پنج شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳ , 21 November 2024

تاریخ انتشار : ۲۰ فروردین ۹۷
ساعت انتشار : ۹:۲۲ ب.ظ
چاپ مطلب
مسئولان برای محیط زیست خالکایی چکار کرده‌اند؛

فیلم / فاجعه محیط‌زیستی در ماسال

اینجا دقیقا پشت اداره محیط زیست؛ دادگستری و کمیته امداد ماسال است؛ درباره این فیلم‌های تأسف بار حداقل باید مسئولان محیط زیست ماسال باید به مردم ماسال گزار دهند که در این سالها برای مبارزه به وجود آمدن آن چه کاری کرده اند:

به گزارش ماسال نیوز، اینجا دقیقا پشت اداره محیط زیست؛ دادگستری و کمیته امداد ماسال است؛ درباره این فیلم‌های تأسف بار حداقل باید مسئولان محیط زیست ماسال باید به مردم ماسال گزار دهند که در این سالها برای مبارزه به وجود آمدن آن چه کاری کرده اند:

 

دانلود

 

دانلود


4 ديدگاه

  1. لیثی حبیبی - م. تلنگر گفت:

    سلام
    سوالاتی که پیشتر مطرح کرده بودم را دوباره اینجا ذکر می کنم تا شاید کسانی توضیح بدهند و هم به فکر چاره بیفتند.

    چه کسانی مقصرند که اطراف رودخانه ی زیبای ماسال به آشغالدانی بدل شده؟ آن هم در داخل شهر که براحتی به چشم می آید! راستی، این کرختی، این بیرحمی و بی تفاوتی نسبت به محیط زیست و سلامتی انسان ایرانی را چگونه باید فهمید!؟ این سخن من کنایه نیست؛ من واقعن نمی توانم این را درک کنم. اگر کسانی علت این تباهی را توضیح می دادند، ممنون می شدم.

    در ضمن در این باب در آخرین پست وبگاهِ «جنگلِ مظلوم» اطلاع رسانی شد.
    از این کار ها بیشتر بکنید تا شاید بکار آید.

  2. کوهنورد گفت:

    کوچه کوهپایه روستای پلنگسرای شاندرمن
    بوی مشمئز کننده فاضلاب و آلودگی ناشی از رها سازی فاضلاب منزل مسکونی در رو ستای پلنگسرای شهر شاندرمن استان گیلان، مردم منطقه و عابران را آزرده و آنان نسبت به عدم رعایت حقوق شهروندان از سوی خاطیان و برخورد نکردن مسئولین ، گلایه مند کرده است.
    شاید نتوان به واقع تصویری عینی این گزارش را برای شما خوانندگان و مخاطبین سایت های خبری که روزانه به دنبال جدیدترین اخبار و رویدادها و مشکلات شهر هستید، به تصویر کشید، اما باید گفت نزدیک به یکسال است، مسئولین در قبال این مشکل که بارها در صدر قرار گرفته، بی تفاوت عبور کرده اند.
    قصه بی پایان رها کردن فاضلاب منزل مسکونی مشکلات بوجود آمده برای اهالی پایین دستی که در کنار مسیر عبوری قرار دارند، باز هم ادامه دارد و گویا روزه سکوت مسئولین ادامه داشته و پایانی نخواهد داشت.
    بدون شک اینگونه کار شکنی مسلم و بی تفاوتی که موجب به خطر افتادن جان صدها نفر از اهالی این منطقه چه ادله ای داشته و دارد، سوالی است که ذهن ما را به خود مشغول ساخته است.
    با وجود صدور چندین مورد اخطار شفاهی وکتبی دفع غیربهداشتی فاضلاب منزل مسکونی و ورود مستقیم فاضلاب به جوی ها همچنان ادامه دارد که سلامت عمومی مردم این منطقه را شدیداً تهدید می کند .
    علاوه بر شکایات و مراجعات متعدد ساکنان روستا و همسایه به شهرداری ، متولیان امر هنوز برخورد قاطعی با این مسئله نداشتند .
    این در حالی است که بنا به تحقیقات انجام پذیرفته در این راستا رهاسازی فاضلاب در معابر عمومی جرم بوده و تا یک سال حبس دارد . علاوه بر این موضوع رهاسازی فاضلاب در معابر عمومی علاوه بر نا زیبایی و آلودگی بصری باعث آلودگی‌ و ایجاد بستری مناسب جهت رشد و تکثیر موجودات موذی از جمله پشه خاکی ناقل سالک و انتقال بیماری‌ های مختلف مانند وبا، هپاتیت A و بیماری ‌های گوارشی می‌‌شود.
    مراکز بهداشت متولی نظارت و کنترل بهداشت معابر شهری و روستای محسوب می شود، لذا کارشناسان بهداشت محیط مراکز بهداشتی با برگزاری کلاس های آموزشی و نظارت دوره ای بر معابر شهری نقش و جایگاه ویژه ای در فرهنگ سازی و افزایش سطح سلامت شهروندان دارند.
    شهرداری ها با اجرا و توسعه شبکه فاضلاب شهری و کمیسیون بهداشت و محیط زیست شوراهای شهر با نصب اطلاعیه هایی با مضامین خودداری شهروندان از رهاسازی فاضلاب ها و پساب ها در معابر شهری، بیان عوارض آن بر سلامت شهروندان و … می توانند مراکز بهداشت را در انجام رسالت خود مساعدت نمایند.
    حال باید نشست دید مسئولین و متولیان امر تا کی دست روی دست گذاشته و اجاز خواهند داد افراد بی قانون با جان و سلامت اهالی منطقه بویژه کودکان کم سن و سال بازی کنند و آیا برخورد جدی و قاطعی از خود نشان خواهند داد

