لایحه تغییر تعداد نمایندگان مجلس بدون افزایش تعداد نماینده تالش بزرگ با قید یک فوریت در حالی در ۲۷ آذر ماه سال ۹۰ در صحن علنی مجلس مطرح شده بود که بهمن محمدیاری نماینده وقت تالش بزرگ در کسوت موافقت با آن سخنرانی نمود.
به گزارش ماسال نیوز، لایحه افزایش تعداد نمایندگان مجلس از ۲۹۰ نفر به ۳۱۰ نفر در کمیسیون امور شوراهای مجلس در حالی شانزدهم مهر ماه جاری به تصویب رسید که تعداد نمایندگان حوزه تالش بزرگ با تصویب نهایی این طرح در صحن مجلس تغییر پیدا نخواهد کرد و تالشان باید منتظر طرح جدید در ۱۰ سال آینده باشند.
در همین خصوص جالب است بدانید که تاکنون این لایحه در دوره مجلس نهم به صحن علنی وارد نشده است تا عملا واکنش محمود شکری نماینده فعلی مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در این خصوص مشخص شود.
اما بازگشت به گذشته نشان می دهد که لایحه تغییر تعداد نمایندگان مجلس با قید یک فوریت، چهارم مرداد ماه سال ۹۰ در صحن علنی مجلس هشتم مطرح شده بود اما یک فوریت این لایحه در مجلس رای نیاورد و مقرر شد با خارج شدن این لایحه از فوریت، این لایحه به صورت عادی مجددا در مجلس طرح شود.
لایحه مذکور توسط استانداری ها جمع آوری و به دولت ارسال شده بود، یعنی استانداری ها با توجه به افزایش جمعیت، بخش ها و شهرستان ها، افزایش تعداد نمایندگان مجلس را به وزارت کشور ارسال می کردند.
این لایحه مجددا در نشست علنی روز یکشنبه ۲۷ آذر ماه سال ۹۰ مجلس شورای اسلامی مطرح شد اما یک و دو فوریت طرح اصلاح جدول حوزه انتخابیه و افزایش تعداد نمایندگان را با ۷۷ رای موافق، ۹۴ رای مخالف و ۲۲ رای ممتنع از ۲۱۰ نماینده حاضر در جلسه، تصویب نشد و باز هم مقرر گردید بصورت عادی در مجلس طرح گردد.
اما نکته جالب درباره مطرح شدن لایحه تغییر تعداد نمایندگان در ۲۷ آذر ماه ۹۰ این بود که بهمن محمدیاری نماینده وقت تالش بزرگ در کسوت موافقت با این طرح که در آن بر تعداد نمایندگان تالش افزوده نمی شد (در واقع همان طرح فعلی) سخنرانی کرد.
محمدیاری در این نشست به عنوان آخرین موافق طرح گفته بود: بسیاری از استانها و حوزههای انتخابیه امروز استحقاق افزایش تعداد نماینده را دارند اگر از این امتیاز استفاده نکنیم قطعاً در آینده مشکل حوزههای انتخابیه دیگری که مستحق افزایش تعداد نمایندگان هستند حل نخواهد شد.
وی ضمن اشاره به محرومیت های شهرستان های مطرح در طرح اضافه نمود: ۲۰ حوزهای که برای افزایش تعداد نمایندگان در این طرح در نظر گرفته شده جزو محرومترین مناطق کشور هستند. چرا می خواهیم زبان گویای این ملت را از آنان بگیریم.
اگه رادمهر تایید بشه از طرف شورای نگهبان بازم میگید دروغ گوی؟اون کسی که خیانت کرد نذاشت مدرک رادمهر از طرف وزارت علوم تایید بشه توی دوره قبل و اینجوری ( دید )مردم رو تغییر داد نسبت بهش واگذارش به خداست….توبه کنه
یکی جان . هر کسی را بهر کاری ساخته اند رادمهر که توان گرفتن حق خودش ( مدرکش) را ندارد چگونه می تواند حق من و شما را بگیرد ؟ کوتا بیا عزیز
مردم رادمهر رو بخدا واگذار کردن بخطره همه دروغایی که به مردم گفت،با تبرو و حیثیت مردم بازی کرد،یه عده شرافتشون رو واسش گذاشتن اما دروغگویی بیش،نبود.حیف که قدر یاری رو ندونستیم
یعنی این رادمهر اونقدر عرضه نداشت خودش مدرکشو بگیره،نذاشتن!!!!!!!!!خودش پس واقعا عرضه نداشت به من و امثال من تو ستادش حرف از ارتباط با مقامات بالا میزد که؟؟؟؟حالا دوباره میخواد بیاد اونم میگید اگه تایید شه،مگه مردم بازیچه دست این افراده که بخواد با اما و اگر بیاد. دیگه اشتباه بسه این دوره فقط یاری،آدم قدرتمندی که در حقش قدرناشناسی کردیم کسی که داشت مدیران استان و فرماندارای شهرستانهای دیگه رو هم به افراد تالش میداد ما بجاش کی رو انتخاب کردیم اول رادمهر بعدا شکری … ،من یکی بحال خودم و تالشا افسوس میخورم هر چند شما ماسلی ها مقصرید که نتونستید رو یاری به اجماع برسید و دست به خودزنی سیاسی زدید.فقط یاری نماینده هم نباشه حداقل در جواب تلفن آدم رو میده
اینبار فقط یاری،قدرتمندترین نماینده تالش بعد هلاکو رامبد کسی نیست جز بهمن محمدیاری
[…] عملکرد محمدیاری در طرح افزایش تعداد نمایندگان تالش چگونه بود؟ (بیشتر) […]
به امید خدا تالش فقط محمد یاری رو میخواد درود به طرفدارای محمد یاری بزرگ