جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ , 22 November 2024

تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۹۵
ساعت انتشار : ۷:۳۴ ب.ظ
چاپ مطلب
عصر دیروز صورت گرفت؛

آغاز دوره آموزش سواد فضای مجازی با رویکرد تربیت مربی

دوره آموزش سواد فضای مجازی با رویکرد تربیت مربی عصر دیروز در سالن همایش ‌های سازمان کتابخانه ها و اسناد رشت آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، دوره آموزش سواد فضای مجازی با رویکرد تربیت مربی، عصر دیروز در سالن همایش ‌های سازمان کتابخانه ها و اسناد رشت برگزار شد.
در این دوره که با شرکت حدود ۴۰ نفر از فعالان فرهنگی استان گیلان و به همت دفتر استانی سازمان سراج آغاز تشکیل شده است طی ۸ جلسه موضوعاتی همچون «ضرورت سواد فضای مجازی»، «تکنیکهای اقناعی در فضای مجازی»، «مدیریت رسانه در خانواده»، «آشنایی با شبکه های اجتماعی»، «رژیم مصرف رسانه»، «سواد بازی های رایانه ای و موبایل» و «تکنیکهای امنیت در فضای مجازی و آینده پژوهی» به هنرجویان تدریس خواهد شد.

در جلسه آغازین این دوره ابتدا سجاد ستوده، دبیر استانی سازمان سراج در گیلان، ضمن ارائه توضیحات در مورد ضرورت ارتقاء سواد فضای مجازی به مرور سرفصلهای دوره پرداخت و سپس به تدریس مباحث مربوط به مبانی سواد فضای مجازی پرداخت.

در ادامه الیاس ملکی،به ۱۹ تکنیک پراستفاده در فضای مجازی اشاره کرد و با ذکر مثال و پخش فیلم مواردی از این تکنیکها را تشریح کرد

ملکی با ذکر چند مثال از تکنیکهای اقناعی و جنگ روانی، که در فتنه۸۸ توسط دشمن مورد استفاده قرار گرفته بود گفت: تکنیکهای دروغ بزرگ، مقایسه، شدت، کاریزما و نماد از تکنیک‌های مهمی بود که توسط دشمن در فتنه ۸۸ مورد استفاده قرار گرفت. همچنین تکنیکهای اغراق، انذار و مغالطه از تکنیکهای پرکاربرد دشمن در طرح شبهات در فضای مجازی می باشد.

وی یکی از دلایل تاثیرپذیری از رسانه ها را نبود مطالعه و کم اطلاعی دانست و گفت: اینکه بسیاری از شبهات در جامعه از طریق رسانه ها رسوخ می‌کند، بدلیل کم اطلاعی و نبود مطالعه در کشور است و متاسفانه خیلی از مردم تمام اطلاعات خود را از اینترنت کسب می کنند.

وی افزود دشمن از تکنیکهای اقناعی، روشهای جنگ روانی و هنر در رسانه به نحو ماهرانه ای استفاده می کند لذا  فعالان فضای مجازی باید به این روشها و تکنیکها مسلط باشند.

ملکی خاطر نشان کرد: افراد با اطلاع از تکنیک‌های اقناعی در فضای مجازی می‌توانند هم به عنوان مصرف کننده رسانه از شگردهای رسانه ها، خصوصا رسانه های معاند مطلع شوند و هم می توانند بعنوان تولید کننده ی محتوا، برای اثرگذاری بیشتر پیام‌ها، در خبرها و تولیدات خود از این تکنیکها استفاده کنند.

گفتنی است دوره “آموزش سواد فضای مجازی با رویکرد تربیت مربی” تا ۱۱ اسفند ادامه خواهد داشت و درپایان دوره به هنرجویان، گواهی حضور ارائه خواهد شد و برای منتخبین دوره تخصصی برگزار می شود.

دوره سواد عمومی2- جلسه اول الیاس ملکی دوره سواد عمومی2- جلسه اول الیاس ملکی2 دوره سواد عمومی2- جلسه اول الیاس ملکی3


يک ديدگاه

  1. محمود گفت:

    بازهم دوره میزارن؟ چطور باید ثبتنام کرد؟