جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ , 22 November 2024

تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۹۶
ساعت انتشار : ۲:۰۵ ب.ظ
چاپ مطلب
یادداشت رئیس دادگستری ماسال:

باز هم در انتظار قتل اهوراهای دیگر خواهیم ماند؟ / علل وقوع و مجازات های متناسب با جنایاتی همچون قتل اهورا تبیین شود

آیا زمان آن نرسیده که کارشناسان مسایل اجتماعی و محققان و جامعه شناسان و فرهیختگانی که در زمینه جرم شناسی و علل و عوامل وقوع بزه فعالیت می کنند به فکر افتاده و پیرامون علل و عوامل وقوع جرایم خشن اخیر بررسی نموده و راهکارهایی در مورد پیشگیری از وقوع اینگونه جرایم ارائه دهند؟

به گزارش ماسال نیوز؛ در پی قتل هولناک پسربچه گیلانی، علیرضا محمودی رئیس دادگستری ماسال ضمن یادداشتی نوشت:

انسانم آروزست…

جنایت… پشت جنایت…

آری واژه ها شرمسار در برابر جنایت رخ داده…

تعرض ناپدری به پسربچه ۲ ساله در رشت …

قاتلی که بی رحمانه اقدام به تجاوز پسربچه ۲ ساله و سپس قتل عمدی آن می نماید…

قاتل آتنای ۷ ساله پارس آبادی اعدام شد…

حکم اعدام قاتل ستایش دختر ۶ ساله صادر شد…

قتل بنیتای ۸ ماهه در تهران …

آری به کدامین گناه، معصومانه کشته می شوند؟

قاتل دختر خردسال بنام ستایش که پس از تجاوز به او جسدش را با اسید می سوزاند…

حوادث و جرایمی که آنقدر تکان دهنده ، بی رحمانه و رفتارهایی حیوانی است که واژه ای نمی توان یافت تا با آن عواطف و احساسات جریحه دار شده افراد جامعه را التیام بخشید.

آری به کجا می رویم؟…

موجودی که لقب اشرف مخلوقات را به یدک می کشد افراد و چهره هایی که دارای چهره انسانی اما قلب هایی همانند حیوان و بدتر از حیوان دارند!

چه علل و عواملی سبب وقوع اینگونه فجایع دردناک و شنیع شده  و موجب جریحه دار کردن عواطف و احساسات جامعه می‌شود؟

چرا مکانی امن برای فرشته های بیگناه ما وجود ندارد؟ آیا بازنگری در قوانین مربوط به حمایت خانواده در زمان طلاق و تعیین و تکلیف در خصوص  نگهداری و حضانت فرزندان طلاق با نظارت مستقیم  دادگاه خانواده حسب مصلحت فرزندان طلاق ( و نه صرفا بر اساس توافق زوجین ) ضروری نمی باشد تا بار دیگر شاهد حوادث و قربانی شدن فرزندان بی گناه دیگر نباشیم؟

چرا مجازات های قانونی به عنوان واکنش اجتماعی در مقابل اینگونه رفتارهای خشن تعرض کنندگان به جان و  و نوامیس مردم خصوصاً فرزندان معصوم ما بطور مطلوب بازدارنده نیستند و در فاصله زمانی کوتاه متاسفانه شاهد اینگونه جنایات غیر انسانی هستیم؟

آیا زمان آن نرسیده که کارشناسان مسایل اجتماعی و محققان و جامعه شناسان و فرهیختگانی که  در زمینه جرم شناسی و علل و عوامل وقوع بزه فعالیت می کنند به فکر افتاده و پیرامون علل و عوامل وقوع جرایم خشن اخیر بررسی نموده و راهکارهایی در مورد پیشگیری از وقوع اینگونه جرایم ارائه دهند؟

آیا زمان آن نرسیده حقوق‌دانان و قضات دادگستری،  مجازات و واکنش اجتماعی متناسب با این گونه رفتارهای غیر انسانی و جرایم بی رحمانه مرتکبین آنها تبیین و تعیین  نمایند؟

یا بازم هم دست بر روی دست گذاشته و منتظر وقوع جنایات دیگری علیه کودکان بی گناه مان ، اهورا، آتنا و ستایش های جامعه مان باشیم …؟

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر     کز دیو و دد ملولم و انسانم آروزست

گفتند یافت می نشود  گشته ایم ما     گفت آنچه یافت می نشود آنم آرزوست…

 

 

انتهای پیام /