پنج شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳ , 21 November 2024

تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۹۶
ساعت انتشار : ۸:۴۱ ق.ظ
چاپ مطلب
یاداشت/ به بهانه حضور عراقچی در برنامه جهان آرا؛

ملت را هیچ امیدی به برجام نیست

نویسنده : قربان صحرائی چاله سرائی

قربان صحرائی چاله سرائی نوشت: چه انتظاری هست از تفکری که رسما اعتراف می‌کند درآوردن قلب راکتور اراک برای ما پیروزی است؟

به گزارش ماسال نیوز؛ قربان صحرائی چاله سرائی ضمن یادداشتی پیرامون گفتگوی عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه در برنامه جهان آرا نوشت؛

جناب آقای دکتر یامین پور!

سلام علیکم

صحبت‌های دیشب شما با آقای عراقچی را دیدیم و شنیدیم.

جای تشکر دارد از آقای دکتر عراقچی که در شبکه افق حضور یافتند تا به برخی از پرسش‌ها و ابهام‌ها پاسخ دهند. اما در این گفتگو نه تنها رفع ابهام نشد و پاسخی روشن ومطلوب دریافت نگردید بلکه سئوالات و ابهامات زیادی هم ایجاد شد که روزی باید به صورت شفاف پاسخش داده شود.

اما در راستای گفتگوی دیشب باید گفت:

چه توقع دارید از تفکری که هم اکنون شب سیاه و تاریک را می بیند و معتقد است روز روشن هست در مقابله با تفکری که خود واقعیت تاریکی و سیاهی شب را به عینه نشان می‌دهد و او یا نمی بیند و ‌یا نمی‌خواهد ببیند؟

از این تفکر چه انتظاری هست که خودشان رسما اعتراف می‌کنند نقض برجام بارها صورت گرفته ولی در عمل منتظر نقض فاحش! است و همچنان  اعتقاد دارد برجام برای ما عزت آورده و فتح الفتوح است و …؟

چه انتظاری هست از تفکری که رسما اعتراف می‌کند درآوردن قلب راکتور اراک برای ما پیروزی است؟ کدام پیروزی؟ اگر ایجاد راکتور و ساخت قلب آن خلاف بود از اول چرا ساخته شد تا حالا بگویند ما خیال دشمن و آمریکا را راحت کردیم که ایران نمی‌خواهد بمب هسته ای بسازد و به تبع آن یعنی ایران محور شرارت نیست؟ مگر ایران دنبال شرارت بود که با برجام، منطقه از آن راحت شده باشد؟

مگر دکترین ما فتوای حضرت آقا نیست که ما ساخت سلاح هسته ای را حرام می‌دانیم؟

آقای یامین پور! اقتدار فعلی ایران چه ارتباطی به برجام و سیاست خارجی اعتدالیون دارد؟

چرا آقای عراقچی موفقیت‌های جبهه مقاومت و دستاورد عظیم خون هزاران شهید در مبارزه با تروریسم بین الملل و داعش را به دیپلماسی لبخند و طیف اهالی تدبیر! می‌چسباند؟ او می‌گوید ما ایران را قوی کردیم! ایران را به چه چیزی قوی کردند؟

دیپلماسی لبخند در کدام عرصه سیاسی یا اجتماعی یا اقتصادی یا فرهنگی ایران را قوی کرده که این قوت را مردم ایران احساس نمی‌کنند؟

بر چه مبنایی این سخن را می‌گوید در حالی که صاحبان تفکر غربگرا هم با مقاومت مخالف بودند و هستند و هم با ساخت و تولید و آزمایش موشک؟

واقعا این خسارت محض موسوم به برجام چه گلی بر سر ملت زده که اینقدر نزد اعتدال و تدبیر مقدس است درحالی‌که سفره بسیاری از ایرانیان را برچیده و سفره بسیاری دیگر را خالی کرده؟

چرا آقای عراقچی سلب پیشرفت هسته ای بوسیله آژانس طبق برجام را تثبیت حق هسته ای نام می‌گذارد؟ کدام تثبیت؟!

اگر این برجام مقدس این‌قدر که برای ملت پول وارد کشور کرده و گشایش ایجاد نموده پس چرا دلاری که شب امضای توافق ژنو و برجام شعار می‌دادند هزارتومان می‌شود الان از مرز ۴۷۰۰ تومان هم گذشته و بیش از ۶۰ درصد کارگاه های تولیدی از کار افتاده اند و هزاران کارگر بیکار شدند و هزاران کارگر دیگر ماه ها است که حقوق ناچیزشان را هم دریافت نکرده‌اند؟

آقای عراقچی می‌گوید در فلان حوزه و فلان حوزه و … هیچ مشکلی نداریم! و اگر مشکلی باشد به جهت تحریم‌های اولیه است. بگذریم از اینکه خود آقای عراقچی قبلا می‌گفت با برجام همه تحریم‌ها لغو می‌شود؛ مگر رئیس جمهور به هنگام اجرای برجام نگفت تمامی تحریم‌ها اعم از هسته ای و اشاعه ای و… بالمرّه و یکجا برداشته می‌شود، پس کجاست رفع تحریم‌ها و اثر مثبت آن بر کشور؟

آقای عراقچی آمار و ارقامی را از وضعیت اقتصادی به نقل از بانک مرکزی می‌دهد، مگر به هنگام تبلیغات انتخاباتی نمی‌گفتند وضعیت اقتصادی را باید جیب و سفره مردم نشان بدهد نه بانک مرکزی؟ ملت کدام را ملاک قرار دهد با سفره و جیب خالی که برجام برایشان به ارمغان آورده؟!

آقای عراقچی حتما یادشان هست که آن اوایل رئیس جمهور به کدخدا بیشتر از اروپا اعتقاد داشت و بستن با کدخدا را آسانتر می‌دانست هرچند این اواخر  و پس از سال‌ها صرف انرژی کشور در مذاکره، اذعان داشت مذاکره با کدخدا دیوانگیست؛ حالا چه شده که معتقد است اروپائی‌ها بهتر از کدخدایند؟

برجام را ملی گفتند ولی میلی پیش بردند و تا اینجای کار خسارت محضی بیش نبوده. اگر عایداتی جزئی هم داشته، با هزینه گزافی که خرج برجام شده اصلا هیچ جا به حساب نمی‌آید. به قول آن روزنامه نگار دلسوز و ولایی، اسب زین کرده نقد کجا و افسار پوسیده نسیه کجا!

آقای یامین پور! ملت را هیچ امیدی به برجام نیست. جبهه انقلاب همان مسیری را می‌رود که حضرت آقا امر فرمود: ((آتش به اختیار)).

آتش به اختیار در همه عرصه ها به فضل الهی.

 

 

انتهای پیام /