به گزارش ماسال نیوز؛ سید علی موسوی در گفتگو با ایرنا گفت: این خزانه برنج از نوع هاشمی توسط منصور شریفی از کشاورزان فعال تالش برای کشت در پنج هکتار شالیزار ایجاد شده است.
وی افزود: خزانه برنج قطعه زمین کوچک و محصوری است که در داخل شالیزار یا در خارج از مزرعه برای آماده سازی بذر برنج تعیین می شود و بعد از گذشت حدود دو تا سه هفته، بذرهای جوانه زده آماده نشاء می شوند.
وی اظهار کرد: به منظور بهره وری بیشتر شالیزارها و سایر اراضی کشاورزی تالش، در سال گذشته ۲۲ دوره آموزش کشاورزان و بهره برداران در این شهرستان برگزار شد و تعداد یکهزار و ۵۲۹ بهره بردار که ۵۵۰ نفر روز آنها زن و ۹۷۹ نفر روز آنها مرد بودند با طی دوره گواهینامه مهارت دریافت کردند.
موسوی بیان کرد: استقبال بهره برداران از این دوره ها و صدور گواهینامه مهارت به آنها در سال ۹۵ نسبت به سال های قبل، ۵۴ درصد افزایش داشته است.
او ادامه داد: این دوره ها در زمینه های پرورش قارچ دکمه ای، زنبور عسل، دام سبک و سنگین، طیور بومی، تولید محصولات ارگانیک، گل و گیاه زینتی، درختان و درختچه های زینتی، احداث باغ مرکبات و هرس باغ کیوی بود و برای استمرار دوره ها در سال ۹۶ تلاش می شود.
شهرستان تالش با بیش از ۱۹۰ هزار نفر جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری غرب استان گیلان، حدود ۱۶ هزار هکتار شالیزار و ۳۷ هزار نفر بهره بردار کشاورزی دارد.