کمال لشکری دبیر حزب مردمسالاری استان در مصاحبه ای اختصاصی با ماسال نیوز، به موضوعاتی همچون «تاریخچه و فعالیت های حزب مردمسالاری»، «انتخابات مجلس در گیلان»، «شورای مشورتی اصلاح طلبان» و «تعاملات دکتر نوبخت در استان» پرداخت؛
– ابتدا یک تاریخچه ای از حزب مردمسالاری بفرمایید.
همانطور که استحضار دارید دبیر کل این حزب آقای دکتر کواکبیان هستند. ایشان در سن جوانی گروه خمینیون استان سمنان را بنا نهادند و بعد از پیروزی انقباب اسلامی و تشکیل حزب جمهوری اسلامی بعنوان قائم مقام حزب در سمنان فعالیت داشتند. و از همان دوران اساس کار حزبی را شروع کردند.
بعد از شروع جنگ تحمیلی در جبهه های حق علیه باطل حضور داشتند و به درجه جانبازی نائل گشتند. همچنین برادر و برادر همسر دکتر از جمله شهدای جنگ تحمیلی هستند. در سال ۷۸ حزبی به نام مدافعین پیام دوم خرداد تشکیل دادند و در همان سال ضمن اینکه مجوز روزنامه مردمسالاری را گرفتند از کمیسیون ماده ۱۰ احزاب وزارت کشور مجوز حزب گرفته و در اولین کنگره نام حزب را به مردمسالاری تغییر دادند.
حزب مردمسالاری یک حزب خط امامی است و خودشان هم تاکید دارند که اگر از خط امام فاصله بگیرد حزب را منحل خواهند کرد.
در بهمن ماه ۱۳۹۵ پانزدهمین کنگره سالیانه حزب برگزار خواهد شد. دکتر کواکبیان کتابی هم تحت عنوان ۱۴ سال سیاستهای صادقانه نوشته اند که کتاب بسیار قطوری است. علاوه بر تدریس در دانشگاه علامه، یک دوره نماینده مردم سمنان و در حال حاضرنماینده مردم تهران هم هستند. در این دوره هم کاندیدای ریاست جمهوری بودند که رد صلاحیت شده اند و در عین حال از کسانی بوده اند که همواره مردم را تشویق کرده اند به حضور در انتخابات ها و صحنه های حساس نظام.
هیچ دوره ای مثل کسانی که انتخابات را تحریم می کردند و مردم را تشویق به عدم حضور در انتخابات مینمودند عمل نکردند و همواره تنور انتخابات را داغ کرده اند. بر حسب همین وظیفه شناسی ایشان وی را به لقب هایی زشتی همچون «غضنفر اصلاحات»، «گرم کننده تنور انتخابات» و … مشهور کردند اما ایشان هموراه بر اساس چارچوب های صحیح خودشان پیش رفته اند.
مرامنامه حزب مردمسالاری تاکید دارد که فعالیت ها در چارچوب و التزام به قانون اساسی و رعایت خطوط قرمز نظام باشد. حضرت امام فرمودند که احزاب در چارچوب قانون اساسی می توانند آزادنه حرفشان را بزنند. مقام معظم رهبری هم فرمودند مطلقا با فعالیت احزاب مخالفت نداریم و این در روند اجرائیات کشور هیچ مشکلی ایجاد نمی کند. حزب مردسالاری در سراسر استانهای کشور دفاتر استانی دارد و دفاتر استانی هم در همه شهرستان ها دفتر و شعبه دارند.
بنده از سال ۷۶ رسما وارد فعالیت های سیاسی شده ام.از آن زمان در احزاب مختلف فعالیت داشته ام و ۴ سال هم هست که به عنوان دبیر حزب مردمسالاری در استان گیلان در خدمت مردم هستم . حزب سالانه همایش های فصلی هم برگزار میکند و اردوی تابستانی معمولا ۲۲ مرداد ماه برگزار گردد که امسال در زنجان و یکسال هم در طاسکوه ماسال برگزار شد.
