به گزارش ماسال نیوز به نقل از ۸دی، رسانه و به خصوص سینما از جمله مهمترین ابزار های تاثیر گذار بر اذهان مردم جهان است . غرب و به خصوص ایالات متحده با استفاده از این امکانات به صورت کاملا عالمانه و حرفه ای سیاست های خود از جمله امور خارجه ، فرهنگ ، دین ، جامعه مدنی ، اقتصاد و…. بسیاری از استراتژی های مهم خود را پیش برده و به مقصود مد نظر نزدیک می شود.
در خصوص این هنر حساس و تاثیر گذار مقام معظم رهبری می فرمایند ” هنر سینما بلاشک یک هنر برتر است، یک روایت گر مسلط که هیچ روایت گری تا کنون در بین این شیوه های هنری روایت یک واقعیت و یک حقیقت تا به امروز به این کارامدی نیامده و یک هنر پیچیده و پیشرفته و متعالی است”
در جمهوری اسلامی طی چند سال گذشته شاهد تقابل سینمای روشنفکری و انقلابی بوده ایم که به فراخور زمان فراز و نشیب های زیادی از جهت کیفیت.. محتوا.. تکنیک.. و به خصوص اقبال مردمی را دارا بوده است.
در یکی دو سال اخیر تا کنون در بین تمامی فیلم های اکران شده در سینما ها فیلم سالوادر به کارگردانی رضا عطاران و فروشنده به کارگردانی اصغر فرهادی از اقبال بالای مردمی از این فیلم ها سخن می گوید.
حال آیا این دو فیلم از محتوای بالایی برخوردار است؟ آیا با توجه به تاثیر گذاری بالای این هنر، توانسته است جوابگوی مشکلات مردم باشد ؟ یا با سیاهنمایی از جامعه ایران و لودگی و طنز های بی محتوا صرف سرگرم کردن مردم و درآمد بیشتر هدفی دیگر دارد؟
از طرف دیگر اکنون شاهد ظهور تفکر جدیدی در عرصه سینما و تولید فیلم هایی با محوریت انقلاب و ارزشها هستیم که این خود بستر ساز و چهارچوب خوبی برای رشد و ادامه کار در این عرصه است. از جمله این فیلم ها ، چ ، بادیگارد، ایستاده در غبار، شیار ۱۴۳ و…. را می توان اشاره کرد.
در استان گیلان با توجه به جمعیت کثیر دلبستگان جبهه انقلاب که قاطبه خود را عمار و سردار فرهنگ ارزشی و انقلابی می دانند متاسفانه می بینیم که سینما به عنوان یک ابزار مهم جهت پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی ، غریب واقع شده و سینمای انقلابی نیز مورد عدم توجه و نامهربانی توسط اکثر دوستاران آرمانهای انقلاب اسلامی واقع شده است.
این نامهربانی و بی توجهی ها در شرایطی صورت می گیرد که سینمای روشنفکری عموما تمام قد در مقابل فیلم های انقلابی ایستادگی می کند و دست به تحریم آن می زند و طرفداران خود را از دیدن این نوع فیلم ها منع می کند، در واقع نامهربانی و بی توجهی انقلابیون بی شباهت به تحریم روشنفکران نیست و یا حداقل نتیجه هر دو یکی است.
مقام معظم رهبری در راستای حمایت از هنر ازرشی می فرمایند” هنر، زبان رسایی برای همه موضوعات و بخصوص موضوعات پیچیدهای مثل انقلاب است. هرچه امثال من درباره انقلاب بگوییم، نخواهیم توانست آن حقیقت عظیم را تشریح کنیم؛ مگر این که زبان هنر وارد میدان شود. زبان هنر است که می تواند حوادث عظیم را تبیین و تشریح کند و ذهنها را روشن نماید.”
لذا با توجه به تاثیر گذاری سینما و این فرموده و دغدغه ایشان در این زمینه می طلبد که جوانان انقلابی استان بیش از پیش به این امر مهم اهمیت داده و یا حداقل به صورت جهادی با حضور خود و تبلیغ آثار اررشی در جامعه از هنر ارزشی حمایت کنند.
در چند وقت گذشته در سینماهای استان دو فیلم اکران شد که با بی توجهی و استقبال کم امت حزب الله یکی از آن فیلم ها سیانور به کارگردانی بهروز شعیبی از اکران خارج و فیلم پر محتوای یتیم خانه ایران به کارگردانی ابو القاسم طالبی در غریبانه ترین شکل ممکن در حال اکران است که احتمالا آن هم از اکران خارج شود.
فیلم یتیم خانه ایران به گفته میگویل لیتین از کارگردانان بزرگ سینمای شیلی از بهترین فیلم هایی بوده که دیده و تعجب وی را بابت قدرت کارگردانان ما در زمینه ساخت فیلم برانگیخته است.
حال این فیلم که جنایت انگلیس ها را علیه مردم مظلوم ایران به تصویر می کشد در حال اکران است و توسط یکی از کارگردانان انقلابی ساخته شده است اما مورد هجوم روشنفکران قرار گرفته و در حال شکست خوردن در اکران است..
آیا ضروری نیست دوستان انقلابی استان گیلان ما به تماشای این فیلم رفته و از این فیلم حمایت کرده تا هم آگاهی و یقین شان نسبت به جنایات انگلیس در ایران عمیق تر شود و هم سنگر این جبهه خالی نماند؟
انتهای پیام/
سینما سپید رود رشت سانس آخر کلا ۵ نفر بودیم …تا کی ادعا … متاسفم واقعا تا کی ادعا …