عمل نمایند و توافقنامه ای که نهایتا به امضاء رسید بیشتر به “عهدنامه ترکمانچای” شباهت دارد !! و بسیاری از حقوق حقه ایران در آن لحاظ نشده و فی الواقع “نادیده گرفته شده است” . فعلا این سه جناح موئتلف از یک سو دلشان را به “فتح کرسیهای مجلس” خوش کرده اند ( بویژه جناح یا طیف : “میانه روهای کارگزار” به رهبری آقای هاشمی رفسنجانی که یکی-دو سال است با برنامه ریزی و مهره چینی مجلس را هدف قرار داده اند) و طیف یا جناح “میانه روهای اعتدال گرا” به رهبری جناب آقای دکتر روحانی هم دلشان را به “حذف تحریمها” خوش کرده اند که بنظر اینجانب آن هم یک امید واهی است و نتیجه بخش نخواهد بود . به این ترتیب “رهبر عالم و فرزانه ایران” عملا یکه و تنها هستند (حداقل در بعد سیاسی و دیپلماسی) و ضرورت دارد ما مردم ایران با تشکیل یک “جبهه جدید” و متفاوت از جناحها و طیفهای فوق به منویات و نظرات ایشان بعنوان یک “فیلسوف سیاسی” جامه عمل بپوشانیم و اینجانب در صدد هستم تا بیاری حضرت حق و تحت توجهات حضرت ولیعصر(عج) این مهم را به سرانجام مطلوب برسانم . همچنین امیدوارم بیاری حق تعالی از طرف همین “جبهه جدید” در سال ۱۳۹۶ کاندیدای ریاست جمهوری کشور بشوم . انشاالله . ارادتمند همه شما : دکترسیدمحمدعلی بتولی .

    • سیدمحمدعلی بتولی گفت:

