به گزارش ماسال نیوز به نقل از الف؛ دیروز در اقدامی بی سابقه، مراسم امضای قراردادهای تجاری میان ایران و سوئد به جای مراکز رسمی کشورمان در منزل سفیر سوئد برگزار شد.
در این مراسم، نخستوزیر سوئد و هیئت همراه وی و تعدادی از وزرای کشورمان و معاونان آنها و تنی چند از فعالان اقتصادی حضور داشتند.
برگزاری مراسم روز ملی کشورها در سفارت آن کشور با حضور مقامات رسمی کشور میزبان امری مرسوم در آداب دیپلماتیک شناخته شده و به کرار این اتفاق هم برای سفرای خارجی حاضر در ایران و هم برای سفرای ایران در دیگر کشورها انجام شده است.
اما برگزاری مراسم عقد چند قرارداد رسمی درجریان سفر نخست وزیر سوئد به ایران با حضور مقامات ارشد ایرانی آن هم در منزل سفیر سوئد اتفاقی بوده است که هم غیرمنتظره بود و هم سابقه ای برای آن وجود ندارد.
در این زمینه نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی در این زمینه می گوید: اقدام اخیر مسئولین مبنی بر انعقاد قراردادهای تجاری با کشور سوئد آن هم در منزل سفیر سوئد در ایران بر خلاف قواعد، عرف بین الملل و آداب و رسوم دیپلماتیک است.
وی ادامه می دهد: کشور میهمان حق ندارد این اقدام را انجام دهد و حتما باید این توافقات در مراجع و مکانهای اصلی انجام شود.
این نماینده مجلس اضافه کرد: فضای این توافق هم، فضایی خلاف شئونات نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و بالاخره کشور میزبان باید شئونات کشور میهمان را به جا بیاورد.
نقوی حسینی معتقد است که هر مقام دولتی که در این مراسم شرکت کرده خلاف قوانین عمل کرده است
شما بینندگان می توانید نظر خود را در این زمینه مطرح کنید.
متأسفم که بايد بگويم در جمهوري اسلامي دولتي با شعار «تدبير و اميد» خودش را بر مردم تحميل کرد تا «تحقير» را نهادينه کند و «ازخودباختگي» و «شيفتگي دوران قاجاريه» را به اوج برساند!!
ايران را به ثمن بخس بفروشد و در قبالش «تقريبا هيچ» که سهل است «تحقيقا هيچ» را به ارمغان بياورد.
آيا غير از اين است؟
آقای قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه فرمودند:! در دولت های گذشته مسبوق به سابقه بوده است . احتمالاً این را هم خواسته اند به گردن دولت احمدی نژاد بیندازند ولی فعلاروشون نشده است .
سیاست همیشه مدیریت رابطه هاست . مهم نیست کجا انجام شده مهم اينه که به سود مردم ایران باشه.
شعر حبیب رضا غفّاریان شیرازی شهروند نمونه مشهد
خطاب به سران فتنه
ای مایه فتنه و نفاق ، ای حامی منکر ، سکوت
مولای ما علی است ، سنگ مَحَک به نام اوست
هزار گدا مُرد و یکی نام و نشان نداشت
بهتر ز تو ، که کوله بارت پُر از گناه است