  3. ماسالی گفت:

    سلام. در جلسه امروز شورای اداری ماسال چه گذشت؟
    امام جمعه محترم ماسال از ساخت و سازهای ویلای خوسگذراتها انتقاد کرد اما پاسخی از سوی مقامات منابع طبیعی داده نشد.
    رییس سازمان جنگلها تلویحا در سخنان خود از واگذاری اراضی ملی به غیربومی ها سخن گفت و ماده ۴ را پیش کشید. میدانید ماده ۴ چیست؟ باستناد تبصره ۳ ماده ۴ قانون تشکیل بنیاد مسکن منابع طبیعی موظف است اراضی مورد نظر بنیاد مسکن را به بنیاد برای حل بخران مسکن در قالب سهرک و… واگذار کند. این امر هم نوعی توسعه شهرک سازی است و هیچ دردی از بومیان دوا نکرده و به نفع ویلانشینان خوسگذران است که به جنگ فرهنگی بین دو فرهنگ روستایی و زحمتکشی و خوسگذرانهای عافیت طلب منجر شده و درنهایت نابودی قشر روستایی و بحرانهای خانوادگی و اجتماعی عظیمی را بدنبال خواهد داست. از دیگر سو، تقریبا هر روستایی در محلیکه سکونت دارد سرجای خود نشسته است و با ماده ۴ فقط به اراضی ملی تصرف شده مستقیم و غیر مستقیم خوشگذرانهای ویلانشین اجازه ساخت و ساز داده میشود.
    برای حل معضل روستاییان پیشنهاد میشود: برابر نقشه هوایی موجود در اداره منابع طبیعی و سازمان نقشه برداری کشور، اجازه درجاسازی منازل روستاییان برابر نقشه هوایی صادر شود (البته بشرط قرار گرفتن در طرح هادی روستایی) و با اخذ تعهد محضری مبنی بر عدم واگذاری بغیر حتی بصورت اجاره. تا هم از تصرف اراضی ملی جلوگیری سود و همچنین طمع زمینخواران فروکش کند و روستاییان صاحب نسق بتوانند در اراضی ابا اجدادی خود ادامه سکونت داشته باشند
    دوما از واگذاری اراضی بصورت ماده ۴ که عواقب بسیار وخیمی برای مردم بومی دارد جلوگیری شود چون تجربه نشان داده که همه واگذاریهای ماده ۴ بنفع زمینخواران و بضرر روستایین بوده و هیچ زمینی که در اجرای ماده ۴ واگذار شده اینک در تملک روستاییان نیست و بلطایف الحیل بتصرف عافیت طلبان ویلانشین مرفهین بی درد درامده است.

  4. یک شهروند خارج از استان گفت:

    با سلام و احترام
    شما زحمت کشان خبر یک ایرادی که دارید خبر را درج و اطلاع رسانی کردید دیگر رفت به امان خدا و آرشیو خبرتان دیگه نتیجه و انعکاس مربوطه که باید داشته باشد آیا داشته آیا آنجا درست شد یا همنجوری به امان خدا رها شده پیگیری لازم شده یا این خبرتان یه تیری بوده از زیر گوششان رد شد و رفت
    لطفا نتیجه این خبر را بزارید که چی شده آیا درست شده یا نه