یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ , 24 November 2024

تاریخ انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۹۷
ساعت انتشار : ۴:۲۹ ب.ظ
چاپ مطلب
سرپرست فرمانداری ماسال خبر داد؛

اراضی کشاورزی ماسال از آب سد شفارود بهره مند می شوند

سرپرست فرمانداری ماسال با اشاره به مذاکرات و پی گیری های به عمل آمده در خصوص بهره مندی اراضی کشاورزی ماسال از آب سد شفارود گفت: اراضی کشاورزی شاندرمن و 30 درصد از اراضی بخش مرکزی از آب این سد منتفع خواهند شد.

به گزارش ماسال نیوز، محمدجواد عامر از موافقت اولیه‌ی معاون وزیر نیرو جهت اختصاص آب سد شفارود به اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

وی در جلسه‌ی شورای آب کشاورزی شهرستان ماسال با تاکید بر لزوم بهره گیری از همه‌ی ظرفیت‌های موجود شهرستان در زمینه‌ی آب کشاورزی، اظهار داشت: باید وضعیت چاه‌های کشاورزی راکدی که مشکل حقوقی دارند در اسرع وقت پی گیری و رفع گردد.

وی با اشاره به برگزاری جلسه‌ی مدیریت توزیع آب کشاورزی سد شفارود با حضور  معاون آب و آبفای وزیر نیرو، مدیر عامل آب منطقه‌ای استان، نماینده و فرمانداران ۳ شهرستان ماسال، تالش و رضوانشهر، گفت: با وجود اینکه پبش از این هیچگونه سهمیه‌ای از آب سد شفارود برای شهرستان ماسال اختصاص داده نشده بود، پیرو پی گیری‌ها و مذاکراتی که با همکاری نماینده‌ی شهرستان صورت پذیرفت، ضمن موافقت معاون وزیر و مدیر عامل آب منطقه‌ای گیلان با اختصاص آب این سد برای اراضی کشاورزی شهرستان، قرار شد مکاتبات لازم در جهت تأیید نهایی این موضوع صورت پذیرد.

سرپرست فرمانداری ماسال ادامه داد: با اجرایی شدن این طرح و بهره گیری از آب سد شفارود، علاوه بر رفع مشکل کم آبی کل اراضی کشاورزی  بخش شاندرمن، بیش  از ۳۰ درصد از اراضی کشاورزی بخش مرکزی ماسال نیز از آب این سد منتفع خواهند شد.

عامر همچنین با بیان اینکه مذاکرات و پی گیری لازم جهت حفر چاه در نقاط پرتنش آبی شهرستان انجام شده است، از حفر ۱۵ چاه ژالونکایی و ۷ چاه عمیق کشاورزی در نقاط دارای تنش آبی شهرستان در آینده‌ی نزدیک خبر داد.

 


يک ديدگاه

  1. شهروند گفت:

    بسمه تعالی
    با سلدم و احترام
    جناب آقای فرماندار، عوارضی مسیر ییلاق ماسال به صورت کاملا غیر قانونی احداث شده و مبادرت به دریافت وجه نموده است، یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی الزام همگان به قانون است پس چگونه فرماندار محترم به نامه مدیر کل محترم منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان هیچگونه توجه ای نکردند؟ چرا با وجود اینکه رونوشت نامه مذکور به دیوان محاسبات ارسال گردیده تاکنون اقدامی در این خصوص صورت نگرفته؟ اعمال سلیقه در این چنین اموری چه معنی می تواند داشته باد، چگونه شخص حقیقی متولی کل منطقه ییلاقی شده و از گردشگران وجه دریافت می کند بدون نظارت دیوان محاسبات!؟ مبنای قرارداد شرکت تعاونی با شخص خصوصی چه بوده است؟ چرا در این خصوص روشنگری نمی شود؟