دیدار با مراجع تقلید عظام و آیت الله هاشمی رفسنجانی هم هر ساله برگزار می شود.کنگره سالیانه حزب یکی از بزرگترین کنگره های حزبی کشور است که در مجموعه آدینه برگزار می شود. هر ساله افطاری حزبی هم برگزار می شود که یک سال در جواب دلواپسان با شعار «دل آرامیم» و یکسال با عنوان «حق الناس رای مردم» بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری و این دوره هم «مبارزه با فساد اقتصادی و اشتغال» برگزار شد. که آقای دکتر نوبخت و سران کشور در آن حضور داشتند.
بنده ۴ سال است در این حزب فعالیت دارم علاوه بر این اینکه از وزارت کشور کمیسیون ماده ۱۰ احزاب مجوز داریم استانداری هم پروانه فعالیت برای ما صادر کرده است.
در ۱۶ شهرستان استان گیلان دبیر داریم. علاوه بر دبیران شهرستانی، یک شورای استانی هم داریم که تصمیم گیرنده اصلی هستند.
ارکان مهمی هم به عنوان روزنامه مردم سالاری داریم که بسیاری از احزاب از این مزیت بی بهره اند. ویژه نامه استانی این روزنامه را خود ما کار می کنیم و دیدارهایی که با مسئولین بلند پایه استان داریم در روزنامه منعکس می شود. یکی از مصوبات حزب ما دیدار با مسئولین بلند پایه است. این دیدارها با استاندار محترم، نماینده ولی فقیه در استان، مدیر کل سیاسی استاندار و … به صورت دوره ای انجام می شود. علاوه بر اینکه بنده دبیر حزب مردمسالاری گیلان هستم عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گیلان هم هستم و عضو کیته سیاسی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات.
– در انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم حزب مردمسالاری چه موضعی گرفت و چه زمانی؟
ما در انتخابات سال ۹۳ از اولین احزابی بودیم که از دولت آقای روحانی حمایت کردیم. به همراه آقایان محمدی وشجاع در هتل آدینه تهران حاضر شدیم و حمایتمان از ایشان را اعلام کردیم. حزب مردمسالاری بعد از رد صلاحیت دکتر کواکبیان از همان ابتدا حمایتش را از کاندیداتوری دکتر حسن روحانی اعلام کرد.
یک نظرسنجی از مردم در استان گیلان انجام دادیم که بین دکتر عارف و دکتر روحانی چه کسی از مقبولیت عامه بیشتری برخوردار است. که نتیجه به نفع دکتر حسن روحانی رقم خورد و ما حمایت خودمان را رسما اعلام کردیم. روزنامه ای که در جشن پایکوبی در دست مردم گیلان و سایر استان ها بود روزنامه حزب مردمسالاری بود.
دکتر کواکبیان از این اقدام خودشان سهم خواهی هم نکردند و قصد سهم خواهی هم نداشتند. ایشان در این دوره در لیست امید هم قرار گرفت و با وجود اینکه در لیست اسمشان نفر ۲۰ ام بود رای ۹ ام را آوردند
ما در دوره آقای احمدی نژاد هم دفترمان تعطیل نبود. هر چند مجوز وزارت کشور داشتیم اما استان به ما پروانه فعالیت نداد ولی مانع ما هم نشدند. فعاللیتهای ما عیان است و شفاف و نه به براندازی فکر میکنیم یا به مسایلی که به صلاح مملکت نباشد و ما در دوران احمدینژاد هم فعالیت داشتیم هرچند این فعالیتها به سختی انجام می شد ولی مانع ما نمیشدند. ولی با آمدن دکتر روحانی فضا خیلی بیشتر باز شد. به احزاب میدان دادند و مانع فعالیت احزاب نشدند. مسئولین استان برای آوردن سخنران و برگزاری همایش و … خیلی راحت با ما تعامل می کنند.
