پنج شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳ , 21 November 2024

تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۹۷
ساعت انتشار : ۱۲:۱۵ ق.ظ
چاپ مطلب
در گفتگو با خبرنگار راه 57 مطرح شد؛

ماجرای واگذاری صنایع چوب اسالم به یک فرد خاص از زبان نماینده تالش بزرگ

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال گفت: بنده در تمام طول 6 سال نمایندگی خود از هیچ فرد خاصی برای امور مختلف حمایت نکرده‌ام.

به گزارش ماسال نیوز؛ محمود شکری در گفتگو با خبرنگار هفته‌نامه راه ۵۷ درباره ماجرای واگذاری بدون تشریفات صنایع چوب اسالم به یک فرد خاص اظهار داشت: درباره این موضوع و در نامه‌ای که برای وزیر محترم زده‌ام موضوع واگذاری صنایع چوب اسالم به بخش خصوصی را مطرح کرده‌ام و اصلاً بحث واگذاری به یک فرد خاص در این نامه مطرح نشده است.

وی افزود: موضوع واگذاری بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی و فرمان رهبر انقلاب انجام می‌شود چون شرکت‌های دولتی و عمومی بازدهی خوبی ندارند.

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال ادامه داد: در کشورهای پیشرفته و آلمان بحث واگذاری شرکت‌ها و کارخانه‌های دولتی حتی به صورت رایگان به بخش خصوص انجام شد و این کار آن‌ها منتهی به پیشرفت این کشورها شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در آلمان واگذاری کارخانه‌ها به شرط ایجاد اشتغال و تولید انجام گرفت و این کشور اکنون دومین کشور صنعتی دنیاست. درباره کارخانه‌های منطقه هم نظر من اجرای قانون و فرمان رهبر انقلاب و واگذاری به بخش خصوصی است.

شکری با بیان اینکه صندوق تعاونی عمران به استناد قانون ایجاد شده است اظهار کرد: باید اعضای این صندوق از مردم باشند تا منابع مردمی در تولید استفاده شود. ماده ۵ قانون تشکیل تعاونی عمران شهرستان‌ها هم می‌گوید برای تسریع در کار با ترک تشریفات این کار را انجام دهیم. یعنی دولت با ترک تشریفات کارخانه‌ها را به شرکت توسعه عمران شهرستان‌ها واگذار کند. این قانون در سال ۸۹ به تصویب رسیده است و مربوط به امروز و دیروز نیست.

این نماینده مجلس افزود: آقای امیرشریفی یکی از اعضای هیئت‌مدیره تعاونی عمران شهرستان تالش است و همه می‌دانند که هیئت‌مدیره متشکل از چند نفر است که مسئولیت دائمی هم ندرند. ضمن اینکه هر عضو تنها به اندازه سهم خود از سود شرکت بهره‌مند می‌شود. یک عضو یک‌ذره بیشتر از دیگران نمی‌تواند بهره‌برداری کند. این شرکت برای کمک به دولت شکل گرفت تا مردم منابع خود را در امور تولیدی و خدماتی کشور هزینه کنند.

وی تأکید کرد: در کل کشور ۵۰ صندوق تعاونی عمران شکل گرفته است که یکی از این‌ها در تالش تشکیل شده و در نامه‌ی بنده نیز به جناب وزیر به ماده ۵ قانون استناد شده است.

شکری ادامه داد: در مدت ۶ سالی که نماینده بودم از هیچ فرد خاصی برای امور حمایت نکرده‌ام و برای من تفاوتی نمی‌کند که افراد به من رأی داده باشند یا نداده باشند. متأسفانه در موضوع آقای امیرشریفی بد و غیرمنصفانه کار شد. تعاونی ایشان بسیار فعال است و از معدود تعاونی‌هایی است که برای بسیاری از مردم کم‌درآمد کارهای زیادی انجام داده است. می‌گویند آقای امیرشریفی اسپانسر بنده است درحالی‌که من پولی خرج نکرده‌ام که کسی اسپانسر من باشد. اسپانسر من همه مردم هستند. اسپانسر من کسانی هستند که برای من صلوات نذر کردند و نذری دادند. اسپانسر را کسانی دارند که در انتخابات کاسبی می‌کنند. یعنی افرادی هستند که پول خرج می‌کنند و بعداً از نماینده خودشان چند برابر می‌گیرند.

نماینده تالش، رضوانشهر و ماسال گفت: دلیل حمایت بنده از صندوق تعاونی عمران طوبی این است که در قانون آمده که ۲۵ درصد اقتصاد کشور باید تعاونی باشد اما متأسفانه این آمار اکنون در کشور زیر ۵ درصد است و حالا که یک تعاونی موفق پیدا شده است دارند تلاش می‌کنند آن را به صورت غیرمنصفانه سیاسی کنند.

وی با بیان اینکه انتخاب هیئت‌مدیره تعاونی‌ها انتخابی است و انتصابی نیست افزود: بنده هیچ نقشی در انتخابات هیئت‌مدیره این شرکت‌ها نداشته‌ام و تلاش من تنها در جهت اجرای قانون واگذاری شرکت‌های عمومی و دولتی بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی بوده است.

 

مصاحبه از عزیز عاقبتی


يک ديدگاه