به گزارش ماسال نیوز به نقل از تسنیم، شاهرخ یوسفزاده چابک شامگاه سهشنبه در نشست خبری در رشت با اشاره به اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی متوسط عمر افراد در استان گیلان ۵۰ سال بود اظهار داشت: در حال حاضر این میانگین به ۷۰ سال رسیده است و این امر بیانگر پیشرفت علم پزشکی در گیلان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با بیان اینکه در گذشته بیماریهای واگیر یک تصویر هولناکی برای بشر بود افزود: امروز اثری از بیماریهای واگیر کشنده گذشته در جامعه وجود ندارد و این امر بیانگر افزایش سواد مردم و دانش پیشگیری سطح اجتماع است.
یوسفزاده چابک با تاکید بر اینکه امروز بیماریهای غیرواگیر نظیر سرطانها، دیابت، بیماریهای قلبی، عروقی و تروما جای بیماریهای واگیر در گذشته را گرفته است تصریح کرد: باید سطح آگاهی جامعه را در خصوص بیماریهای غیرواگیر افزایش دهیم و این امر در جامعه نیازمند فرهنگسازی است.
وی یکی از موفقترین تجربیات حوزه سلامت را خانههای بهداشت عنوان کرد و با اشاره به اینکه استان گیلان بهعنوان پایلوت خانههای بهداشت در کشور بود گفت: این طرح موجب شده است که امروز میزان واکسیناسیون و مراقبت از مادر، کودک و کنترل بیماریهای موجود در روستاها وضعیت بهتری نسبت به شهرها دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خانههای بهداشت را در حوزه واکسیناسیون و پیشگیری از بیماریها بسیار فعال برشمرد و با بیان اینکه مراکز بهداشتی درمانی شهری هم در گیلان از امکانات خوبی برخوردار هستند افزود: در مناطق روستایی گیلان پوشش ۱۰۰ درصدی ایمن سازی مردم در برابر بیماریها وجود دارد و این امر در مناطق شهری بیش از ۹۸ درصد است.
یوسف زاده چابک با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان ۸ دانشکده پزشکی، دندان پزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، پردیس بین الملل و پیراپزشکی دارد بیان کرد: در مجموع ۵ هزار دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حال تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه از این میزان ۳۰۰ دانشجو از ۱۷ رشته تخصصی در حال فراگیری دورههای تخصصی هستند تصریح کرد: سه رشته تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حال آموزش است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه حرکت در مرزهای دانش بهویژه در دورههای بالینی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان به روشنی مشخص است افزود: متخصصان بالینی استان بهخوبی به علم روز مجهز هستند و از آخرین یافتههای علمی استفاده میکنند.
انتهای پیام/