      سلام خوبین؟ انشاالله سالم و تندرست باشید . “اصلاح طلب” به کسی میگویند که نسبت به “وضع موجود” راضی نیست و مایل است این وضعیت موجود را بوسیله “اصلاحات” به “وضع مطلوب” تبدیل کند . در ایران گفته شده که : ما دو “جناح” و یا دو “جبهه” سیاسی داریم . یکی “جناح راست” که به آن “اصولگرا” هم میگویند و دیگری “جناح چپ” که آنرا جناح “اصلاح طلب” هم مینامند . اینها نظریات رایج سیاسی در ایران است . اما اینجانب معتقدم که : ما نه دو جناح سیاسی بلکه “سه جناح سیاسی” داریم : ۱-جناح راست ( اصولگرایان) ۲- جناح چپ ( اصلاح طلبان) و ۳- جناح میانه رو . جناح راست خودش از دو “نگرش” یا دو “طیف” تشکیل شده است : الف-“جناح راست افراطی” و ب-“جناح راست معتدل” . همچنین جناح چپ هم از دو «نگرش” یا دو “طیف” تشکیل شده است : الف- “جناح چپ افراطی” و ب-“جناح چپ معتدل” . جالب است که بنظر اینجانب “جناح میانه رو” هم از دو “نگرش” یا دو “طیف” تشکیل شده است : الف-“جناح میانه رو تکنوکرات(کارگزار)” و ب-“جناح میانه رو معتدل (اعتدال گرا)” . لذا بطور خلاصه و بنا بر تئوری اینجانب ما در ایران مجموعا سه جناح داریم که هر جناحی دارای دو طیف یا دو نگرش هستند و بنابراین شش نگرش سیاسی در ایران وجود دارد . اما موضوع به اینجا ختم نمیشود ! زیرا ما در ایران یک “گوهر شب چراغ” و “جواهر نایاب” داریم که همه و همه از جمله این هر سه جناح و شش نگرش از وجود نازنین ایشان “غافل” هستند و آن “جواهر نایاب و گوهرشب چراغ” وجود عزیز و گرامی “رهبر عزیز و ارجمند ایران اسلامی” یعنی “حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای” است و به نظر این بنده حقیر هیچیک از “سه جناح” و “شش نگرش” فوق الذکر توجهی به مقام و مرتبت ایشان ندارند و غافلانه راه خود را میروند و لذا ما ناچار میشویم سطح و مرتبه و شان ایشان بعنوان یک “حکیم و رهبر اندیشمند و عالیقدر برای جهان بشریت” را در طرز نشستن “جناب آقای پوتین” (رهبر یک ابرقدرت عظیم جهانی) در مقابل ایشان بیاموزیم . لذا اینجانب تمایل عمیق قلبی دارم که انشاالله بیاری حق تعالی یک “طیف” یا “نگرش” یا “جبهه” جدیدی بعنوان “نگرش یا جبهه هفتم” ( جدای از آن شش نگرش و جبهه فوق الذکر ) تاسیس کنم و “منویات معظم له ” را بعنوان “سرلوحه” و “مانیفست” این “جبهه هفتم” بدهم و به این طریق در راه سربلندی و سرافرازی کشور قدم برداریم تا انشاالله با محو دشمنان بتوانیم به “سرآمدی” در جهان نائل آمده و جایگاه واقعی خود بعنوان یک ” ابرقدرت جهانی” را تحکیم ببخشیم . انشاالله .
      و البته لازم و ضروری میدانم که این مطلب را نیز به عرایض فوق بیافزایم : در حال حاضر در ایران دو “نگرش” یا “طیف” از شش نگرش فوق الذکر از صحنه سیاسی ایران حذف شده اند : ۱- جناح “چپ تندرو” : رهبران این جناح در سال ۱۳۸۸ با راه اندازی یک “فتنه” خطرناک کشور را تا پرتگاه سقوط پیش بردند و اگر نبود مدیریت مدبرانه و حکیمانه “مقام معظم رهبری” الان دیگر نه مملکتی داشتیم و نه مجلسی و نه انتخاباتی . کشور به پرتگاه خطرناکی سقوط میکرد و یک حکومت صوری و ظاهری بر سر کار می آمد و احتمالا ایران به شش کشور ضعیف تجزیه میشد و هر شش کشور ضعیف اکنون مستعمره غربیها شده بودند . رهبران و سران “جناح چپ تندرو و افراطی” با این عمل خبط و خطای خود “عرض و آبرو و شرف و ناموس و دین و وطن خود” را به “مال و مقام دنیا” فروختند و برای همیشه از صحنه سیاسی ایران حذف شدند . ۲-“جناح راست افراطی” : این جناح بمدت هشت سال زمام امور کشور را در دست داشت اما نهایتا به فرمایش مقام معظم رهبری به یک “جریان انحرافی” و البته “خطرناک” تبدیل شدند که با این شرایط آنها هم دیگر جائی در صحنه سیاسی ایران ندارند و عملا حذف شده اند . پس به این ترتیب باقی مانده چهار “نگرش” یا “طیف” از سه جناح : ۱- “راست معتدل” . ۲-“چپ معتدل” . ۳-“میانه روهای کارگزار” و ۴-“میانه روهای اعتدال گرا” : ۱- جناح “راست معتدل” : دچار تشتت و اختلاف در بین سران و رهبران خود است و با وجودیکه تظاهر میکنند که در خط رهبری هستند اما اصلا اینطور نیست و هر کجا که صلاحشان باشد به هر طریقی که خودشان مصلحت بدانند عمل و رفتار میکنند . رهبران و سران این جناح فعلا در مجلس و برخی پستهای دیگر حضور دارند که احتمالا بعد از همین انتخابات بتدریج مواضع کلیدی خود را از دست خواهند داد . ۲-“چپ های معتدل” : این گروه در ائتلاف با دو طیف دیگر یعنی : “میانه رو های کارگزار” و “میانه روهای اعتدال گرا” فعلا “دولت تشکیل داده اند” اما در اداره امور کشور بسیار ضعیف و ناتوان هستند (هرچند که تظاهر به “کفایت” و “قدرت” میکنند) اینها عملا در “مسئله هسته ای” نتوانستند قدرتمندانه عمل نمایند و توافقنامه ای که نهایتا به امضاء رسید بیشتر به “عهدنامه ترکمانچای” شباهت دارد !! و بسیاری از حقوق حقه ایران در آن لحاظ نشده و فی الواقع “نادیده گرفته شده است” . فعلا این سه جناح موئتلف از یک سو دلشان را به “فتح کرسیهای مجلس” خوش کرده اند ( بویژه جناح یا طیف : “میانه روهای کارگزار” به رهبری آقای هاشمی رفسنجانی که یکی-دو سال است با برنامه ریزی و مهره چینی مجلس را هدف قرار داده اند) و طیف یا جناح “میانه روهای اعتدال گرا” به رهبری جناب آقای دکتر روحانی هم دلشان را به “حذف تحریمها” خوش کرده اند که بنظر اینجانب آن هم یک امید واهی است و نتیجه بخش نخواهد بود . به این ترتیب “رهبر عالم و فرزانه ایران” عملا یکه و تنها هستند (حداقل در بعد سیاسی و دیپلماسی) و ضرورت دارد ما مردم ایران با تشکیل یک “جبهه جدید” و متفاوت از جناحها و طیفهای فوق به منویات و نظرات ایشان بعنوان یک “فیلسوف سیاسی” جامه عمل بپوشانیم و اینجانب در صدد هستم تا بیاری حضرت حق و تحت توجهات حضرت ولیعصر(عج) این مهم را به سرانجام مطلوب برسانم . همچنین امیدوارم بیاری حق تعالی از طرف همین “جبهه جدید” در سال ۱۳۹۶ کاندیدای ریاست جمهوری کشور بشوم . انشاالله . ارادتمند همه شما : دکترسیدمحمدعلی بتولی .

