جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ , 14 March 2025

تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۹۱
ساعت انتشار : ۶:۰۳ ق.ظ
چاپ مطلب

شهرداری رودسر، کادوس ماسال را با شکست بدرقه کرد

ماسال نیوز: در ادامه رقابت های فوتبال لیگ برتر بزرگسالان باشگاه های استان گیلان (جام گیل) و از هفته هفتم از دور رفت این رقابت ها، تیم شهرداری رودسر، کادوس ماسال را با شکست بدرقه کرد.

ماسال نیوز: در ادامه رقابت های فوتبال لیگ برتر بزرگسالان باشگاه های استان گیلان (جام گیل) و از هفته هفتم از دور رفت این رقابت ها، تیم شهرداری رودسر، کادوس ماسال را با شکست بدرقه کرد.

ماسال نیوز جام گیل لیک برتر فوتبال گیلان

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ماسال به نقل از ایرنا، در این دیدار که عصر روز چهارشنبه و در یک هوای مطبوع پاییزی با حضور خیل عظیم علاقمندان به این رشته ورزشی در زمین ورزشی شهرداری رودسر برگزار شد؛ تیم میزبان کادوس ماسال را با نتیجه دو بر صفر شکست داد.

گل های تیم فوتبال شهرداری رودسر را در این دیدار ˈفرشاد رضوی پورˈ و ˈداریوش مرادیˈ در دقایق ۶۰ و ۷۵ بازی به ثمر رساندند.

شهرداری رودسر با این برد، ۱۳ امتیازی شد و موقعیت خود را در جدول رقابت ها بهبود بخشید.

مدیرعامل باشگاه فرهنگی – ورزشی شهرداری رودسر پس از پایان بازی ضمن تمجید از عملکرد بازیکنانش در این دیدار، در گفتگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: هر دو تیم در نیمه اول، بازی برابری از خود به نمایش گذاشتند و موقعیت های چندانی روی دروازه های یکدیگر خلق نکردند و بیشتر بازی جنبه فیزیکی و درگیرانه داشت.

ˈابراهیم حسین نژادˈ افزود: در نیمه دوم تیم ما با تغییر تاکتیک و روش تهاجمی در بازی، کاملاً بر حریف مسلط شد و توانستیم مزد برتری خود را با به ثمر رساندن دو گل بگیریم و در مجموع مستحق کسب هر سه امتیاز بازی بودیم.

در ششمین دوره رقابت های فوتبال لیگ برتر بزرگسالان باشگاه های استان گیلان؛ ۱۴ تیم حضور دارند که به صورت رفت و برگشت با یکدیگر مسابقه می دهند.