به گزارش ماسال نیوز به نقل از فردا: در اوایل قرن بیستم، هاوارد کارتر مصرشناس انگلیسی، سالها در یک محل دفن سلطنتی واقع در ساحل غربی شهر باستانی تبس مصر به کاوش مشغول بود. زمانی که کارتر در سال ۱۸۹۱ به مصر رسید، متقاعد شد که حداقل یک آرامگاه ناشناخته از توتعنخآمون کوچک وجود دارد که در حدود ۱۴۰۰ سال قبل از میلاد می زیسته و در هنگام مرگ نوجوان بوده است. او پنج سال بی هیچ موفقیتی به جستجوی این مقبره پرداخت. در اوایل سال ۱۹۲۲ پشتیبان مالی اش از وی خواست که به جستجو پایان دهد اما کارتر یک سال دیگر مهلت خواست و سرانجام در همین سال مقبره پیدا شد. در ۲۶ نوامبر ۱۹۲۲ آنها سوراخی را در سرسرای مقبره ایجاد کردند تا از طریق آن وارد مقبره شوند.
در مجموع ۵۳۹۸ شیء در این مقبره یافت شد که شامل تابوتی از طلای خالص، ماسک صورت، تخت پادشاهی، کمان تیراندازی، شیپور، جام نیلوفر، غذا، شراب، صندل و لباس های زیر از پارچه های کتانی و … بود. همچنین تیغه ای در این آرامگاه پیدا شد که مطالعات اخیر نشان می دهد از یک شهاب سنگ ساخته شده است. تصاویر زیر کشف این مقبره و اشیا داخل آن را نشان می دهند.
یک تخت با شیرهای زرین، صندوقچه لباس و سربازانی که از اشیا اتاق محافظت می کنند.
هاوارد کارتر، آرتور کالدندر و یک کارگر مصری در حال بسته بندی یکی از مجسمه های سربازان محافظ برای حمل و نقل و انتقال
یک تخت با شیرهای زرین و اشیا دیگر در سرسرای مقبره
یک پارچه کتانی بزرگ با گل های رز طلایی که آسمان شب و ستاره ها را تداعی می کند سقف حیاط کوچک حرم درونی آرامگاه را می پوشاند.
نیم تنه زرین از گاو فلکی و صندوقچه هایی از گنجینه های مقبره
کارتر و یک کارگر مصری در حال بررسی تابوت داخلی طلایی
یک تخت خواب آیینی به شکل گاو فلکی در میان اشیا دیگر در سرسرای مقبره
لرد کارنارون سرمایه گذار و حامی مالی کاوش باستان شناسی مقبره توت عنخ آمون
کارتر و کارگران در حال برداشتن دیوار جداکننده بین سرسرا و اتاق تدفین
تمیز کردن مجسمه یکی از نگهبانان ورودی در آزمایشگاه برپا شده در مقبره
صندوقچه های گنجینه مقبره
کارتر در حال بررسی تابوت توت عنخ آمون
گلدانهای مرمرین مقبره
مجسمه آنوبیس در خزانه داری مقبره
مجموعه ای از قایق های مدل در خزانه مقبره
آرتور مویس و آلفرد لوکاس روی یک ارابه طلایی مربوط به آرامگاه توت عنخ آمون در خارج از آزمایشگاه برپا شده در آرامگاه سوتوس دوم کار میکنند.
دیدن این تصاویر آدم را به یاد سریال بی همتای یوسف پیامبر می اندازد. خدا رحمت کند مرحوم حاج فرج الله سلحشور کارگردان شهیر و بزرگ سریال های قرآنی را. تماشای این تصاویر نشان می دهد که او چقدر به ظرایف زندگی روزمره عصر حضرت یوسف علیه السلام دقت داشته است.