جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ , 22 November 2024

تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۹۶
ساعت انتشار : ۱۱:۰۰ ق.ظ
چاپ مطلب
رسانه‌های اصلاح طب دوباره گیج شدند

رجعت فتاح، جلیلی و ضرغامی به سمت روحانی!

پرويز فتاح، ‌رييس كميته امداد امام خميني در همايش خبر خوب گفت: «گاهي بنده با دولت زاويه دارم و آيا اين درست است كه تمام صحبت‌هاي من در نقد دولت به كار گرفته شود؟ دولت در چارچوب نظام است و بايد از دولت دفاع كرد. حالا اگر ما با دولت در دنده‌‌اي ديگر افتاده‌ايم آيا امكان ندارد خبر خوب هم از قول من و از دولت پخش شود؟

به گزارش ماسال نیوز؛ به نقل از جهان نيوز: رویکردهای اخلاقی چهره های جبهه انقلاب در مواجه با دولت سبب شده که یک روزنامه اصلاح طلب آن را رجعت اصولگرایان به روحانی تفسیر کند!

به گزارش جهان نيوز، سعيد جليلي دیروز در اينستاگرامش نوشت: «امروز اگر به هر علت مسووليتي نداريم قرار نيست در نقش اپوزيسيون نظام حاضر شويم، انقلابي‌گري به معناي كمك كردن براي رفع مشكلات كشور در هر دوره از جمله زماني است كه مسووليت اداره كشور بر عهده ما نيست. »

پس از این نوشته جلیلی، روزنامه اعتماد در تحلیلی عجیب نوشته است: ” گرچه او تلويحي به تغيير فاز احمدي‌نژاد و يارانش اشاره دارد اما در بخشي از اين يادداشت كوتاه اينستاگرامي معناي تازه‌اي براي انقلابي‌گري دارد؛ ‌مفهومي كه برخي هجمه و حمله به دولت اعتدال تعريف مي‌كردند را سعيد جليلي كمك براي رفع مشكلات كشور توصيف كرده است.

جليلي پس از روي كار آمدن دولت دوم روحاني، به زعم خود دولت در سايه تشكيل داد و در توضيح اين تصميم گفته‌بود: «همه ما وظيفه داريم امور كشور را مثل سايه دنبال كنيم. قرار هم نيست فقط ايراد بگيريم. اگر مي‌بينيم جايي كار خوبي انجام مي‌شود، بايد پشتيباني و تاييد كنيم، نه اينكه چون رقيب ما يك كار خوب كرد، فقط مخالفت كنيم! بايد نقاط قوت را تاييد و تقويت كرد و به مردم هم انتقال داد. اگر هم اشتباهي صورت بگيرد بايد تلاش كرد تا اصلاح شود. »”

روزناه اعتماد در ادامه درباره رویکرد مشابه ضرغامی نسبت به دولت نیز می افزاید: ” اما جليلي تنها اصولگرايي نيست كه صحبت از كمك به دولت به ميان مي‌آورد. عزت‌الله ضرغامي، رييس اسبق صدا و سيما هم با روزهاي رياستش بر رسانه ملي فرق كرده است. او اغلب ترجيح مي‌دهد مواضعش از طريق مجاري مجازي به گوش مخاطبان برسد و از نشست و برخاستش با محمدعلي ابطحي، ‌رييس دفتر رييس دولت اصلاحات و گپ و گفت در مورد حوادث بعد از انتخابات ٨٨ تا مواضع حمايتي از دولت را در فضاي مجازي منتشر مي‌كند.

اين تغيير مواضع تاجايي است كه او چندي پيش در صفحه توييتر خود نوشت: «به جاي اين كارها كمك كنيم دولت به وعده‌هايش عمل كند همه وعده‌هاي آقاي روحاني از ايجاد اشتغال تا كاهش درخواست مجوز شنود از قوه قضاييه مورد تاييد همه است.»

