به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال پایگاه ۵۹۸، همزمان با نزدیک شدن به زمان انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگارن رهبری شاهد افزایش حضور فعالین و مجرمین فتنه سال ۸۸ در عرصه های مختلف از فعالیت های سیاسی و حزبی گرفته تا حضور در دانشگاه ها و فعالیت های رسانه ای هستیم.
افرادی که بعد از انتخابات سال ۸۸ به جرم حضور در اغتشاشات و کودتا علیه نظام دستگیر شده و در زندان به سر می بردند و یک بار پاسخ اعتماد نظام به آنها را با کودتا پس دادند بعد از پایان زمان مجرمیت دوباره با حضور در رسانه ها و مجامع عمومی فتنه دیگری را آغاز نموده اند که در این روزها شاهد بسیاری از تحرکات آنها در هجمه علیه شورای نگهبان و هتک حرمت ها هستیم.
خبرنگار سیاسی پایگاه ۵۹۸ در گزارشی آماری تنها گوشه ای از فعالیت مجرمین فتنه سال ۸۸ را در ماه های گذشته را گردآوری نموده است که در ادامه می آید.
انتهای پیام/
خب اجازه بدید کاندید بشن مردم در موردشون تصمیم بگیرن؟حرف منطقی زدم نه؟
عالی گفتی رضا جان و دقیق، بله چرا منتظر نمونیم ببینیم مردمم محکومشون میکنن یا نه فقط یه سری کاسبای فتنه محکومشون میکنن، مرجع مدیونی اگه نچاپی
بله . راست می گید. بیان کاندید بشن و مثل ۸۸ به رأی مردم پشت کنند و بریزند خیابون . ۸ ماه کشورو به آشوب بکشند. مگه مردم به همین ها ۸۸ جواب نه نگفتند. پس چرا مثل یک مرد کنار نرفتند. خوب، حقشونه هرکس با موج انقلاب همراه نباشه، هرکس با شعار مرگ بر ولایت فقیه که شعار اصلی فتنه گران بود همراه بشه خود به خود حذف میشه خود به خود چوبشو باید بخوره حقشونه دمشون گرم که حداقل یه کار درست و حسابی انجام دادن.
این همه بلا سر ملت آوردن و فتنه بله انداختن کمترین حکم حبس ابد بود مرگ بر ۳ فتنه گر
م خ ک
آقا سجاد بلاخره یکی ترمز ماشینش میبره یکی دچار حمله قلبی میشه یکی دچار خفگی یکی تو استخر خونه مجللش غرق میشه خلاصه بلایای طبیعی زیادن که حالا سوانح غیر مترقبه مثل زلزله سیل رعد وبرق رو بهشون باید اضافه کنی خیلی مشن
این بار خیالت راحت به قول تالشا این تو بمیری از اون تو بیمریا نیست
چه کسي حاضر ميشه شاگرد مغازهاش را از بدنامين انتخاب کنه تا چه رسد به خائنيني که خيانت شان محرز و ثابت شده؟ با اين مثال، آيا رواست سرنوشت مملکت را به خائنين سياسي و مفسدين اقتصادي که محکوميت قضايي هم دارند سپرده شود؟ قطعا هيچ عاقلي اين را نميپذيرد يه سري اشخاصي که ملت از آنان تجربه تلخي را شاهد بودهاند مجددا سر کار بيايند تا مملکت را به آشوب بکشند.
اين سخن و ديدگاه صريح رئيس جمهور است که در نهم آبان ۱۳۵۹ بيان کرده: « در بسیاری از انقلابهای جهانی دیدیم که بعد از پیروزی انقلاب، همیشه قوه مجریه بوده که آن جامعه انقلابی را تبدیل به یک جامعه استبدادی کرده است و برای اینکه خودسری ها و استبدادها جلویش گرفته شود خبرگان در این قانون اساسی پیشبینی کردند که تفسیر قانون اساسی به عهده شورای نگهبان است.»
با توجه به نکات ذيل که بخشي از فرمايشات صريح حضرت آقا به تاريخ امروز چهارشنبه ۳۰ دي ۹۴ است، آيا ميتوان به اسامي مندرج در اين ليست اعتماد کرد:
رهبر انقلاب اسلامی بار دیگر با اشاره به این سخنان خود که گفته بودند «حتی کسانی هم که با نظام مسئله دارند در انتخابات شرکت کنند» خاطرنشان کردند: این سخن به معنای آن نیست که بخواهند کسانی که نظام را قبول ندارند به مجلس بفرستند.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: در هیچ جای دنیا، افرادی را که اصل نظام آن کشور را قبول ندارند، به مراکز تصمیم گیری راه نمی دهند و حتی در کشوری همچون امریکا که خود را نماد آزادی معرفی می کند و عده ای ساده لوح هم آن را قبول و ترویج می کنند، در دوران رقابت بلوک شرق و غرب، افراد را با اندک اتهامِ گرایش سوسیالیستی، کنار می گذاشتند.
ایشان افزودند: اینکه مقید باشیم کسانی به مجلس بروند که نظام و مصالح آن و ارزشهای کشور را قبول داشته باشند، یک حق عمومی است که در سلامت انتخابات مؤثر است.