ولی در آن زمان خیلی سخت می گرفتند. من در حزب اعتماد ملی بودم که آقای الیاس حضرتی را با همایشی تحت عنوان امام خمینی و گفتمان انقلاب اسلامی دعوت کردیم و در همین سینمای شادی ماسال همایش برگزار کردیم. آن زمان دکتر کاظمی فرماندار ماسال بودند و موافقت هم کردند. هرچند بعدا مقداری اذیت کردند اما به هر حال برنامه ها برگزار میشد.
-شما که در احزاب فعالیت دارید میزان تعامل مردم با احزاب و برنامه های مردمی احزاب را چطور ارزیابی می کنید؟
احزاب واسط مردم و دولت هستند. ما قبلا یک سایتی داشتیم به نام سایت حزب مردم سالاری که بیش از ۴۰۰ نفر در استان عضو آن سایت شده بودند. البته در حال حاضر یک سایت دیگر به نام حسنی طراحی کرده ایم که رونمایی شده و در حال حاضر حدود ۳۰۰ نفر عضوگیری از طریق این سایت مجددا صورت گرفته است.
و اینطور نیست که ما فرم پر کنیم. هر کس خواست میتواند فرم را پر کند و عضو حزب شود. شهرستان های ما هم عضوگیری میکنند. در همین ماسال عضو گیری خوبی صورت گرفته است. تعامل خوبی با مردم هست . بسیاری از مردم عوام مشکلاتی که دارند و احساس می کنند درب ادارات به رویشان باز نیست به ما مراجعه می کنند. ما هم روزی نیست که دنبال پیگیری چند کار از مردم نباشیم.
هیچ دوره ای استاندار و مدیر کل سیاسی و … با احزاب مثل دوره آقای روحانی تعامل نداشته اند. واقعا درب اتاق آقای استاندار، معاون سیاسی و مدیر کل سیاسی به روی ما باز است. واقعا با ما تعامل دارند. در دوران آقای هاشمی و خاتمی هم اینقدر تعامل سازنده وجود نداشت. این تعامل نه فقط برای احزاب اصلاح طلب که برای اصولگرایان هم هست. الان خانه احزاب هم دارد رونمایی می شود و این کار صرفا با احزاب اصلاح طلب نمی تواند صورت بگیرد. اصول گرا هم حضور دارند.
– آقای پوراوزان مدیر کل سیاسی استانداری گیلان مدتی قبل موضعی جنجالی در خصوص فیش های حقوقی داشتند که مضمونا گفتند عقل تایید میکند یک کارگر ۱ میلیون بگیرد یک رجل سیاسی و مدیر ۵۰ میلیون. نظر شما در این خصوص چیست؟
اتفاقا این صحبت های ایشان در نشست ما بود. ببینید یکی از فرقهایی که بین دولت احمدی نژاد و روحانی هست اینکه احمدی نژاد وزرایش برایش خط قرمز بودند و اجازه نمیداد کسی به وزرایش دست بزند. بعد هم که از حضرت آقا قهر کردند و خانه نشینی کردند. ولی روحانی میگوید هیچ خط قرمزی نیست.
به عقیده من دررابطه فیش های حقوقی، سرچشمه اینها از دولت احمدی نژاد بوده است اما حالا رسانه ای شده است. آقای دکتر کواکبیان هم در مجلس گفتند که اگر قرار است دولت عذرخواهی کند رئیس مجلس و قوه قضائیه هم باید پاسخگو باشند. مگر خبر نداشتند؟ حتی گفت مگر اینها خواب بودند؟ که آقای لاریجانی گفت ما خواب نبودیم سارمان بازرسی در حال جمع آوری مدارک بود.
به هر حال آقای روحانی می گویند برای من اهمیت ندارد چه کسی بوده است. به هیچ کس رحم نمیکنم و آن کسی که خیانت کرده باید به سزای عملش برسد.
من هم فکر میکنم که باید آقای روحانی طوری رفتار کند که مردم بدبین نشوند. این حقوق های نا متعارف فراگیر نیست شاید ۳۰۰ الی ۴۰۰ نفر این کار را کرده باشند. این حقوق در دولت آقای روحانی نمیتواند عامل این شود که ما دزدی های دولت احمدی نژاد را فراموش کنیم. آن فراموش نشندنی است. باعث اینهمه بد اخلاقی و فساد اقتصادی در کشور آقای احمدی نژاد و تیم ایشان است.
