به گزارش ماسال نیوز؛ معاون فرماندار شهرستان ماسال در این جلسه با بیان اینکه تعاون توسعه و عمران شهرستان بر مبنای اساسنامه مصوب مورخ ۲۸/۹/۸۹ مجلس شورای اسلامی، با تاکید استاندار و به دستور فرماندار در جهت توسعه ی پایدار و تجمیع اعتبارات خرد راه اندازی می شود، گفت: بنا به این دستورالعمل و مصوبات، همه ی شهرستان ها موظف به تشکیل این تعاونی در راستای توسعه و استفاده از ظرفیت های شهرستان خود می باشند.
قربان خوشحال، راه اندازی این تعاونی را فرصت مناسبی برای بهره گیری از قابلیت های بلا استفاده شهرستان ارزیابی کرد و افزود: با سیاست گذاری و برنامه ریزی مناسب می توان از این تعاونی در حوزه های عمرانی شهرستان استفاده نمود.
رئیس اداره تشکیل تعاونی های اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز در این جلسه با بیان اینکه قرار نیست این تعاونی به عنوان رقیب دیگر تعاونی ها فعالیت نماید، اظهار داشت: هدف از تشکیل تعاونی توسعه و عمران شهرستان، استفاده از ظرفیت های بلا استفاده شهرستان است و در این راستا قرار است بخشی از پروژه های عمرانی شهرستان به این تعاونی ها واگذار شود.
مهندس علی پناه کمترین عضو مورد نیاز جهت راه اندازی این تعاونی را نیم درصد جمعیت شهرستان عنوان کرد و خاطرنشان کرد: هدف اصلی این تعاونی فراگیر شدن اعضای آن و عضویت اکثریت مردم در این تعاونی در راستای جلوگیری از ایجاد رانت اقتصادی است.
وی با بیان اینکه کلیه اشخاص حقیقی متولد، ساکن یا شاغل شهرستان می توانند عضو این تعاونی شوند، گفت: دارا بودن پشتوانه قوی قانونی، فراگیری عضویت، فراگیری موضوع فعالیت و استفاده از همه ظرفیت ها و امکان قانوی واگذاری از طریق ترک تشریفات از وجوه تمایز این تعاونی با سایر تعاونی های موجود است.
در انتهای این جلسه بخشداران، شهرداران، رئیس شورای اسلامی شهرستان، رئیس اتاق اصناف، مشاور امور بانوان فرمانداری ماسال، رئیس اداره آموزش و پرورش، رئیس امور بازنشستگان شهرستان ماسال و رامین علیزاده و رضا ریماز از تعاونگران و فعالان اقتصادی شهرستان به عنوان اعضای هیئت مؤسس تعاونی توسعه و عمران شهرستان ماسال انتخاب شدند.