به گزارش ماسال نیوز به نقل از جهان نيوز، عزت الله ضرغامی در کانال تلگرامی خود نوشت: ویدئوی برخورد آقای قرائتی با آقای حسین نمازی معروف به آقای دوربینی در فضای مجازی انعکاس گستردهای داشته است. امروز با آقای قرائتی تماس گرفتم و در این مورد با ایشان صحبت کردم.
کاملا معلوم بود که خود ایشان از این مسئله بسیار ناراحت هستند.
دلیل عصبانیت شان را در آن برنامه برای من توضیح دادند ولی تصریح کردند که از رفتار خود پشیمان هستند.
گفتند که ما فقط چهارده معصوم داریم و همه ممکن است خطا و اشتباه کنند. آقای قرائتی از خدا و جناب آقای نمازی و هر کس دیگری که به هر دلیلی از ایشان ناراحتی به دل دارد عذرخواهی کردند.
احتمالا با آقای دوربینی ملاقات می کنند و خبرش را هم منتشر می کنند.
از جناب آقای قرائتی هم جز این صراحت و صداقت توقع دیگری نیست.
در واقع آنچه که مایه تعجب بینندگان فیلم شده این بود که از آقای قرائتی با آن سابقه ارزشمند و شخصیت دوست داشتنی چنین توقعی نداشتند.
به دوستان عزیزی هم که دلسوزی کردند و نوشتند که دوران ۴۰ ساله آقای قرائتی به پایان رسیده و خوب است از صفحه تلویزیون کنار رود صادقانه عرض می کنم آقای قرائتی تمام شدنی نیست.
سلام- جناب آقای قراءتی دارای بیان شیوا و شیرین و همراه با طنز است از بچگی عاشق برنامه اش بودم چون میشه فهمید صداقت در کلامش هست و خیلیها با کلام نافذ همین آقا جذب دین مبین اسلام شده اند و برعکس خیلیها که دافعه دارند ایشان سراسر جاذبه است و بنده تو فیق شرکت در ضبط تلویزیونی یکی از برنامه هایش که به رشت تشریف آورده بودند را حدود ۲۵ سال پیش را داشته ام و بهتر میدانید برنامه هایی که برای پخش سیماضبط میشوند اقتضاءات خودش را دارد – در مورد برخوردش با آنفرد راستش منهم تعجب کردم ولیکن یقین داشتم که عذرخواهی میکند ( عذر خواهی همان کلمه ای که در قاموس زندگی و رفتار خیلیها جایی ندارد!!)) همه انسانهای غیر معصوم ممکن است دریک لحظه عملی را انجالم دهند که سوال برانگیز است که استرس و هیجانات و فشارهای شغلی میتواند دال بر این موضوع باشد و لازم است خاطر نشان کنم که اگر بخواهیم بدون حب و بغض به این قضیه نگا ه کنیم یکی از مسوولین سابق شهر محصلی را مورد ضرب وشتم قرار دباد و همه از زاویه دید اولیا آن دانش آموز اینعمل که غیر عادی مینمود را تقبیح نمودند ولی بنده معتقدم اگر این دست اعمال و رفتارها را از هر شخصی و در هر رتبه ای باید تحلیل نماییم و سسپس توجیح یا تقبیح . چون در اینصورت یقینا به نتایج بهتری خواهیم رسید و بیطرفانه قضاوت مینماییم.