به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، وی با بیان اینکه امسال در بخش ساماندهی، مطالعه و شناسایی معادن اعتباری به سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان اختصاص داده نشده است، افزود: تهیه مصالح برای اجرای پروژهها ضروری است و با حجم عظیمی از درخواستها برای اجرای پروژههای عمرانی مواجه هستیم.
منتظری بر اختصاص اعتبار به منظور اجرای زیرساختهای بخش صنعت و معدن گیلان تاکید کرد و گفت: بیش از یکهزار پروژه نیمهتمام صنعتی در سطح استان داریم و اتمام آنها نیازمند افزایش چشمگیر اعتبارات زیرساختی است.
این مسئول با اشاره به سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، تصریح کرد: امسال باید تحقق شعار مذکور در استان را ببینیم و با اعتبار در نظر گرفته شده نمیتوان فعالیتهای بسیاری انجام داد.
فرماندار تالش نیز در جلسه مذکور توزیع اعتبارات طبق شاخصها را اقدام مناسب دانست و بیان کرد: آمار و اطلاعات شهرستانها که در فرمول تخصیص اعتبارات قرار داده شده، صحیح نیست.
میرزا حسینعلیزاده به آمار ۶۷ درصدی برخورداری آب شرب روستاهای تالش اشاره کرد و افزود: تنها ۴۰ درصد روستائیان تالش از آب شرب برخوردارند ضمن اینکه شبکههای آب شرب روستایی این شهرستان به دلیل فرسودگی نیازمند بازسازی دوباره هستند.
وی با بیان اینکه مخازن موجود آب شرب روستایی تالش به دلیل افزایش جمعیت کافی نیست، ابراز کرد: آمار و اطلاعات صحیح باید در فرمول اختصاص اعتبارات درج شود.
فرماندار تالش بر خرید ماشینآلات سنگین راهداری برای ستاد حوادث غیرمترقبه این شهرستان تاکید کرد و یادآور شد: فاصله ابتدا تا انتهای تالش ۱۶۰ کیلومتر است و خرید ماشینآلات راهسازی باید در اولویت اختصاص اعتبارات باشد.
حسینعلیزاده با اشاره به محور اسالم به خلخال تصریح کرد: محور مذکور یکی از راههای ارتباطی تالش است و در مستان باید به آن توجه ویژه شود.
منبع:خبرگزاري فارس