یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ , 24 November 2024

تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۹۶
ساعت انتشار : ۱۲:۰۰ ب.ظ
چاپ مطلب
ظلمی که هرگز جبران نشد

رئیس محترم دستگاه قضا به این سوال لطفا پاسخ بدهند/ آیا منظور رهبری از «کاری که باید» همین ۵۹ پرونده بود!؟

رهبرمعظم انقلاب چندین نوبت در مجالس عمومی نسبت به ظلمی که بر بورسیه ها رفته بود،تذکر داده و خواستار حل آن مشکلات شدند. آخرین مورد،در دیدار رئیس و مقامات دستگاه قضایی با ایشان در12 تیر ماه سال جاری بود.

به گزارش ماسال نیوز؛ به نقل  از جهان نيوز، حسین شمسیان: رییس دستگاه قضا در دیدار با دانشجویان:« از ۱۲۷ پرونده مرتبط با بورسیه ها، ۶۸ مورد در مرحله بدوی مختومه شده که در ۱۸ مورد از آن‌ها حکم به ورود شکایت داده‌اند و برای ۵۰ پرونده نیز قرار رد دعوا صادر شده/۵۹ پرونده نیز در حال رسیدگی است»

با عنایت به این نهایی ترین گزارش از پرونده بورسیه ها،بدون مرور مجدد ماجرای بورسیه ها (که مطول و ملال آور است) تنها به این چند نکته توجه کنید:

۱-بعد از بی آبرویی و محرومیت از تحصیل بیش از سه هزار دانشجوی نخبه بورسیه،آنها مستأصل به هرجا و از جمله دیوان عدالت اداری مراجعه ‌کردند.

۲- رئیس وقت دیوان عدالت (اکنون دادستان کل کشور)در اظهاراتی عجیب و خلاف قانون گفت:«بر اساس مصوبه شورای انقلاب فرهنگی در مورد بورسیه ها ما صلاحیت ورود نداریم»!! این درحالی بود که دیوان پیش از آن به درستی آن مصوبه را خلاف قانون اساسی دانسته و به دهها پرونده انضباطی و هیات علمی را رسیدگی کرده بود.

۳-رهبرمعظم انقلاب چندین نوبت در مجالس عمومی نسبت به ظلمی که بر بورسیه ها رفته بود،تذکر داده و خواستار حل آن مشکلات شدند. آخرین مورد،در دیدار رئیس و مقامات دستگاه قضایی با ایشان در۱۲ تیر ماه سال جاری بود.

۵-اکنون آنچه عمل شده،احقاق حق آنهاست!؟دیوان در این قضیه کوتاهی کرد و از ابزارهایی مثل هیئت عمومی و ایجاد وحدت رویه و… بهره نبرد که اگر  چنین کرده بود،تذکر علنی رهبری در دیدار اخیرالذکر را موجب نمی شد.

۶-بیش از سه هزار بورسیه بی آبرو شدند، برخی از آنها از ادامه تحصیل منصرف شدند، برخی از ایران رفتند و چند نفری هم به هر دلیلی(به هر دلیلی!؟) از دنیا رفتند و…بعد از ۴سال گزارش می دهید که ۵۹پرونده همچنان در دستگاه قضایی در حال رسیدگی است!

کاش رئیس محترم قوه قضائیه یک جمله توضیح می دادند بعد از آنکه رهبر انقلاب فرمودند:«در موضوع بورسیه‌ها، موضوع به‌درستی پیگیری نشد و آن کاری که باید انجام می‌شد، محقق نگردید» دقیقا چه کاری برای جبران مافات انجام دادند؟ایا منظور رهبری از «کاری که باید»همین ۵۹پرونده بود!؟