اینها میخواهند دولت تدبیر و امید را متهم کنند. بله دیوان محاسبات، سازمان بازرسی و … میتوانستند جدی تر برخورد کنند اما باز هم در بزنگاه جلوی مشکل را گرفتند. آن آقا می گفت مسئولان من پاکترین و صادق ترین هستند. اما خوشبختانه ما چنین شعارهایی نمی دهیم.
مدیر کل سیاسی استانداری گیلان به چیز خوبی اشاره کرده اند. الان یعنی یک مدیر کل آیا حقوقش با یک آدم عادی و کارگر روزمزد یکی باشد؟ نمی تواند یکی باشد. آنچه آقای پور اوزان گفته و خبرنگاران آن را منعکس کرده اند من عین جلمه ایشان را تایید میکنم چون ایشان حرف غیر منطقی نمی زنند. آقای پور اوزان آدم ی نیستند که نسنجیده سخن بگویند و زندگی بسیار ساده ای دارند مثل ما. بنده عین عبارات ایشان را تایید میکنم.
همانطور که فرمودید شما جز اولین احزابی بودید که برای شکل گیری دولت دبیر و امید فعالیت و حمایت داشتید. میزان تعامل و دخالت دهی حزب مردمسالاری در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی های دولت چقدر بوده است؟ آیا با شما تعامل داشته اند؟
گله ای که در پیش آقای پور اوزان و احمدی پور کردیم این بود که که ما از اولین احزابی بودیم که حمایت کردیم. اما هیچگونه چیزی شامل ما نشد. البته ما سهم خواهی هم نکردیم. ولی اینکه مجموعه استانداری آیا با ما تعامل دارد؟ بله در حتی در عزل و نصب مسئولین شهرستان و استان از ما نظرخواهی میکنند و نظر ما را می پذیرند.
آقای استاندار با ما تعامل خوبی دارند. آقای استاندار گفتند یک کارگروه تشکیل بشود که این احزاب و تشکل ها نظراتشان را بصورت مکتوب ارائه بدهند به ما و لیستی هم ارائه شود که مثلا حزب مردمسالاری این ۵ نفر را دارد که می توانند پست بگیرند یا کارگزاران یا اعتدال و توسعه این نیروها را دارد. آنجا که نیرو نداشتیم از نفرات این احزاب استفاده بشود. بنده هفته ای نیست که در کنار مدیر کل سیاسی نباشم و از دغدغه های استان سخن نگویم
– یکی از مسایلی که شما در مصاحبه های متعدد نسبت به آن انتقاد داشته اید تشکیل شورای مشورتی اصلاح طلبان بوده است. داستان این شورا و مخالفت شما با شورا چیست؟
یکی از قضایایی که بعد از انتخابات ۹۲ در ایران و مخصوصا در گیلان رخ داد این بود که باب شد ستاد آقای روحانی بیایند و تشکیل یک جمع بدهند تا در تصمیم گیری ها نقش ایفا کنند. من از این موضوع ناراحت بودم. چرا که فقط اعضای ستاد نباید بیایند تصمیم گیر باشند. بنده از اعضای اصلی ستادشان بودم. این که من تصمیم گیر بشوم و دیگران نقشی نداشته باشند بنده موافقت ندارم. باید دایره تصمیم گیری گسترده تر باشد.
موضوع دیگر اینکه زمانی که احزاب نمی توانستند به راحتی فعالیت کنند و فعالیت احزاب مستلزم پرداخت هزینه های مالی و معنوی بود، ما توان و انرژی خودمان را گذاشتیم و میدان را خالی نکردیم. اگر یک دبیر شهرستانی اشتباهی مرتکب شود دبیر استانی باید پاسخگو باشد. در چنین شرایطی چون برخی از احزاب دوست نداشتند در دوره آقای احمدی نژاد فعالیت کنند یا ممانعت می شد یا برخی را لغو مجوز کردند مثلا مشارکت را قوه قضائیه غیر قانونی اعلام کرد اما وزارت کشور گفت ما لغو مجوز نکردیم.
