به گزارش ماسال نیوز به نقل از ورزش سه، شکست برابر ترکیه و لغو بازی مقابل یونان و کوزوو اصلی ترین عامل پیشی گرفتن استرالیا از ایران بود. کانگوروها در آخرین بازی دوستانه با ۴ گل جمهوری چک را از پیش رو برداشتند و با رشد ۱۸ امتیازی و صعود ۴ رده ای، بالاتر از شاگردان کارلوس کی روش ایستادند. این دو تیم در رنکینگ جهانی فیفا نیز به ترتیب رده های ۳۶ و ۳۷ را در اختیار گرفته و با فاصله زیاد نسبت به دیگر تیم های آسیا، قرار دارند.
ایران نزدیک به دو سال است که پایین تر از رده سی و هفتم قرار نگرفته اما ناکامی در جام جهانی، می تواند این طلسم مثبت یوزها را نابود کند. پایین تر از ایران، تیم ملی ترکیه و جمهوری کنگو حضور دارند.
در صدر این جدول، آلمان، برزیل، بلژیک، پرتغال، آرژانتین، سوئیس و فرانسه بدون تغییر قرار گرفته اند. همچنین تیم لهستان با صعود دو پله ای توانست خود را به جمع ۸ تیم برتر جهان برساند.
اسپانیا یکی از حریفان تیم ایران در جام جهانی روسیه، با ۲ رده سقوط به جایگاه دهم رنکینگ فیفا رسید. بدترین رده ماتادورها در جدول پانزدهم است که در سال ۱۹۹۸ رقم خورد و حالا آن ها در حالی رده شان را دو رقمی می بینند که یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در جام جهانی هستند. نکته جالب این که اسپانیا در سال ۲۰۰۶ نیز رده ای دو رقمی داشت و در ۲۰۱۴ نیز نُهم بود. به نظر می رسد لاروخا در سال های منتهی به جام جهانی، رده جالبی در جدول فیفا ندارند.
دیگر هم گروهی ایران یعنی مراکش، یک رده صعود را در جدول تجربه کرد. آن ها با ۶۸۶ امتیاز در رده ۴۱ جهان حضور دارند و پایین تر از سنگال، تونس و کونگو چهارمین تیم برتر آفریقا هستند.
از بین تیم های مدعی قهرمانی در روسیه، تنها انگلستان در جدول صعود داشته است. شاگردان ساوتگیت، یک رده پیشرفت داشته اند و در رده دوازدهم حضور دارند.
۱٫ آلمان
۲٫ برزیل
۳٫ بلژیک
۴٫ پرتغال
۵٫ آرژانتین
۶٫ سوئیس
۷٫ فرانسه
۸٫ لهستان
۹٫ اسپانیا
۱۰٫ پرو
۱۱٫ انگلستان
۱۲٫ دانمارک
۱۳٫ اورگوئه
۱۴٫ مکزیک
۱۵٫ کلمبیا
۱۶٫ کرواسی
۱۷٫ تونس
۱۸٫ ایسلند
۱۹٫ کاستاریکا
۲۰٫ سوئد
۲۱٫ سنگال
۲۲٫ صربستان
۲۳٫ استرالیا
۲۴٫ ایران
۲۵٫ مراکش
۲۶٫ مصر
۲۷٫ نیجریه
۲۸٫ پاناما
۲۹٫ کره جنوبی
۳۰٫ ژاپن
۳۱٫ عربستان سعودی
۳۲٫ روسیه