این روزنامه اصلاح طلب درباره رویکرد مشابه فتاح با جلیلی و ضرغامی نیز می نویسد: ” اين رويكرد حتي در ميان چهره‌هايي از اصولگرايان كه خود را براي رقابت‌هاي رياست‌جمهوري آماده مي‌كنند ديده مي‌شود. پرويز فتاح، ‌رييس كميته امداد امام خميني در همايش خبر خوب خبرگزاري فارس گفت: «گاهي بنده با دولت زاويه دارم و آيا اين درست است كه تمام صحبت‌هاي من در نقد دولت به كار گرفته شود؟ دولت در چارچوب نظام است و بايد از دولت دفاع كرد. حالا اگر ما با دولت در دنده‌‌اي ديگر افتاده‌ايم آيا امكان ندارد خبر خوب هم از قول من و از دولت پخش شود؟»

جالب تر اینکه روزنامه اعتماد که در واقع رویکرد انقلابی فتاح، ضرغامی و جلیلی را در مواجه با دولت فعلی را نتوانسته به خوبی درک کند در ادامه نتیجه گیری جالبی را نیز ارائه داده و می نویسد: ” تغيير مواضع اصولگرايان و متفاوت شدن رويكردشان در مورد دولت پس از ناآرامي‌هاي اخير در كشور پررنگ‌تر شد. آنها به ايده‌اي رسيدند كه چند سال پس از حوادث ٨٨ اصلاح‌طلبان پيشنهاد دادند. «وفاق، ‌وحدت و گفت‌وگو» براي عبور از چالش‌ها و بحران‌هايي كه مردم اصولگرا و اصلاح‌طلب را در آن شريك مي‌دانند. گويي آنها دريافته‌اند كه آخرين سنگر همين دولت مستقر است كه تلاش دارد درصدي از رضايتمندي را به مردم بازگرداند. چه آنكه غلامرضا مصباحي‌مقدم، سخنگوي جامعه روحانيت مبارز هم معتقد است اصولگرايان اگر قرار به انتخاب ميان دولت روحاني يا خدشه‌ وارد شدن به نظام باشد، ميان بد و بدتر، دولت روحاني را انتخاب مي‌كنند.آنها گرچه خودشان پروژه عبور از روحاني را كليد زدند و طومار درخواست استعفا به راه انداختند و راهپيمايي عليه دولت ترتيب دادند اما پس از واكنش‌هاي اعتراضي همراه با خشونت و موج‌سواري برخي جريان‌ها دريافته‌اند راه‌حل رجعت به روحاني و توقف هرچند كوتاه‌مدت پروژه‌ «مرگ بر روحاني» است.”

پیش از این جهان نيوز درباره علت تفاسیر غلط روزنامه های اصلاح طلب از رویکرد چهره های جریان انقلاب نوشته بود: “انتظاری از روزنامه های سیاست زده آاصلاح طلب نیست که رویکرد جریان انقلابی را نسبت به منتقدین و تلاش همواره برای تقویت نظام حتی زمانی که دولت غیر انقلابی و غرب گرا در سرکار هست، را درک کنتد. برای رسانه های زنجیره ای اصلاح طلب که سیاست را تنها رسیدن به قدرت تفسیر  می کنند و حتی حاضر به گفتن نکات مثبت درباره دولت مخالف خود در طول تمام این سالها نیستند، رویکردهای انقلابی برای کمک به دولت مخالف قابل فهم نخواهد بود.

این در حالیست که یکی از اصولی ترین مبانی رویکرد انقلابی گری در میان جریان ارزشی کشور کمک به همه دولت ها بر اساس توصیه رهبر معظم انقلاب بوده و البته به شرطی که دولت نیز حاضر به همکاری و همفکری با جریان ارزشی برای حل مشکلات نظام باشد.

لازم به ذکر است پیش از این نیز روزنامه اصلاح طلب آرمان از توییت های سعید جلیلی درباه کمک به دولت آن را رویکرد جدید تفسیر کرده و تیتر زده بود: “رویکرد سعید جلیلی، سلام روحانی، بای بای احمدی‌نژاد