برخی از همین دوستان می آمدند در جاهای محرمانه و خودمانی با هم جلسات برگزار میکردند. در ییلاقات و هتل ها، در جاهایی به صورت خصوصی. به هر حال جلسات را ادامه می دادند. بعد از اینکه این دوره نقاهت طی شد و دولت آقای روحانی آمد، خود آقای رفسنجانی و روحانی و بدنه جریان اصلاحات بر فعالیت حزبی تاکید داشتند. ام این دوستان همچنان به فعالیت های خودشان بصورت غیر رسمی ادامه دادند. انتقاد ما این است که اگر قرار است یک گروه موازی شکل بگیرد که به صورت غیرقانونی فعالیت کند مشکل ایجاد خواهد شد. ببنیند الان ما در حزب مردمسالاری از کلیه مجوزهای لازمه از سوی وزارت کشور برخورداریم. علاوه بر این از استانداری هم پروانه های لازم را دریافت کرده ایم.
اما این دوستان ما یکسال قبل از انتخابات مجلس مجددا فعالیت های خودشان را شروع کردند. اینها در شهرستان ها برای خودشان انتخابات شوراهای مرکزی برگزار کردند که بنده با اصل این انتخابات ها مخالفم. همینطور با نحوه برگزاری آن مخالفم.
اصلاح طلبان شهرستان مشخصند. اینها آمدند از کلیه افراد شهرستانی رای گیری کردند و مثلا بجای ۲۰ نفری که بصورت چهره های برجسته اصلاح طلب در شهرستان فعالیت داشتند از افراد مختلف، از یک موتورسوار، خیاط، بازاری و … رای گیری کردند و رای را به نفع خودشون گرفتند. اسمشان را هم گذاشتند شورای مشورتی اصلاح طلبان. بعد اینها بخاطر اینکه مجوز نداشتند و نمی توانستند برنامه بگذارند پیشنهاداتی مطرح کردند. نهایتا سید محمد خاتمی در شورای هماهنگی اصلاحات گفت که ۹ نفر از شخصیت های حقیقی استان ها بیاند در هیئت رئیسه ما اضافه شوند. اینها میتوانند شامل نمایندگان ادوار یا افراد معتمد شهری و دارای نفوذ مردمی باشند.
اما بعدا پا را فراتر گذاشتند و گفتند بایید در شهرستانها هم هیات رئیسه های شوراهای مشورتی را به مجموعه شورای هماهنگی اصلاحات اضافه کنید. بسیاری از این ها را آوردند و به ما غالب کردند. اینها یعنی شورای مشورتی به شورای هماهنگی جبهه اصلاحت استان اضافه شدند و نهایتا در انتخابات ها اینها تعدادشان از تعداد ما بیشتر می شد و هرگونه مصوبه ای ما می خواستیم بگذاریم وتو میکردند. نتیجه این کار این شد که ما در انتخابات مجلس در گیلان از ۷ نفر در لیست امید حمایت کردیم اما در انتخابات ریاست مجلس ظاهرا فقط آقای حسنی رای دادند به ریاست آقای عارف. نتیجه چنین کاری، مانع تصمیم گیری شورای هماهنگی جبهه اصلاحات شد.
حرف ما این است که در کشوری که قانون اساسی می گوید به صراحت احزاب آزادانه فعالیت کنند دیگر چرا غیر قانونی و بدون مجوز؟ بارها تاکید کرده ایم که آنها هم فعالیت کنند اما به صورت قانونی. اساسنامه بنویسند و این شورای مشورتی به عنوان یک حزب، یک جبهه و یک تشکل تشکیل بشود و نهایتا از آنها یک نفر در شورای هماهنگی حضور داشته باشد و اثرگذار باشد.
یکی ا ز شدیدترین مخالفان شکل گیری شورای مشورتی من هستم و به آقایان هم گفته ام که به راحتی اجازه نمی دهم که این موضوع به این روش پیش برود.
