به گزارش ماسال نیوز؛ محمود شکری در گفتگو با خبرنگار ۸دی با بیان اینکه برای بهبود شرایط اقتصادی در کشور باید اصولی را برای رونق اقتصاد کشور رعایت کنیم، اظهار داشت: اول باید اراده قوی ما بین سران قوا وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه اکنون نگاه ما برای بهبود اقتصاد تنها به دولت دوخته شده افزود: نباید فقط نگاه ما به قوه مجریه باشد بلکه باید همهی قوا در رونق اقتصادی مشارکت و همت داشته باشند.
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال با اشاره به این نکته که برای سرمایه گذاری باید همهی قوای سه گانه کشور پای کار باشند، گفت: در خیلی از سرمایه گذاریهایی که صورت می گیرد و درگیری هایی که در پی آن ایجاد ایجاد میشود، ساختگی است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با یک جلسه، اقتصاد مقاومتی تحقق پیدا نمی کند، اظهار کرد: اینکه فقط یک جلسه ای در سطح بالا گذاشته شود و بعد اعلام کنیم که یک چنین جلسه ای برگزار شده مشکلات تولید را حل نمی کند و اقتصاد مقاومتی رهبری عملیاتی نمی شود.
شکری با اعلام اینکه تاکنون در کشور به صورت روزمره زندگی کرده ایم و برنامه درست و حسابی نداشتیم، متذکر شد: برنامه شش ساله ای که مجلس می نویسد، کابردی نیست و تنها بر روی کاغذ نوشته شده است.
وی برنامه کاربردی را بر مبنای ظرفیت سنجی مناطق دانست و گفت: یک برنامه کاربردی زمانی اتفاق می افتد که تمام ظرفیت های اقتصادی شناسایی شده باشد.
نماینده مردم تالش بزرگ در مجلس خاطرنشان کرد: باید در استان گیلان صنایعی را راه اندازی کرد که هم کم هزینه باشد و هم اینکه ظرفیت و امکانات لازم فراهم باشد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه ظرفیت سنجی مناطق موجب عدم تعطیلی کارخانجات می شوند، بیان کرد: نباید هزینه ها را بالا برد تا بعد از اینکه یک کارخانه و یا شرکتی پا گرفت، فردای بهره برداری تعطیل شود.
شکری با تاکید بر این نکته که در استان گیلان هر چقدر بخواهد کارخانه در رابطه با صنایع سلولوزی ایجاد شود ظرفیت آن فراهم است، اذعان داشت: این نظر شخصی بنده است چون صنایع چوکا و چوب اسالم را داشته ایم و این شرکت ها درس خود را پس داده اند.
وی افزود: جنگل و زمینه تولید چوب در گیلان وجود دارد که یک فرصت اساسی و بنیادی است.
نماینده مردم تالش با اذعان بر این نکته که پیشبرد اهداف اقتصادی نیازمند تفکر اقتصادی است، تصریح کرد: متاسفانه فکر، برنامه و راهکار برای تولید چوب در گیلان از جمله تالش وجود ندارد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شفارود از جمله شرکت هایی است که در حوزه تولید چوب فعالیت می کند، گفت: متاسفانه با شرکت شفارود برای اینکه در تولید چوب موفق باشد همکاری نمی شود.
شکری ادامه داد: با اینکه ظرفیت تولید چوب در شهرستان و استان ما وجود دارد چوب و صنایع وابسته آن از کشورهایی نظیر روسیه وارد کشور می شود.
وی با بیان اینکه در استان برای ایجاد شرکت ها و کارخانجات ظرفیت سنجی نشده است، گفت: این مفهومش این است که هنوز برای استان گیلان ظرفیت سنجی نشده که استان باید در چه زمینه ای کار کند که هم برای تولید کننده صرفه اقتصادی داشته باشد و بصرفد، هم دائمی باشد و سود کند و هم اشتغال پایدار پایدار برقرار شود.
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس با تاکید بر اینکه ظرفیت سنجی باید در کشور، استان ها، شهرستان ها و حتی در روستاها انجام شود، یادآور شد: ما باید مطالعه کنیم که فلان روستا در چه زمینه ای می تواند موفق شود تا دائمی و پایدار بماند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از اینکه نباید سخنان و راهکارها در کشور و استان انتخابات تا انتخابات شود، تاکید کرد: برخی اوقات در زمان تبلیغات انتخابات حرفی می زنیم که لازمه آن تعهد بر شعارها است و لازم است نسبت به حرف هایی که زده می شود عمل نیز صورت گیرد.