جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ , 22 November 2024

تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۹۳
ساعت انتشار : ۵:۳۸ ق.ظ
چاپ مطلب

خاطره تلخ وزیر بهداشت از مرگ فرزندش | سه‌ شنبه‌های‌ خاطره انگیز

بزرگترین سرمایه هر انسان فرزند اوست و باعث تأسف است که کسی از این نظر کم‌تو‌ان و کم‌سرمایه باشد، من هم فکر نمی‌کردم یک فرزندم را از دست بدهم.

به گزارش پایگاه خبری تحیلی ماسال، دکتر قاضی‎زاده هاشمی در مصاحبه‎ای تاثیرگذار، نه به عنوان یک وزیر بهداشت و یا حتی یک متخصص بلکه به عنوان پدر، نکته قابل توجهی را در قبال خانواده‎های تک فرزند و یا دو فرزند بیان کرده است که هر چند تلخ است، اما می‎تواند به عنوان یک تجربه برای بسیاری از خانواده‎ها مورد توجه قرار بگیرد.

به گزارش رجانیوز، وزیر بهداشت که این روزها و در سنین میانسالی، به واسطه تخصص خود و مالکیت مهمترین بیمارستان چشم پزشکی کشور، به نظر نمی‎رسد مشکل مالی خاصی برای گذران زندگی و اداره امورات چند فرزند داشته باشد، به صراحت می‎گوید مهمترین سرمایه زندگی‎ هر انسان نه مال دنیا که فرزندان اوست.

وزیر بهداشت در گفتگویی که با خبرگزاری فارس داشته با اشاره به تجربه شخصی خود می‎گوید: خانواده‌هایی که تک‌فرزند هستند، خیلی ریسک می‌کنند، بزرگترین سرمایه هر انسان فرزند اوست و باعث تأسف است که کسی از این نظر کم‌تو‌ان و کم‌سرمایه باشد، من هم فکر نمی‌کردم یک فرزندم را از دست بدهم.

سیدحسن قاضی زاده هاشمی ادامه می‎دهد: به نظر من بهتر است هر خانواده ایرانی ۳ فرزند داشته باشد، این را به عنوان یک پدر می‌گویم نه به عنوان وزیر بهداشت، یک مسئول و از این حرفها زیرا خود من هم در این مورد مصیبت دیده‌ام.

وی ادامه می‎دهد: روزگاری من هم دانشجو بودم و مانند خیلی از مردم فکر می‌کردم فرزند بیشتر برای خانواده مشکل ایجاد می‌کند اما بعدها متوجه شدم اشتباه می‌کردم. حالا امروز من مشکل اقتصادی ندارم اما در خانواده مان هم افراد زیادی هستند که وضعیت مرا ندارند اما فرزندانشان بزرگ شدند و الان افراد موفقی هستند.

وزیر بهداشت در این باره به تجربه تلخ زندگی خود اشاره کرده و می‎گوید: در زندگی اتفاقات زیادی پیش می‌آید، من هرگز تصور نمی‌کردم که یک بچه ام را در سنین کودکی از دست بدهم، این برای من یک مصیب بزرگ بود، کسانی که تک فرزند هستند، حتی خانواده هایی که ۲ فرزند دارند، خیلی ریسک می‌کنند، اگر بعد خدای نکرده در زندگی شان مصیبتی پیش بیاید، تمام زندگی شان را باخته‌اند و از دست داده‌اند، آنچه من در مورد جمعیت و تعداد فرزندان می فهمم این است.

هاشمی به شرایط مالی خودش هم اشاره‎ای می‎کند و می‎گوید:‌ بزرگترین سرمایه هر خانواده بچه اوست، این را از این جهت می‌گویم که بالاخره من در شرایطی نیستم که در بقیه زمینه ها محتاج باشم، ولی فکر می‌کنم که همه سرمایه یک انسان بچه اوست، که از آدم می‌ماند، حالا هر چقدر هم که از مال دنیا داشته باشیم مهم نیست.

وی معتقد است اگر همین نکته صادقانه با مردم در میان گذاشته شود، بسیاری از مسیر مشکل جمعیت حل خواهد شد و ادامه می‎دهد: خیلی مایه تأسف است که آدم در قسمتی که مربوط به خودش است و سرمایه اصلی زندگی اوست، کم سرمایه باشد، اگر بتوانیم این موضوع را صادقانه به مردم بگوییم و صحیح منتقل کنیم من معتقدم که جامعه می‌پذیرد، به زور و اجبار نیست.

هاشمی ادامه می‎دهد: در مورد افزایش جمعیت من فکر می‌کنم که ما چاره‌ای نداریم جز اینکه اقناعی جلو برویم. برداشت من این است، توصیه بزرگان دین هم همین است، اگر این اتفاق بیفتد، مشکل برطرف می‌شود، با شناختی که من از مردم دارم، اگر مردم احساس خطر کنند، مطمئن باشید هیچوقت دولت را تنها نمی‌گذارند.

وزیر بهداشت ادامه داد: باید از این مسیر جلو برویم به خصوص اینکه ما به رشد جمعیتی احتیاج داریم که مولد باشد و اگر بخواهیم جمعیت افراد مولد جامعه بالا برود و تعدادشان زیاد شود، با افرادی که عمدتاً در طبقه تحصیلکرده هستند، طبیعی است که باید با زبان مدارا و منطق صحبت کنیم.

گفتنی است سیدحسن قاضی زاده هاشمی هم اکنون ۳ فرزند دارد و یک فرزند خود را سالها پیش در سنین کودکی از دست داده است.

منبع: رجانیوز