به گزارش ماسال نیوز به نقل از دیارمیرزا اگرچه در فاصله دو ماه مانده به انتخابات شوراها هنوز آنچنان فضای انتخاباتی گرم نشده است اما به مدد توسعه فضای مجازی و استفاده حداکثری شهروندان از تلگرام شاهد قدرت نمایی ائتلافها و افراد مختلف در فضای مجازی برای حضور در انتخابات شورای شهر رشت هستیم.
براساس قانون اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است، تعداد اعضای شورای شهر رشت از ۱۵ عضو به ۱۱ عضو کاهش میباید تا شاهد رقابت سختتری بین نامزدها برای کسب کرسی پارلمان شهری باشیم.
تا این لحظه علاوه بر قطعی شدن کاندیداتوری برخی چهره های سیاسی – اجتماعی در انتخابات شورای شهر رشت، شاهد تشکیل چندین ائتلاف قدرتمند بوده ایم که میتوانند نقش تاثیرگذاری در انتخابات پیش رو داشته باشند. دیارمیرزا در اولین گام به معرفی برخی ائتلافهای تشکیل شده میپردازد و در آینده نیز جزئیات اخبار انتخابات شورای شهر و تحرکات گروههای سیاسی و نامزدهای مختلف را اطلاع رسانی خواهد کرد.
آذری زبانهای رشت که همواره نقش تاثیرگذاری در انتخابات های گذشته داشتند پس از موفقیت نسبی در انتخابات مجلس شورای اسلامی برای حضور قدرتمند در پنجمین دوره انتخابات شوراها نیز اسب خود را زین کردهاند. ائتلاف «آذریها» با محوریت محمد محمودیان عضو دوره سوم شورای شهر رشت شکل گرفته است.
در دوره چهارم شورا شاهد حضور چندین تالش زبان در شورای شهر رشت بودیم در این دوره نیز ائتلاف تالشهای مقیم رشت حضور خواهند یافت هرچند ممکن است همانند دوره چهارم موفقیت چندانی نداشته باشند.
ائتلاف «شهر اول» که از مدتها پیش با حضور در فضای مجازی استارت حضور قدرتمندانه در انتخاب شورا را زده است با محوریت رضا خاکسار شهردار اسبق رشت وارد عرصه پنجمین دوره انتخابات خواهد شد. این ائتلاف تاکنون چندین جلسه داخلی برگزار کرده که تصاویر آن در کانال اطلاع رسانی ائتلاف منتشر شده است.
ائتلاف «نظری بر توسعه رشت» با محوریت محمدتقی نظری معاون سابق مالی و اقتصادی شهرداری رشت نیز مشغول فعالیت است و به همین نام نیز کانالی نیز در تلگرام دارد.
ائتلاف رشتیها به یک رشتی رای دهند، ائتلاف اطلاح طلبان، ائتلاف اصولگرایان و ائتلاف اعتدالگرایان نیز مقدمات حضور خود را در انتخابات فراهم کرده اند.
غلامرضا مقدسی دبیر حزب اراده ملت شاخه گیلان نیز از چندی پیش پس از برگزاری یک نشست خبری که در آن محمود باقری خطیبانی عضو شورای شهر رشت نیز حضور داشت، عملا تلاش کرده به عنوان یک چهره منتقد مدیریت شهری فعلی رشت وارد عرصه انتخابات شود. تشکیل و برگزاری «همایش رشت سربلند» و برگزاری هفتگی این همایش در رشت از دیگر اقدامات مقدسی است.
اما در اولین گام شاید بتوانیم خبرسازترین ائتلاف را به حامیان شهردار فعلی رشت نسبت دهیم. اگرچه هنوز ۱۱ نامزد نهایی ائتلاف حامیان دکتر ثابت قدم «حادث» نهایی نشده است اما آخرین تحرکات پیرامونی حاکی از این است که این ائتلاف متشکل از چند عضو شورای شهر رشت و جمعی از فعالین سیاسی خواهد بود.
دیارمیرزا در راستای عمل به وظایف رسانهای خود و آگاهی بخشی عمومی به مردم در اولین گام جزئیاتی از ائتلاف حامیان دکتر ثابت قدم «حادث» را منتشر می کند.
در «حادث» از هر دو طبف اصولگرا و اصلاح طلب افرادی حضور دارند تا به نوعی شاهد یک نگاه سیاسی برای جذب حداکثری سلائق باشیم.
فاطمه شیرزاد، محمدحسین واثق کارگرنیا، سیدرضا موسوی روزان سه عضو شورای فعلی رشت در کنار محمدحسن عاقل منش عضو سابق شورا، مظفر نامدار فعال سیاسی و شفیعی معاون سابق مدیرکل آموزش و پرورش گیلان طیف اصولگرای حامیان شهردار رشت را تشکیل می دهند.
