یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ , 24 November 2024

تاریخ انتشار : ۰۴ شهریور ۹۵
ساعت انتشار : ۱۲:۴۳ ب.ظ
چاپ مطلب
کتابخانه ماسال نیوز / معرفی یک کتاب خوب برای تربیت کودکان؛

جوجه‌ های من فیس بوک ندارند

من باید فقط راه پرورش جسم جوجه‌ها را یاد می‌گرفتم. جوجه‌های من عاشق نمی‌شدند. با رفیق ناباب نمی‌گشتند، علاقه‌ای به بازی کامپیوتری نداشتند. با دود و دم غریبه بودند و اعتیاد در کمین‌شان نبود.

بچه که بودم مادرم برایم جوجه می‌خرید، جوجه‌های رنگی دانه‌ای پنج تومان! اول فکر نمی‌کردم که بزرگ کردن آنها کار سختی باشد ولی بعد فهمیدم که پرورش جوجه‌ها فوت و فن خودش را دارد.

چند جوجه از بین رفتند تا توانستم جوجه داری را یاد بگیرم. پیرزن‌ها و پیرمردهای محله از دست من به عذاب بودند از بس که به سراغ‌شان می‌رفتم و از تجربه‌هایشان می‌پرسیدم. یک بار که دوستم گفت که یک کتاب در کتاب فروشی در مورد جوجه‌ها دیده، سر از پا نشناختم. به سراغ کتابفروش رفتم، کتاب گران بود ولی قیمتش برایم مهم نبود زیرا من دغدغه‌ی بزرگ کردن جوجه‌هایم را داشتم. من باید فقط راه پرورش جسم جوجه‌ها را یاد می‌گرفتم.

جوجه‌های من عاشق نمی‌شدند. با رفیق ناباب نمی‌گشتند، علاقه‌ای به بازی کامپیوتری نداشتند. با دود و دم غریبه بودند و اعتیاد در کمین‌شان نبود. جوجه‌های طلایی من افسرده نمی‌شدند و من غصه بی‌خدایی آنها را نمی‌خوردم. آنها همه پرورشگاهی بودند! در دستگاه به دنیا آمده بودند و هیچ کدام پدر ومادرشان را نمی‌شناختند که به والدین‌شان بی‌احترامی کنند، ادب در میان این جوجه‌ها معنایی نداشت، نمی‌توانستند حرف بزنند چه برسد به حرف زشت، آنها فقط یک کلمه بلد بودند؛ «جیک جیک». گرسنه می‌شدند جیک جیک می‌کردند یعنی ما آب و دانه می‌خواهیم، آب و دانه که به آنها می‌دادم باز هم جیک جیک می‌کردند یعنی ممنون. جوجه‌های من تلفن همراه هم نداشتند که پیامک‌بازی کنند و با دوستانشان برای فلان مهمانی قرار بگذارند. جوجه‌های من وقتی بزرگ می شدند فکر پر وبال دادن آنچنانی به بال‌هایشان نبودند زیرا آنها بازی تماشا نمی‌کردند که آن بازیگر  فوتبال یا سینما را الگوی خویش قرار بدهند. جوجه‌های من چت کردن هم بلد نبودند و آدرس ایمیل هم نداشتند که کسی برایشان عکس یا قصه بفرستد. آدرس فیس‌بوک هم نداشتند. آنها یک آدرس بیشتر نداشتند، زیر زمین خانه ما…

من-دیگر-م-ایشاتده-ا
***
«من دیگر ما» یا «فرزند ما از ما جدا نیست؛ او خود ماست در اندازه‌ای کوچک‌تر»عنوان مجموعه ای پنج جلدی با موضوع مهارت‌های تربیت فرزند در دنیای امروز است.
حجت الاسلام عباسی ولدی نام کتاب را از کلام امیرمؤمنان علی (علیه‌السلام) اخذ کرده است که در نامه‌ای به فرزندشان امام مجتبی (علیه‌السلام) می‌فرمایند: «پسرکم، تو را جزئی از خود بلکه از وجود خود دیدم، تا به آنجایی که اگر چیزی به تو ضرر برساند، مثل آن است که به من زیان رسانده و گویی اگر مرگ به سراغ تو بیاید، به سراغ من آمده، بنابراین همان اهتمامی را که در اصلاح امور خود می‌نمایم، درباره‌ی تو دارم».
این مجموعه، به مشکلات پیش‌روی تربیت در دنیای امروز، مبانی تربیت دینی و تأثیر رفتار والدین در تربیت فرزند سخن می‌گوید؛ رفتارهایی که از نگاه برخی، اثر چندانی در تربیت ندارد. با مطالعۀ این کتاب پی خواهید برد تصویرهایی که فرزند از رفتار پدر و مادر می گیرد، یکی از اصلی ترین عوامل تأثیرگذار در تربیت فرزند است.
***
عنوان: من دیگر ما
نویسنده: محسن عباسی ولدی
انتشارات: آیین فطرت
قیمت دوره ۵ جلدی: ۳۵۱۰۰ تومان

انتهای پیام /