پنج شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳ , 21 November 2024

تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۹۱
ساعت انتشار : ۱:۰۳ ب.ظ
چاپ مطلب

چرا کودکان امروز روزبه‌روز نروژی‌تر می‌شوند؟

ماسال نيوز: چرا در یکی دو سال اخیر کودکان ما به سرعت و روزبه‌روز ظاهرشان دگرگون شده و شبیه اروپایی‌ها و آن هم از نوع به‌شدت اروپایی، یعنی نروژی می‌شوند؛ یعنی بچه‌های ایرانی با پوست سبزه و موها و چشمان سیاه دارند روزبه‌روز پوستشان سفید‌تر و موهایشان بور و بلوند و چشمانشان روشن‌تر می‌شود؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، نژاد ما ایرانی‌ها اصولا از نظر ظاهری، گندمگون و اکثرا با موهای سیاه و پوست کمی سبزه و البته بانمک و کمی تا قسمتی جذاب‌تر از نژادهای اروپایی است و همه اینها به لطف خداوند و آفرینش مقدار متعالی از ماده ملانین (Melanin) در سلول‌های ملانوسیت (Melanocyte) پوست است که راز مقاومت پوست ما در مقابل آثار منفی آفتاب درخشان سرزمین ماست. در نژاد اروپایی، هم میزان ملانین پوستشان خیلی محدود‌تر است و هم میزان آفتابشان که به‌شدت جیره بندی است.

حالا چرا در یکی دو سال اخیر کودکان ما به سرعت و روزبه‌روز ظاهرشان دگرگون شده و شبیه اروپایی‌ها و آن هم از نوع به‌شدت اروپایی، یعنی نروژی می‌شوند؛ یعنی بچه‌های ایرانی با پوست سبزه و موها و چشمان سیاه دارند روزبه‌روز پوستشان سفید‌تر و موهایشان بور و بلوند و چشمانشان روشن‌تر می‌شود؟ این ظاهر بور و بلوند یا Fair Complexion که مختص اروپایی‌ها به‌خصوص اروپای شمالی و بالاخص نروژی‌هاست، باعث تعجب شدید هموطنان ما شده و اکثراً وقتی نگاه می‌کنیم کودکانی با ظاهری نروژی در کوچه‌های تابستانی ما بازی می‌کنند حدس می‌زنیم بعضی از همسایگان مهمان اروپایی دارند که بسیار باهوش بوده و سریعا زبان پارسی را فراگرفته‌اند؛

ولی این حدس کاملاً اشتباه است و این پدیده که به‌تدریج دارد تبدیل به یک معضل شهری و اجتماعی می‌شود، افکار متخصصین را به‌خود مشغول داشته و نه‌تنها دانشمندان ایرانی بلکه متفکرین نروژی که بنیانگذار جایزه نوبل پزشکی و انواع و اقسام نوبل‌های دیگر هستند به‌شدت در این مورد شگفت‌زده شده‌اند و از هم‌اکنون در حال طراحی نوبلی هستند که گیرنده‌اش این معما را حل کند! گرچه اندیشمندان نروژی و ایرانی نتوانسته‌اند راز این معمای قرن بیست‌ویکمی را کشف کنند ولی در کمال ناباوری یک نماینده مجلس در هفته اخیر در رسانه‌ها مطلبی را اعلام و اذعان کرد که ظاهرا گشاینده این گره پررمز و راز بود.

وی به‌رغم تکذیب بسیاری از بی‌خبران و کم‌خبران، با صراحت اعلام کرد که در دو دوره اخیر مجلس، یعنی هشتم و نهم، ما گزارش‌های محرمانه‌ای داریم که سیستم‌های جمع‌آوری و ارائه شیر دامداری‌ها به کارخانه‌های تولید شیر و مواد لبنی چون فاقد تجهیزات پزشکی لازم برای این کار هستند، برای اینکه بار میکروبی شیر جمع‌آوری شده تا حد مطلوب کارخانه‌ها متعادل شده و کاهش یابد، حجم قابل توجهی از ماده سفید‌کننده و ضد‌عفونی‌کننده و ایضاً بسیار سمی وایتکس را داخل شیر جمع‌آوری و میکروبی شده و بو گرفته رایج، ریخته و تقدیم کارخانه‌ها می‌کنند و به راحتی شیر میکروبی و شایسته معدوم شدن را از لحاظ بار میکروبی اسیدیته و سایر مشخصات، استاندارد کرده و به کارخانه‌ها قالب می‌کنند و این ماده سفید‌کننده و سمی به همراه شیر و مشتقات لبنی توسط کودکان و بزرگسالان نوشیده و مصرف می‌شود و چون کودکان حساس‌تر بوده و مصرف‌کننده اصلی شیر و بستنی هستند، به سرعت عکس‌العمل نشان داده و به غیر از کم‌خونی و سایر عوارض سمی، ظاهرشان به‌تدریج اروپایی و نروژی می‌شود!

یعنی خیلی سریع رنگ پوست‌ها روشن، موها بور و بلوند و چشم‌ها آبی می‌شوند و چون محلول وایتکس سریعا جذب سیستم گردش خون می‌شود، بنابراین گلبول‌های قرمز غوطه‌ور در وایتکس تغییر رنگ داده و تبدیل به گلبول‌های سفید و البته از نوع بدون هسته آن می‌شوند که علاوه بر کم‌خونی و کاهش گلبول‌های قرمز، تعداد گلبول‌های سفید ناقص بالا می‌رود. حاصل کلام اینکه چون هنوز این پروژه در مراحل آزمایشی و تحقیقاتی است و بی‌ضرر بودن آن به اثبات نرسیده، دوستانی که از چهره مشرقی خسته شده‌اند و علاقه‌مند به چهره نروژی هستند، فعلاً دست نگه دارند و از ریختن وایتکس در صبحانه یا وعده‌های دیگر غذایی خودداری کنند.

پدیده نروژی شدن ظاهر کودکان ایرانی ثابت کرد که گرچه شیرهای مصرفی ما تقلبی بوده ولی محلول‌های وایتکس تقلبی نبوده و صد درصد اصالت دارند! مقصرین و مجریان مبتکر طرح ادغام شیر فاسد و میکروبی با وایتکس باید کاملاً هوشیار باشند که اگر گذرشان به کشور چین افتاد هرگز چنین طرحی را پیشنهاد یا اجرا نکنند چون حدود دو سال قبل عده‌ای از مبتکران چینی که شیر خشک تقلبی تولید می‌کردند و این ابتکار آنها باعث نارسایی کلیه و مرگ گروهی از کودکان چین شده بود مجبور شدند ضمن ابراز ندامت، مجازات بسیار سختی را تحمل کنند.

بخش دانش و سلامت دکتر کاووس مشیری روزنامه همشهري (ارسال شده توسط مسعود حاجتي)