آقایان هم بروند برای خودشان اساس نامه بنوسیند و به صورت قانونی این جمع را شکل بدهند. این نحوهی کار نوعی مقابله با احزاب و تخته کردن درب احزاب است. این نوعی تضعیف احزاب است. ما در فعالیت های حزبی، مستلزم هزینه های سیاسی، اقتصادی واجتماعی هستیم. آن آقایانی که هیچگونه مجوزی ندارند، چرا نمی خواهند وارد حزب شوند؟ در حالی که همه بزرگان اصلاحات به فعالیت های تشکیلاتی و هدفمند و قانونی تاکید دارند.
متاسفانه اینها در حال حاضر فعالیت های پنهانی دارند. در حالی که که مجوز ندارند خودشان را قیم اصلاح طلبان می دانند و میگویند اصلاح طلب واقعی ما هستیم. خودشان را پدر سالار اصلاحات می دانند.
این روند تاثیر منفی در انتخابات مجلس گذاشت. نظرات دبیران شهرستانی ما در انتخابات دخیل داده نشد. اینها خودشان رفتند لیست تهیه کردند. معلوم نیست اصلا این لیستی که دادند را چه کسی تعیین کرده است.
قرار بود در شهرستان ها جمع بندی بشود بعد در شورای هماهنگی استان مشورت نهایی بشود و یک لیست امضا کنیم. بنده زیر هیچ لیستی امضا نکردم. بعضی شهرستان ها به مال غالب کردند. دبیران شهرستانی ما زنگ می زدند می گفتند مثلا رودسر کی در لیست هست؟ می گفتیم نمیدانم! اعتراض میکردند که چرا؟ پس ما چکاره ایم؟ حتی برای ما شاخ و شانه می کشیدند اعضا، که اگر قرار باشد در دورههای بعد هم همین منوال درباره شورای مشورتی رخ بدهد از فعالیت های حزبی کناره گیری می کنیم.
هزینه ها را احزاب بدهند و بعد تصمیم گیران اصلی اینها باشند؟ قابل قبول نیست. دغدغه ما مگر چیست؟ ما چه نگاه منفی ای باید داشته باشیم به آنها؟ مگر چه ضرری به ما می رسانند؟ اینها فعالیتشان مخالف فعالیت احزاب هست. ما حاضریم با آنها در قالب شخصیت های حقیقی کار کنیم. اگر بعنوان شخصیت حقوقی می خواهند کار کنند باید بروند مجوز بگیرند. وزارت کشور در دوران آقای روحانی این همه مجوز داده است.
بنده که این نکات را اعلام می کنم، بارها به من حمله شده، شانتاژ کرده اند و … دست به هر کاری زده اند که به من ضربه بزنند به این بهانه که این آقا نمی خواهد جریان اصلاحات فعالیت کند. مگر من خودم در بدنه اصلاحت نیستم؟ مگر من کسی نیستم که زندگی ام را وقف راه جبهه اصلاحات کرده ام؟ وهیچگونه خواسته ای هم نداشته ام. حتی یک وام دو میلیونی. همیشه به فکر مشکلات مردم و مدافع حقوق آنان بوده ام.
غالب بدنه جریان اصلاحات با این موضوع مخالفند اما آن صراحت لهجه لازم را ندارند. یا دنبال دردسر نیستند که اینها بیایند و مخالفشان بشوند. یا پست هایی دارند و نمیخواهند هزینه بدهند.
-برخی می گویند آقای نوبخت تصمیم گیر اصلی در استان گیلان است و بسیاری از تغییرات با نظر ایشان صورت میگیرد. نظر شما چیست؟
آقای نوبخت یکی از گیلانیهایی هست که پست کلیدی در کشور دارد. در تالار آدینه تهران کنگره حزب مردمسالاری که سخنرانی کرد گفت شهدالله که من اگر در دورههای پیش برای گیلان تلاش می کردم در این دوره تلاشم را مضاعف میکنم و قطعا استان گیلان یکی از حوزه هایی است که تلاش بیشتری دارد.