  10. سید سرخ گفت:

    اصلاحاتیی که از موسوی وکروبی علیه لعنه وخائن فتنه گر اعلام برائت نکنه خود نیز خائن به ملت وشهداست و فتنه گر است ، و به ایشان مجال سربلند کردن داده نخواهد شد.

    • سید علی گفت:

      سید سرخ قبلا هم گفتم قرارنیست که برای نشات دادن فضل خودتون ازکلمات وعبارت های نادرست استفاده کنی.علیه غلطه برای دونفرازعلیهما استفاده میشه.درضمن طیب الله فی انفساسکم غلطه ودرستش طیب الله انفاسکم هست.

  11. همکار گفت:

    باید گفت آقای یاری فرصت طلب است تا اینکه اصلاح طالب برای تنویر افکار شما زحمت بکشید بروید آن جلسه اصلاح طلبان که می گویند چه کسانی بودنند چند نفر ازحزب مردم سالاری که خودشان باهم دعوا دارند در منزل آقای امیر قلی عاشوری بود که دبیر استانی اش لشکری بعد این نشت گفت بعد اسلام دوست وشکوری یاری سومین گزینه است چند دقیقه بعد آقای عاشوری دبیر شهرستان مردم سالاری ماسال گفته اصلا بحث سه گزینه اول دوم وسوم نبوده فقط درمورد یاری بوده از بیانات دو نفر بر می آیید که با هم هماهنگ نیستنند وهر کدام ساز خودش میزند واین نشت با اعتراض و مخالفت با یاری به هم خورد در ضمن با قبول کنیم اگر سران اصلاحات وخود دکتر روحانی وهاشمی هم بیایند از بهمن یاری حمایت کنند مردم تالش وخاطره خوبی از یاری ندارند بطر ف یاری نخواهند رفت –و کمتر از پنج درصد از اصلاطلبان آنهم برای نفع شخصی به سمت آن گرایش داشته باشند بنده می توانم چند برابر از حاضرین در نشت منزل آقای عاشوری از اصلاطلبان نام ببرم که با وجود دعوت از آنها به این نشت به خاطر اعتراض با مطرح شدن یاری به ان نشست نرفتنند وبدون نتیجه پایان یافت وتصمیم به نشست بعدی داشتن که با اعتراض مواجه شدند