به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، با تغيير نمايندگان مجلس فشار تعدادي از نمايندگان مخالف استاندار گيلان اين روزها ظاهراً در حال نتيجه دادن است.
حال اين سوال پيش مي آيد كه آيا تغيير زود هنگام استانداري كه خود به تازگي به سر كار آمده به صلاح مردم است يا خير؟ البته ما مخالف حضور مسئولين بي لياقت و بدون كفايت در امور حتي در زمان كوتاه هستيم اما آيا با تغيير استاندار گيلان يك مدير شاخصي به روي كار خواهد آمد؟ آيا تغييرات در نحوه خدمت رساني به مردم جبران زيان هاي تغيير استاندار را خواهد كرد؟
هنوز پس لرزه هاي توديع و معارفه مهدي سعادتي در استان گيلان تمام نشده است كه زمزمه تغيير وي به گوش مي رسد. اين روزها همه رؤساي آموزش و پرورش، بخشداران، فرمانداران، رؤساي ارشاد و … در حال تغييرند و استاندار نيز. اين در حالي است كه كمتر از يك سال ديگر دولت نيز تغيير مي كند و تغيير در دولت منجر به تغيير مجدد در ادارات ياد شده و استانداران خواهد بود.
همه اين تغييرات آيا با در نظر گرفتن منافع مردم است يا جناح هاي سياسي؟
متأسفانه در بسياري از موارد ديده مي شود كه افراد مسئول در بخش هاي مختلف بايد در مورد لزوم چنين تغييراتي براي منافع مردم اظهار نظر كنند اما اين افراد سكوت اختيار مي كنند.
حجت الاسلام سيد هادي موسوي در مورد تغيير استاندار گيلان به خبرنگار ماسال نيوز مي گويد درحال حاضر بهتر است سكوت كنيم تا ببينيم شرايط چگونه مي شود. وي اظهار نظر در مورد تغيير استاندار گيلان را به روزهاي آينده موكول كرد و گفت رئيس جمهور كسي نيست كه تحت تأثير جو سياسي تصميم گيري نمايد و نظر وي با اظهار نظر افراد تغيير نخواهد كرد.
محمود شكري نماينده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شواري اسلامي نيز در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبري و تحليلي ماسال اظهار داشت بهتر است تا ساكت بمانيم تا كارها طبق روال پيش برود. وي تغيير استاندار را با توجه به بومي بودن گزينه هاي مطرح براي استانداري به نفع استان دانست و گفت اقاي هاشمي نيا معاون عمران استانداري انسان مديري هسستند كه توانايي كار در مدت كوتاه باقي مانده را هم دارند. شكري در مورد اعمال فشار بر تغيير استاندار گفت آقاي احمدي نژاد كسي نيست كه تحت فشار تصميم بگيرد و اگر تصميم بر تغيير گرفته در آن گريزي نيست.
اما عده اي ديگر مثل امام جمعه رضوانشهر اين تغيير را مهره چيني انتخاباتي مي داند و مي گويد: «از آنجا که انتخابات نزدیک است بعضی ها دنبال تنش هستند و دنبال این هستند که آب را گل آلود کنند و من بعید میدانم چنین چیزی تحقق پیدا کند. مگر اینکه کسانی بخواهند در این استان برای ریاست جمهوری مهره چینی کنند»
مهدوي نماينده ولي فقيه در دانشگاه گيلان نيز ضمن مخالفت با تغيير استاندار مي گويد: بحث برسر شخصی خاص و یا تعصب روی مدیر بخصوصی نیست اما تغییر اینچنینی با عقبه ی پیگیر این قضیه نشان دهنده ی تقدم منافع مادی و جناحی و باندی بر منافع مردم میباشد.
احسن اله رادمهر از فعالان سياسي انتخابات در تالش، رضوانشهر و ماسال در مورد تغيير استاندار گيلان به خبرنگار ماسال نيوز مي گويد: با توجه به اينكه گزينه استانداري گيلان از غرب گيلان و شهرستان آستارا است بهتر است اين كار انجام شود. رادمهر تغيير استانداري را قطعي مي داند و با قاطعيت مي گويد: روز معارفه سرپرست جديد استانداري چهارشنبه همين هفته است.
وي در مورد تغييرات در آموزش و پرورش هم مي گويد بهتر است جو محمدياري در ادارات شكسته شود تا مردم در مورد مديران اغنا شوند و ثبات در ادرات بعد از انتخاب نشدن محمدياري خوشايند مردم نيست.
با اين همه رهبري املشي رئيس مجمع نمايندگان گيلان تغيير استاندار را صد در صدي نمي داند. وي در گفتگو با خبرنگار ۸ دي مي گويد: این مسئله صددرصد قطعیت ندارد، تصمیم با آقای احمدی نژاد است و سابقه نشان داده که در هرحال تصمیمات امکان تغییر وجود دارد.
انتهای پیام/