حتی اسم دکتر نوبخت در استان گیلان در جایی بیاید آن مسئول استانی حسابش را میکند. قطعا بعضی از عزل و نصب هایی که شکل میگیرد به اسم ایشان هست. گاها ایشان در جریان هم نیستند. حزب ایشان هم اعتدال و توسعه هست که دبیرش در استان معاونت برنامه ریزی استانداری است و قطعا نطرات آقای نوبخت وزن خودش را دارد و دخالت در استان دارند. ولی خیلی از نزدیکان ایشان مثل آقای شجاع پستی ندارند. نه تنها استاندار گیلان تعامل خوبی نسبت به دکترنوبخت دارد، بلکه این تعامل دو طرفه است و افتخاری برای مردم گیلان است.
از اینکه وقت خودتان را در اختیار ما گذاشتید ممنونیم. در پایان اگر نکته ای باقی مانده بفرمایید.
نکته آخر اینکه ما با فعالیت شورای مشورتی مخالف نیستیم اما می گوییم قانونی باشد تا درب احزاب تخته نشود.
انتهای پیام /
سلام از اینکه یک نفر اصلاح طلب پیدا شد به قانون احترام میگذارد متشکریم ولی تمام تقسیر فیشهای حقوقی را به گردن دولت قبل نیندازید
سلام آقای لشکری ، مصاحبه ی شما را خواندم از اینکه حزب شما به قانون احترام میگذارد تشکر میکنم ولی تمام اتفاقات کشور را به گردن دولت قبل نیندازید ، لطفا اتفاقات شهر ماسال را هم بیان کنید اینجا شهر شماست.
سلام اقای لشکری انطور که از مصاحبه ی شما پیداست شما جایگاه خوبی در استان و کشور دارید ، کاری کنید مسئولین استان و کشور توجه ویژه ای از نظر عمران و آبادانی در شهرستان داشته باشند.
سلام برادر عزیز از اینکه سهم خوا نیستید متشکریم اصلاح طلبان که دربزنگاهها به فکر آرایش سیاسی و رقابت با رقیب خود باشدو تنها به این بیندیشد که چگونه باید بر رقیب خود پیروز شوند این که اصلاح طلبی نیست ، اصلاح طلبان از درون تهی شده اند تنها نامی از آنها باقی مانده است ، مدعیان اصلاحات به جای اینکه پاسخگوی مطالبات مردم باشند خود را به کنار میکشند اما در خصوص لغو کنسرتها چنان گارد میگیرند و فریاد میزنند که اینگار اصلی ترین مشکل کشور برگذاری کنسرت موسیقی است اگر این فیشهای حقوقی فساد نیست اگر این مبارزه نمیخواهد پس اصلاحات دنبال چه اصلاحی است خودشان مدعی اصلاحات هستند ولی هیچ درمانی برای این مفسده تابحال ارائه نکردند ما منتظریم تا ببینیم که چه میشود ،،، خدیا چنان کن تا سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
سلام لشکری عزیز دبیرکل محترم حزب مردم سالاری آیا شما اعتقاد نداری که یک عده ای در دوران اصلاحات از هویت انقلابی خود دور شده اند و ضربات سنگینی را به ارزشهای انقلاب وارد کرده اند و الآن همانها در کشور مسئولیت دارند واین مشکیلات را برای رئیس جمهور و نظام به بار آوردند و وجه ی اسلامی وانقلابی آقای روحانی را خدشه دار کردند ،، آیا همین نظام اسلامی امام با قدرت الهی خود شش کشور قدرتمند جهان را آورد سر میز مذاکره و از آنها امتیاز گرفت آیا حقش همین است که به قول رئیس جمهور محترم دویست یا سیصد نفر از مدیران ارشد آن اینطوری بیت المال را به یغما ببرند و این همه به اعتماد مردم نجیبی که همیشه پای این انقلاب جانفشانی کرده اند ضربه بزنند ،،،آقای لشکری اینطوری که مشخص میکند شما با مسئولین استان و کشور در ارتباطی بنده از شما به عنوان یک ماسالی میخواهم هرچه در توان داری مسائل را به گوش مسئولین برسان وبعد رسانه ای کن
