جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ , 22 November 2024

تاریخ انتشار : ۱۶ اردیبهشت ۹۷
ساعت انتشار : ۲:۲۰ ب.ظ
چاپ مطلب
در جلسه کارگروه بومگردی و اشتغال شهرستان ماسال مطرح شد؛

ورود فاضلاب شهری ماسال به رودخانه خالکایی / در ۴۴ نقطه فاضلاب وارد خالکایی و مرغک می شود

رئیس اداره محیط زیست ماسال گفت: علاوه بر اینکه فاضلاب شهری ماسال و شاندرمن وارد رودخانه های شهرستان می شود در مجموع در 42 نقطه دیگر فاضلاب دامی و خانگی وارد رودخانه های خالکایی ماسال و مرغک شاندرمن می شود.

به گزارش ماسال نیوز، جلسه کارگروه بومگردی و اشتغال شهرستان ماسال صبح امروز به ریاست محمدجواد عامر فرماندار ماسال در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سید حسین محمدی مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اظهار داشت: بسیاری از درخواست ها برای طرح بومگردی برای تعیین کاربری است و مواردی از درخواست ها برای این است که مردم کاربری اراضی خود را بدانند.

وی با بیان اینکه با دستور استاندار بازدید از طرح های بومگردی رایگان است افزود: متأسفانه ۴۲۰ پرونده بومگردی به بنیاد ارجاع شده است که تنها ۱۸۰ مورد درخواست متقاضی موثر بوده است.

محمدی ادامه داد: در این موارد تنها در ۲۴ مورد پرونده کامل شده است و در این خصوص از دهیاران و بخشداران تقاضا دارم که پیگیر این پرونده ها باشند.

در ادامه جعفر روشن چسلی رئیس اداره تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی گزارشی از میزان اشغال ایجاد شده توسط ادارات شهرستان ارایه کرد.

مجید کوهی رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان ماسال نیز در این جلسه اظهار داشت: در بحث رونق تولید و اشتغال تاکنون بیش از ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات جذب شهرستان شده است.

روحانی منش رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ماسال نیز گفت: چون اعتبارات کارگروه اشتغال بصورت متمرکز استانی است از اعتبارات سایر شهرستان ها نیز می توان در این بحث استفاده کرد.

وی افزود: ماسال منطقه کمتر توسعه یافته است و باید بخواهیم که اعتبارات و وتسهیلات بیشتری به این شهرستان اختصاص یابد.

رئیس اداره محیط زیست ماسال نیز در این نشست گفت: ۳۷ مورد ورود فاضلاب به رودخانه خالکایی داریم که برای همه این موارد اخطاریه صادر شده است.

وی افزود: بعضی از منازل بصورت مستقیم فاضلاب خود را به رودخانه وصل کرده اند که ۲۴ مورد در این خصوص ثبت شده و ۱۱ مورد رفع شده است و مابقی همچنان وجود دارد.

زراعتی ادامه داد: دپوی زباله شهری در کنار رودخانه خالکایی از موارد و مسائلی است که امیدواریم هر چه زودتر حل شود.

رئیس اداره محیط زیست ماسال با بیان اینکه در رودخانه مرغک شاندرمن ۱۸ مورد رفع آلودگی فاضلاب از رودخانه انجام شده است گفت: ۲۱ مورد همچنان ورود فاضلاب به رودخانه وجود دارد.

وی درباره ریزش آب و فاضلاب شهری به رودخانه گفت: در شاندرمن روبروی هتل مرزبانی ورود فاضلاب به رودخانه داریم.

رئیس اداره محیط زیست ماسال گفت: علاوه بر اینکه فاضلاب شهری ماسال و شاندرمن وارد رودخانه های شهرستان می شود در مجموع در ۴۲ نقطه دیگر فاضلاب دامی و خانگی وارد رودخانه های خالکایی ماسال و مرغک شاندرمن می شود.

در ادامه فرماندار ماسال گفت: من اینجا می گویم و خبرنگاران هم بنویسند که پول شهرستان در تخصیص سال ۹۵ وارد این شهرستان نشده است و در این خصوص ادارات باید پاسخگو باشند. من از سال ۹۳ آمار را استخراج کرده ام. رک می گویم اگر پول های سال ۹۵ و ۹۶ وارد این شهرستان نشد اقدام قضایی می کنم و در سال ۹۷ هم یک ریال در اختیار آن اداره قرار نمی دهم. همه شما می دانید کدام ادارات هستند. این پول ها باید برگردد.

وی تأکید کرد: آنهایی که در سال ۹۵ و ۹۶ پول دریافت کرده اند و این پول مال شهرستان بوده است باید پیگیری کنند و این پول به شهرستان برگردد. اگر توجیه نداشته است و اگر کفاف نبوده است چرا درخواست کرده اید و چرا گرفته اید؟

عامر با اشاره به اتمام مهلت تعیین شده برای ادارات به جهت وصل شدن به سیستم دولت الکترونیک افزود: قبل از این به برخی ادارات درباره وصل شدن به سیستم دولت الکترونیک تذکر داده بودیم و تا ۱۵ اردیبهشت مهلت داده بودیم اما برخی همچنان به این سیستم متصل نشده اند.

وی افزود: ادارات در این خصوص جدیت به خرج دهید و من درباره همین موضوع به ادارت کل اداراتی که این کار را انجام نداده اند مکاتبه انجام می دهم.

فرماندار ماسال گفت: مردم نسبت به زباله و محیط زیست بسیار حساس هستند اما وقتی کوتاهی مسئولان را می بینند آنها هم رها می کردند. اگر من امروز جلسه رودخانه را نمی گذاشتم هیچ کاری صورت نمی گرفت. علی رغم درخواست من هیچ گزارشی هم در این خصوص به ما داده نشده است.

عامر ادامه داد: من دیروز از کارشناسم خواستم که از ادارات درباره پول های ورودی به ادارات به من آمار بدهد اما تنها ۱۷ اداره به من جواب داده است. آیا من باید به یک رئیس اداره بگویم که شما چقدر اعتبار گرفته اید؟

وی با ارایه آماری از طرح های اجرا شده در شهرستان افزود: ۲۲ طرح اشتغالزایی در قالب گردشگری، کشاورزی، تولیدی و خدماتی با اعتبار ۱۴میلیارد و ۷۴۸میلیون تومان به بانک های عامل معرفی شده اند.

در ادامه این نشست، روسای دیگر ادارات شهرستان گزارشی از پروژه های در دست انجام زیر مجموعه خود ارایه کردند.