به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، ویتامینC از جمله ویتامینهایی است که همه افراد برای ادامه زندگی به آن نیاز دارند. این ویتامین فواید بسیاری از جمله کمک به رشد و ترمیم بافتها و استخوانها، درمان زخمها و همچنین درمان سرماخوردگی، سرطان، آسم و سکته مغزی، اختلالات قلبی عروقی، آب مروارید و کلسترل بالا را دارد. علاوه بر این، ویتامین C به جذب مواد معدنی در بدن کمک میکند.
بهترین شکل مصرف این ویتامین به صورت خام است و پختن یا نگهداری طولانی مدت ممکن است میزان این ویتامین را کاهش دهد. کمبود این ویتامین ارزشمند در بدن موجب کمخونی، التهاب و خونریزی لثه، افزایش عفونتهای قسمتهای مختلف بدن، به هم خوردن تعادل و سلامتی پوست و مو، کاهش متابولیسم و افزایش وزن و درد و ورم مفاصل میشود.
ویتامین C که ویتامینی محلول در آب است مدت زمان کسالت و بیماری افراد به خصوص بیماری سرماخوردگی و شدت و علائم آن را کاهش میدهد. بیشتر افراد بر این باور هستند که پرتقال منبع غنی ویتامین C است در صورتی که پرتقال در مقایسه با میوهها و سبزیجات دیگر مقادیر کمتری از این ویتامین را دارد.
در اینجا به ۱۲ ماده غذایی اشاره میکنیم که سطح ویتامین C آنها بیشتر از پرتقال است:
فلفل تند، فلفل دلمهای قرمز، فلفل دلمهای سبز، کلم پیچ، کلم بروکلی، پاپایا، توت فرنگی، گل کلم، کلم بروکسل، آناناس، کیوی و انبه از جمله مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند.
انتهای پیام/