دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ , 25 November 2024

تاریخ انتشار : ۱۸ اردیبهشت ۹۵
ساعت انتشار : ۴:۱۱ ب.ظ
چاپ مطلب
فرماندار ماسال در مراسم گرامیداشت هفته‌ی معلم:

جامعه‌ی سالم در نتیجه‌ی آگاهی بخشی معلمان شکل می گیرد

فرماندار ماسال گفت: در شرايطي كه کسانی به دنبال دوركردن جامعه از اخلاق هستند، معلمان می توانند با آگاهي بخشي و روشن ساختن نهاد و ذهن دانش آموزان یک جامعه‌ی سالم ایجاد کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، محمود قاسم نژاد صبح امروز در همايش تجليل از فرهنگيان شهرستان ماسال كه به مناسبت هفته‌ی معلم برگزار شد با تاكيد بر نقش اساسي معلم در رشد شخصيت دانش آموزان اظهار داشت: در شكل دهي شخصيت هاي ارزشمند تاريخي همچون امام خميني(ره)، شهيد مطهري و ديگر علما و نخبگان نقش معلمين آنها بي بديل بوده است.

وي با اشاره به نقش غالب معلم در به حاشيه راندن عوامل ديگرتشكيل دهنده شخصيت مانند محيط و ژنتيك، افزود: شخصيتي مانند معاويه دوم در حاليكه كه پدر، پدربزرگ و جدش در فسق و فساد و جنايت عليه اسلام پيشتاز بودند و حتي يزيد پدر او قاتل اباعبداله الحسين (ع) بود، از آنجا كه تحت تعليم يك معلم شيعه قرار مي گيرد در سخنراني خود اعلام مي كند كه پدر و پدربزرگش غاصب حكومت بودند و خلافت حق علي (ع) و اولاد ايشان است.

رئيس شوراي آموزش و پرورش شهرستان ماسال با بيان اينكه در همه‌ی اعصار معلمان داراي دو نقش مربيگري و معلمي بوده اند، گفت: مربيگري به معناي انتقال علوم آموختني به دانش آموز است اما نقش معلمي معطوف به پرورش شخصيت دانش آموز است و اينجاست كه جايگاه معلم فراتر از ديگر افراد جامعه است چرا كه مي تواند با ايفاي نقش هدايتگري خود به ترويج اخلاق و آئين زندگي در جامعه بپردازد.

فرماندار ماسال جامعه‌ی سالم را نيازمند دانش آموزان و نوجوانان سالم دانست و عنوان كرد: در شرايطي كه امروز كساني با استفاده از ابزارهاي گوناگون رسانه اي و تكنولوژيك به دنبال دوركردن جامعه از اخلاق هستند، نقش معلم به عنوان عنصر ارزشمند فرهنگي در آگاهي بخشي و روشن ساختن نهاد و ذهن دانش آموزان در خصوص مضرات استفاده نابجا از ابزارهاي ارتباطي بسيار برجسته است و تنها در این صورت این آگاهی بخشی ها می توانیم یک جامعه‌ی سالم تشکیل دهیم.

قاسم نژاد در ادامه با تبيين نقش معلمان در جلوگيري از بروز بزهكاري ها و ناهنجاري هاي اجتماعي در جامعه خاطر نشان كرد: معلمان بايد هميشه خود را آماده، آراسته و به روز نگهدارند تا همواره بتوانند به عنوان الگويي عملي براي دانش آموزان مطرح باشند.

وی دانش آموزان امروزی را به واسطه‌ی ابزارهای جدید تکنولوژیک در معرض خطرات مختلف اجتماعی دانست و گفت: در این موارد تنها برخورد قهری مانند گرفتن تلفن همراه و … کافی نیست بلکه نوع مواجهه با این موارد باید فراتر از این نوع برخوردها باشد و باید به دانش آموزان و حتی نونهالان پیش دبستانی ها بیاموزیم که استفاده‌ی ناصحیح از این تجهیزات چه عواقبی را به همراه خواهد داشت.

فرماندار ماسال با اشاره به ماجرای قتل دختر شش ساله‌ی افغانستانی در ورامین افزود: در این مورد، ما یک نمونه‌ی بارز از بی بند و باری های حاصل از دنیای تکنولوژیک جدید را شاهد بودیم که متأسفانه در جامعه تا حدی رواج پیدا کرده است.

انتهای پیام/