به گزارش ماسال نیوز به نقل از رجا؛ تنها چند ساعت پس از آنکه رئیس جمهور اعلام کرد حاضر به ارائه تشریح عملکرد دولت در حوزه اقتصاد مقاومتی نیست ، معاون اول وی در جمع اعضای مجلس خبرگان حاضر شد و توضیحاتی در این باره ارائه داد.
اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور عصر چهارشنبه (۱۸/۱۲/۱۳۹۵) با حضور در نشست اجلاسیه خبرگان به تشریح عملکرد دولت در حوزه اقتصاد مقاومتی پرداخت.
توضیحات اسحاق جهانگیری درباره عملکرد اقتصادی در حالی صورت گرفت که صبح امروز حسن روحانی اعلام کرد حاضر به تشریح عملکرد دولت در حوزه اقتصاد مقاومتی نیست.
رییس جمهوری پرسش درباره اینکه آیا در اقتصاد مقاومتی موفق بودهایم یا نه را سوالی نامربوط دانست و اظهار داشت:
« این چه سوالی است. از این سوال بدتر نمیشود. ما پیروز اقتصاد مقاومتی بودهایم. چرا که یک ملت بزرگ، دولت کارآمد و رهبری فرهیخته و آگاه داریم که هدایتگری میکنند و مردم در صحنه هستند و دولت نیز به وظیفه خود عمل میکند.
ریس جمهور این اظهارات را در واکنش به سخنان روز گذشته آیت الله جنتی به زبان آورد.
آیتالله احمد جنتی روز سه شنبه (۱۷/۱۲/۱۳۹۵ ) در افتتاحیه دومین اجلاسیه دور پنجم خبرگان رهبری با اشاره به مسئله اقتصادی مقاومتی گفت: «آقای رئیسجمهور گزارشی از عملکرد اقتصاد مقاومتی به مردم بدهند اگر عمل نشده، از مردم عذرخواهی کنند و بگویند دلیلش چیست»،
با این حال برخلاف موضع گیری چکشی رئیس جمهور ، معاون اول وی با حضور در مجلس خبرگان عملکرد اقتصادی دولت را ارائه داد که این موضوع مورد تقدیر رئیس مجلس خبرگان نیز قرار گرفت.
البته خبرگان ملت در اختتامیه اجلاسیه دوره پنجم در بخشی از بیانیه خود به صورت رسمی تاکید کردند اقدامات دولت را در حوزه اقتصادی تاثیر محسوسی بر زندگی مردم نداشته و از دولت و دو قوه دیگر خواستند که در حوزه اقتصاد، مبارزه با فساد ، قاچاق و رانت خواری و … شفاف برخورد کنند.
در این بیانیه آمده است:
مسأله اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی و رفع مشکلات معیشتی، بیکاری، گرانی، شکاف طبقاتی و کاهش قدرت خرید مردم از مسائلی است که همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری و دلسوزان نظام بوده است، اما علیرغم اقدامات گسترده و مثبت سه قوه در راستای اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، ثمرات این اقدامات در زندگی مردم انعکاس محسوس و معناداری نداشته است.
در ادامه این بیانیه آمده است: «خبرگان ملت، ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته از قوای سهگانه میخواهد شفافسازی در حوزه اقتصاد و مبارزه جدی و بدون تبعیض با هرنوع فساد، قاچاق و رانت خواری، همچنین تکیه بر توان داخلی با هویت بخشی و تقویت زیر ساختهای اصلی کشور در قالب حمایت از شرکتهای دانش بنیان، بسترسازی برای اشتغال سالم و مولد به خصوص در مناطق محروم، تعمیق روحیه خودباوری، ساماندهی واردات و صادرات با رویکرد درونزایی و برون نگری، اصلاح نظام پولی، بانکی و سیستم گمرکی را بیش از پیش سرلوحه کارهای خود قرار دهند تا شاهد شکوفایی صنایع کوچک و بزرگ داخلی و رونق کسب و کار مردم شریف ایران اسلامی باشیم.»
اگرچه ماه های پایانی عمر دولت تدبیر و امید در حال سپری شدن است و مردم مردم منتطرند نتایج وعده هایی که سال ۹۲ بهخاطر آن به روحانی رای داده بودند را ببینند؛ وعده هایی که اغلب حول محور مسایل اقتصادی و معضلات معیشتی مردم شکل گرفته بود و نوید بهبود شرایط را میداد، اما حال که بیش از ۳ سال از آن روزها گذشته روحانی یک سوال ساده در باره کارنامه اقتصادی دولت یازدهم را علاوه بر این که «بد ترین سوال ممکن» میداند بلکه پرسش سوال در این خصوص راهم عامل شکست می داند!