ذلتی میکشم از تنگی قفس ،،،،، کفران نعمتی استکه از باغ کرده ام ،،،،،،چرا اصلاح طلبان در شرایط کنونی موقعیت تضعیف شده ای دارند علت چیست ؟ چون در گذشته فرصت سوزی کردند اگر از فرصتهای تاریخی بدست آمده بصورت صحیح و منطقی استفاده میکردند روز به روز فربه تر میشدند ولی برخی رفتارها اسیر قدرت طلبی شده بهایکه میپردازند بدلیل همان فرصت سوزی گذشته است حتما باید این لایه محترمانه کنار برود تا فرصت برای ظهور و بروز نسل جدید به وجود بیاید اگر کنار نروند نسل جدید آنها را کنار خواهند زد چرا ؟ چون تا امروز روزنامهایشان فیش های حقوقی را محکم نکرده اند اینها فکر میکنند نسل جدید متوجه نیست این بی عدالتی بصورت سوزن در چشم مردم که فریادشان به جای نمیرسد صدای دختر صفدرحسینی که از تریبون مجلس میگفت پدرم حق خودش را از سفره انقلاب برداشت کرده است چگونه هضم کنند آیا حق مردم همین است ؟ آیا حق کسیکه میرود از حقوق روستای خود دفاع کند دستشا میگیرند از بخشداری می اندازند بیرون میشود گفت اصلاح طلب ؟ کجای این اصلاح طلبی است ؟؟؟؟
ذلتی میکشم از تنگی قفس ،،،،، کفران نعمتی استکه از باغ کرده ام ،،،،،،چرا اصلاح طلبان در شرایط کنونی موقعیت تضعیف شده ای دارند علت چیست ؟ چون در گذشته فرصت سوزی کردند اگر از فرصتهای تاریخی بدست آمده بصورت صحیح و منطقی استفاده میکردند روز به روز فربه تر میشدند ولی برخی رفتارها اسیر قدرت طلبی شده بهایکه میپردازند بدلیل همان فرصت سوزی گذشته است حتما باید این لایه محترمانه کنار برود تا فرصت برای ظهور و بروز نسل جدید به وجود بیاید اگر کنار نروند نسل جدید آنها را کنار خواهند زد چرا ؟ چون تا امروز روزنامهایشان فیش های حقوقی را محکم نکرده اند اینها فکر میکنند نسل جدید متوجه نیست این بی عدالتی بصورت سوزن در چشم مردم که فریادشان به جای نمیرسد ،، صدای دختر صفدرحسینی که از تریبون مجلس میگفت پدرم حق خودش را از سفره انقلاب برداشت کرده است چگونه هضم کنند ؟ آیا حق مردم همین است ؟ آیا حق کسیکه میرود از حقوق روستای خود دفاع کند دستشا میگیرند از بخشداری می اندازند بیرون میشود گفت اصلاح طلب ؟ کجای این اصلاح طلبی است ؟؟؟؟ ایا اینها درفکر اصلاح امور هستند اگر هستند یک نظر سنجی در خصوص اعتماد مردم به مسئولین ماسال داشته باشند ببینند مردم شهر چه نظری دارند
متن مصاحبه رو کامل خوندم جالبه که اقای لشکری گفتن که احمدی نژاد کابینش خط قرمزش بود اما روحانی براش فرقی نداره.اقای لشکری رحیمی در زمان دولت خاتمی تخلف کرده بود و تاوانش رو هم داره میده اما روحانی جرات داره برادرش روتحویل قوه قضاییه بده و از خودش دور کنه؟شما در سطح استان در حد یه ابدارچی قدرت نداری چنتا دیدار با معاون سیاسی استانداری چیزی نیست که انقد داری روش مانور میدی؟میشه بفرمایین میزان سوادتون چقدر هست؟؟؟؟