به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، محمود قاسم نژاد در جلسه شوراي ترافيك شهرستان ماسال با بيان اينكه شهرستان ماسال در۹ ماهه اول امسال در مقايسه به سال گذشته توانسته است بيشترين ميزان كاهش تلفات ناشي از تصادف را در سطح استان گيلان داشته باشد گفت: ادارات و نهادهاي زيادي در زمينه ترافيك مسئول هستند و اين موفقيت نيز ناشي از تلاش همه مسئولين ذيربط در اين حوزه است.
وي با اشاره به غير قابل احصاء بودن آسيب هاي ناشي از فوت يا معلوليت به دليل تصادف، اظهار داشت: در بسياري از اوقات آسيب هاي اجتماعي اين تلفات، سالها پس از وقوع تصادف باقي مي ماند، از همين رو بايد همواره به دنبال كاهش آمار تصادفات باشيم.
رييس شوراي ترافيك شهرستان ماسال، وجود سيستمي كارا و مناسب در حوزه كنترل ترافيك را از جمله ملزومات لازم جهت كاهش آمار تصادفات برشمرد و خاطرنشان كرد: قوانين موجود در حوزه ترافيك، قوانين خوب و مناسبي است كه بايد زمينه اجراي آن در سطح جامعه تقويت شود.
فرماندار ماسال استفاده از تكنيك هاي كنترل غير محسوس همچون نصب دوربين مداربسته را از جمله دغدغه هاي ترافيكي شهرستان دانست و افزود: وجود دوربين هاي مداربسته در سطح شهر و جاده ها علاوه بر كاهش نياز به نيروي انساني و افزايش دقت عمل در برخورد با قانون شكني هاي ترافيكي موجبات ارتقاي نظم ترافيكي و امنيت شهرستان را فراهم مي كند.
قاسم نژاد با هشدار در خصوص وضعيت نامناسب راه طاهر گوراب به ماسال ابراز اميدواري كرد: با مذاكرات صورت پذيرفته با اداره كل راه و شهرسازي استان، شاهد رفع نقايص اين مسير و بهره برداري كامل از پروژه تعريض فاز اول آن باشيم.
وي جمع آوري احشام سرگردان از سطح شهرها و جاده هاي شهرستان را از ديگر دغدغه هاي ترافيكي عنوان كرد و خواستار افزايش جديت مسئولان در زمينه جمع آوري احشام سرگردان و برخورد قاطع قانوني با صاحبان آنان شد.
فرماندار ماسال، استفاده از سرعت گير در جهت كنترل حوادث جاده اي با وجود استاندارد نبودن جاده هاي روستايي را ضروري ارزيابي كرد و افزود: البته بايد دقت شود اين سرعت گيرها به صورت استاندارد و كارشناسانه نصب شوند.
قاسم نژاد برخورد با موتورسوران متخلف و فاقد كلاه ايمني را از جمله ديگر دغدغه هاي ترافيكي شهرستان عنوان كرد و تاكيد كرد: عدم استفاده از كلاه ايمني توسط موتورسوران مي تواند بسيار مرگبار و خطرناك باشد كه در همين زمينه وجهت ارتقاي فرهنگ ترافيكي موتورسوران، اعتبار خوبي از سوي كميته برنامه ريزي شهرستان، جهت آموزش موتورسوران و اهداي كلاه ايمني به آنان در اختيار اداره حمل و نقل و پايانه قرار گرفته است.
وي با اشاره به طولاني شدن روند جانمايي ايستگاه سواري هاي ماسال به صومعه سرا از مسئولان ذيربط خواست: هر چه سريعتر نسبت به انتقال ايستگاه ماسال به صومعه سرا به ايستگاه ورودي شهر اقدام كنند.
انتهای پیام/