به گزارش پايگاه خبري و تحليلي ماسال به نقل از ایرنا، ‘محمود شكری’ در نشستی مشترك با مسئولان شهرستان ماسال در جلسه شوراي اداري شهرستان به نامگذاری سالجاری به نام ‘تولید ملی؛ حمایت از كار و سرمایه ایرانی’ اشاره و اظهار كرد: بومی كردن برخی ملزومات كشور تنها با حمایت از سرمایه گذاری امكان پذیر بوده و در این راستا نقش سرمایه گذاران بومی و جوانان پر رنگ تر است.
وی از مسئولان ماسال خواست اقدامات لازم برای جذب سرمایه گذاران در این شهرستان با اولویت میدان دادن به جوانان و سرمایه گذاران بومی صورت گیرد.
نماینده مردم شهرستانهای ماسال – رضوانشهر و تالش در مجلس شورای اسلامی با تأكید بر لزوم آشنایی سرمایه گذاران بومی به فرهنگ منطقه افزود: شناخت سرمایه گذار بومی از ویژگی های مختلف فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی استان باعث پیشرفت سریع كارها می شود.
وی ادامه داد: حضور مسئولان در جلسات تخصصی با ارائه آمارهای عملكرد باعث می شود تا زوایای مختلف كارها مشخص شده و اقدامات برای رفع موانع سریع تر صورت پذیرد.
شكری تاكید كرد: عمده خدمت رسانی مربوط به دولت است و مسئولان باید با رفتار صحیح با مردم موجبات رضایت آنان را فراهم كنند.
وی خاطرنشان ساخت: جلسات شورای اداری شهرستان ها باید تخصصی و كاربردی شود تا بتوان با ارائه آمار از مشكلات آگاه شد و در جهت رفع آنها با همكاری مقامات استانی گام های مؤثری برداشت.
نماینده مردم شهرستانهای ماسال – رضوانشهر و تالش در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشخص شدن تكلیف از سوی حضرت امام (ره) افزود: بنیانگذار كبیر انقلاب اسلامی مشخص كرد كه از قانون دستور گرفته و به مردم پاسخگو باشیم و باید برمبنای قانون عملكرد مسئولان تعریف شده و با پاسخگویی به مردم ، در انجام وظایف بكوشیم.
وی بیان داشت: قرائت وصیت نامه حضرت امام (ره) و شهدا در جلسات كاری باعث تذكر بیشتر شده و سبب جلوگیری از لغزش در انجام وظایف محوله می شود.
شكری یكی از آرمان های انقلاب اسلامی را همراهی مسئولان با مردم دانست و اضافه كرد: نباید با فاصله گرفتن از مردم باعث ایجاد ترس از برخی افراد مسئول شویم بلكه باید با كمك و همراهی مردم ترس از خدا و پیش بردن درست كارها را در جامعه رواج دهیم.
شهرستان ماسال با دو بخش مركزی و شاندرمن در ۴۵ كیلومتری غرب رشت مركز استان گیلان واقع است
۲۲ خرداد ۹۱