به گزارش ماسال نیوز؛ محمود قاسم نژاد صبح امروز در جلسه ی شورای اداری شهرستان ماسال که با حضور دکتر شکور امیدی رئیس انجمن دیابت کشور و رؤسای ادارات شهرستان ماسال برگزار شد با بیان اینکه در سال جاری بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان به بخش های مختلف عمرانی و خدماتی اختصاص یافته است، افزود: رؤسای ادارات باید پی گیری لازم در جهت جذب این اعتبارات را از مجرای ادارات کل مرتبط و سازمان برنامه و بودجه به عمل آورند.
وی با اشاره به اقلیم خاص استان گیلان و وجود بارش در ماه های پایانی سال، تاکید کرد: باید با برنامه ریزی دقیق و تلاش مضاعف زمینه ای فراهم شود که پروژه های عمرانی مطابق با برنامه زمانبندی اجرایی شود.
فرماندار ماسال با تاکید بر لزوم برنامه ریزی دقیق در حوزه مدیریت شهری، اظهار داشت: با توجه به اینکه در چند ماه گذشته پروژه ی بزرگ ساماندهی فاضلاب شهری در شهر ماسال منجر به کنده کاری و تخریب آسفالت برخی از معابر شهر ماسال شده است، انتظار داریم با پی گیری های شهردار و شورای شهر ماسال، هر چه سریع تر شاهد لکه گیری و بهبود آسفالت معابر شهری باشیم.
قاسم نژاد ظرفیت های محیطی و طبیعی شهر های ماسال و شاندرمن را بسیار غنی و زیبا ارزیابی کرد و خاطرنشان ساخت: با توجه به وجود چنین فرصت های طبیعی باید با برنامه ریزی و کار میدانی زمینه ی ارتقای شهرهای ماسال و شاندرمن فراهم شود.
وی با اشاره به نگرش ویژه ی دولت تدبیر و امید نسبت به روستاها، گفت: با توجه به همین نگرش در سال های اخیر شاهد افزایش چشمگیر پروژه های عمرانی روستا همچون آسفالت راه های روستایی بوده ایم.
رئیس شورای اداری شهرستان ماسال ادامه داد: بسیاری از مردم شهرستان ماسال در حوزه ی کشاورزی و دامداری مشغول هستند و بایستی خدمات مناسب در جهت توسعه ی کشاورزی و دامداری در شهرستان به این جمعیت ارئه شود.
فرماندار ماسال، دهیاران را به عنوان یک شخصیت حقوقی و مدیر روستایی که باید به مردم و شورا پاسخگو باشند دانست و تاکید کرد: رؤسای ادارات باید با تعامل لازم با دهیاران، زمینه ی خدمات رسانی مناسب به روستاییان را فراهم کنند.
قاسم نژاد با اشاره به جلسات اخیر خود با مدیرعامل شرکت مخابرات گیلان، گفت: پیرو این جلسه، اتفاقات خوبی در راستای توسعه زیرساخت های ارتباطی شهرستان و رفع مشکلات مخابراتی شهرستان در حال وقوع است.
وی اجرای شبکه ی فیبر نوری در شهر ماسال به عنوان اولین شهر بعد از مرکز استان که این پروژه در آن اجرایی خواهد شد را از جمله ی این اقدامات برشمرد و یادآور شد: با تعامل بخشداران و فرمانداری با شرکت مخابرات، مشکلات مخابراتی در ییلاقات و برخی از روستاهای شهرستان نیز رفع خواهد شد.
در ادامه ی این جلسه دکتر شکور امیدی رئیس انجمن دیابت کشور نیز با بیان اینکه باید خداوند متعال را بابت فرصت خدمتگذاری به مردم شاکر باشیم، افزود: وجود روحیه ی مسئولیت پذیری می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات کشور باشد.
دکتر شکور امیدی افزایش میزان شیوع دیابت در کشور را نگران کننده دانست و اظهار داشت: حدود ۷ میلیون نفر از مردم کشور به بیماری دیابت مبتلا هستند که از این میان تنها ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر شناسایی شده اند.
وی با تاکید بر لزوم وجود سیستم غربالگری و انجام تست قند در جهت شناسایی بیماران دیابتی، گفت: با توجه به سبک جدید زندگی، کمبود تحرک، تغذیه و استرس های محیطی بسیاری از مردم در معرض این بیماری خاموش هستند.
رئیس انجمن دیابت کشور ادامه داد: دیابت بیماری خاموش و بدون دردی است که به مرور زمان اندام های مختلف بدن را نابود می کند و با توجه به آسیب های جدی که فرد و اجتماع وارد می کند باید با دید پیشگیرانه از شیوع این بیماری جلوگیری شود.