ابراهیم محبی عضو فعلی شورای شهر ماسال و نائب رئیس شورای عالی استانها، جلال الدین محمد شکریه نائب رئیس اتاق اصناف ایران، اسماعیل حاجی پور و رضا رسولی اعضای فعلی شورای شهر رشت، محمد محمودیان عضو دوره سوم شورای شهر رشت، عبدالرضا ابراهیمیان دبیر حزب اتحاد ملت شاخه گیلان، مختار جباری مشاور عالی ثابت قدم، دکتر مسعود اسلامی از پاسداران شناخته شده در بهداری سپاه و رزمنده مدافع حرم در کنار مهرداد ورزل دوست سرپرست هیات بدنسازی رشت طیف اصلاح طلب لیست انتخاباتی «حادث» را تشکیل میدهند.
در نهایت از بین گزینه ها فوق ۱۱ نفر به عنوان لیست انتخاباتی «حادث» وارد عرصه دوره پنجم انتخابات شورا میشوند تا شاهد یک رقابت تنگاتنگ در انتخابات باشیم.
گفتنی است در آینده از «حادث» و سایر ائتلافهای انتخاباتی رشت جزئیات بیشتری منتشر خواهیم کرد. پس منتظر ما باشید…
**من به موريانه ها رأی میدهم **
انتخابات نزديك است و ستادهای انتخاباتی برپا.
خدایا! ستاد انتخابات تو كجاست؟
شنيده اید که موريانه ها عهدنامه ای را که مشرکین برای دشمنی با پیامبر خدا نوشته بودند را جویده و نابود کردند ولی وقتی به
نام ((( اللّه ))) که در بالای عهدنامه نوشته شده بود رسیدند، به حرمت ” نام خدا ” به آن نزدیک نشدند و آن را نخوردند؟؟؟!!
این یعنی ” نام خدا ” به هر شکل و زبان که باشد و توسط هر کس که نوشته شده باشد حرمت دارد…
اخلاق دینی به ما آموخته است که حرمت یک تکه نان را که بر روی زمین می افتد نگه داریم و آن را برداريم…
چه رسد به نام جلاله ((( اللّه ))) که به فرموده قرآن بالاترین نام ها است…
پرچم ایران یک بار در آرم وسط و ۲۲ بار در حاشيه، مزین به نام جلاله ” اللّه”است.
همه ميدانند سرنوشت تراكت ها، اعلاميه ها، پوسترها و بنرهای تبلیغاتی چيست؟
جایی که اطمینان داریم نسبت به نام خداوند و سایر اسماء متبرکه بی احترامی صورت نمیگیرد، با خیال آسوده و با افتخار این اسامی مقدس را به کار ببریم.
ولی……
جایی که میدانیم احتمال دارد کوچکترین بی احترامی صورت گیرد، عشق و غيرت به خداوند اجازه نمیدهد نامش را به کار ببریم.
باز هم میگوییم.. همه ميدانند سرنوشت تراكت ها و پوسترها و… چیست؟؟؟!!
پس بیاییم این چنین رفتار کنیم:
۱) بجای به كار بردن نام جلاله ( اللّه) از ” ا… ” استفاده كنيم يا لفظ ” الهی ” يا ” اله “در جايی كه قسمتی از نام افراد است ؛ مانند:
عبدا… ، عبد اله، عبدالهی ،آيت ا… ،سلام ا… علیه
۲) استفاده نکردن از متن صريح قرآن، ادعيه، اذكار، اسامی متبركه در تبليغات محيطی.
۳) از روی زمين برداشتن چنين مقدساتی در صورت مشاهده و يادآوری این موضوع مهم به ديگران.
۴) استفاده از يك نماد يا تصوير يا شعار اسلامی ايرانی به جای استفاده از پرچم ایران که مزین است به نام ” اللّه”و ” اللّه اكبر” در تصاوير كانديداهای انتخابات در تبلیغات محیطی.
۵)اطلاع رسانی و يادآوری به كانديداها و ستاد های انتخاباتی در مورد رعایت اين نكات در چاپ و تكثير اقلام انتخاباتی.
۶) جمع آوری تبلیغات انتخاباتی که حاوی اسماء متبرکه است و مهمتر از آن، امحاء آن به نيكوترين روش
دوستان خدا!
لطفاً در انتشار این پیام عاشقانه همپای ما باشید
عزیزان!
این پیام هم حاوی اسم جلاله و اسماء متبرکه میباشد.با توجه به اینکه این متن فقط در فضای مجازی پخش میشود و احتمال هرگونه بی حرمتی را منتفی میدانستیم،به همین سبب با خاطري آسوده اقدام به نوشتن این اسماء مقدسه نمودیم.