جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ , 22 November 2024

تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۹۶
ساعت انتشار : ۷:۱۷ ب.ظ
چاپ مطلب
در جلسه ی کارگروه اشتغال شهرستان ماسال مطرح شد:

فرماندار ماسال: افزایش شمار گردشگران فرصت مناسبی برای کارآفرینان شهرستان است / کارگزار توسعه اشتغال استان: ۱۲ میلیارد تومان در قالب طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار به کارآفرینان ماسالی اختصاص خواهد یافت

دوازده میلیارد و 300 میلیون تومان تسهیلات در قالب رسته های شغلی گوناگون به کارآفرینان و سرمایه گذاران شهرستان ماسال اعطاء می شود.

به گزارش ماسال نیوز؛ محمود قاسم نژاد فرماندار شهرستان ماسال صبح امروز در جلسه کارگروه اشتغال این شهرستان با بیان اینکه ادارات باید با به کارگیری افراد ذیصلاح، بسترهای لازم جهت اشتغالزایی را فراهم آورند، افزود: توسعه ی اشتغال در سطح کشور یکی از سیاست ها و اولویت های اصلی ابلاغی دولت است که همه باید تلاش نماییم تا این سیاست ها محقق شود.

رئیس کارگروه اشتغال شهرستان ماسال  تحقق اهداف رشد اقتصادی مد نظر دولت را از جمله مزایای توسعه ی فعالیت های اشتغالزا دانست و خاطر نشان کرد: ارتقای سطح معیشتی و وضعیت اقتصادی عموم مردم و کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از فقر و نداری از دیگر مزایای قابل ذکر اشتغالزایی است که نشان از اهمیت این موضوع دارد.

وی با بیان اینکه سهم پیش بینی شده ی شهرستان ماسال از محل تسهیلات کارگروه توسعه اشتغال استان گیلان، ۱۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است که این میزان قابلیت افزایش را نیز دارد، تاکید کرد: باید افراد متخصص و توانمند در زمینه های مختلف از سوی ادارات ذیربط شناسایی و حمایت های لازم از آنان جهت اشتغالزایی صورت پذیرد.

فرماندار ماسال با اشاره به وجود ظرفیت های مختلف و متنوع شهرستان جهت سرمایه گذاری و کارآفرینی، عنوان داشت: شهرستان ماسال در سال های اخیر با توجه به افزایش چشمگیر گردشگران در زمینه های مختلف زیرساختی و خدمات گردشگری با کمبود امکانات مواجه است و این امر فرصت مناسبی را برای سرمایه گذاران و کارآفرینان فراهم می کند.

قاسم نژاد وجود پتانسیل های مختلف تولید صنایع دستی را یکی دیگر از توانمندی ها و ظرفیت های شهرستان ماسال برشمرد و تصریح کرد: این شهرستان در زمینه های دیگر از جمله کشاورزی، آبزی پروری، پرورش دام و طیور و صنایع غذایی و بسته بندی از مزیت رقابتی فوق العاده برخوردار است که در صورت بهره گیری مناسب از این ظرفیت ها می توان اشتغال قابل ملاحظه ای را در این بخش ها ایجاد کرد.

وی تلاش و برنامه ریزی صحیح و درست را از عوامل اصلی توسعه ی کشورهایی مانند چین و کره جنوبی دانست و اظهار داشت: متاسفانه علی رغم پیشرفت های فوق العاده ای که در زمینه ی توسعه ی زیرساخت ها و امکانات که بعد از انقلاب اسلامی به آن دست یافتیم در ارتباط با موضوع تولید و اشتغال شاهد کم کاری و ضعف بوده ایم.

فرماندار ماسال با بیان اینکه علی رغم تلاش های فراوان دولت تدبیر و امید در زمینه ی رفع تحریم های اقتصادی و جذب سرمایه گذاران بزرگ در زمینه های مختلف اقتصادی، ما با چالش های بین المللی بسیار جدی مواجه هستیم و ممکن است به اقتضای منافع کشورها، سیاست های آنان در قبال کشور تغییر کند، افزود: ما موظف هستیم با استفاده از همین ظرفیت ها، از درون خودمان را تقویت کنیم و با به کارگیری روش های نوین و استاندارد، زمینه ی بالفعل شدن این ظرفیت ها را فراهم آوریم.

قاسم نژاد با اشاره به ابلاغیه ی دولت در جهت اعطای تسهیلات در رسته های مختلف شغلی مصوب استان گیلان ابراز امیدواری کرد: با همکاری ادارات ذیربط و بانک ها، شاهد اجرای صحیح این طرح و به کارگیری از ظرفیت های شهرستان در راستای اشتغالزایی باشیم و با توجه به اهمیت موضوع در صورتی که کم کاری از سوی ادارات و بانک ها مشاهده شود با آنان قاطعانه برخورد خواهد شد.

حسین متقی طلب کارگزار توسعه اشتغال استان گیلان نیز در این جلسه با اشاره به تغییر معیارهای ارزیابی  اشتغال از سوی دولت بعد از سال ۹۳، گفت: در راستای سیاست های دولت در زمینه ی اشتغالزایی و پس از بررسی دقیق ظرفیت مناطق مختلف کشور و توجه به ابعاد مختلف کسب و کار، طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار (تکاپو) در سطح ملی ابلاغ و اجرایی می شود.

متقی طلب با بیان اینکه از بین ۳۰ رسته ی شغلی شناسایی شده در سطح استان بر اساس شاخص های ارزیابی ۸ رسته ی شغلی به عنوان مزیت رقابتی استان گیلان مصوب شده است، افزود: سهم استان گیلان از این طرح ۵۸۷ میلیارد تومان است که با اولویت به سرمایه گزاران و کارآفرینان در رسته های شغلی گردشگری و بوم گردی، خدمات فنی تخصصی کشاورزی، آبزی پروری، پوشاک، پرورش دام و طیور، صنایع غذایی و بسته بندی، صنایع دستی و بازرگانی اعطاء می شود.

وی سهم شهرستان ماسال از این تسهیلات را ۱۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و خاطر نشان کرد: البته محدودیتی در زمینه ی جذب این تسهیلات وجود ندارد و در صورتی که شهرستانی قابلیت جذب بیشتری از این تسهیلات را داشته باشد، سهم آن شهرستان قابل افزایش خواهد بود.