به گزارش ماسال نیوز؛ به نقل از خبرگزاری فارس از رضوانشهر، عسکر حسنی پور صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به خسارات ناشی از سیلابهای اخیر در شهرستان رضوانشهر اظهار کرد: در دو مرحله جاری شدن سیل در این شهرستان که با فاصله یک هفته اتفاق افتاد، بیش از ۲۰ میلیارد تومان به زیرساختهای منطقه خسارت وارد شد.
وی با بیان اینکه به مدیران دستگاههای اجرایی تذکر دادهشده که هرچه سریعتر مشکلات مردم را برطرف کنند افزود: مدیران دستگاههای اجرایی باید هرچه سریعتر نسبت به جابجایی و جمعآوری تأسیسات ولولههای گاز، آب و برق از حریم رودخانه اقدام کنند.
فرماندار رضوانشهر با اشاره به اینکه توسعه روستایی مستلزم مدیریت اصولی با مهارتهای ویژه است گفت: از مهمترین ویژگیهای جامعه مدنی مطالبه گری بوده و باید از همهوقت و توان خودمان برای پیگیری مطالبات روستائیان استفاده و در جهت سرعت بخشی چرخ تولید و شکوفایی روستاها تلاش کنیم.
حسنی پور با اشاره به اینکه ۶۰ درصد از جمعیت رضوانشهر در مناطق روستایی ساکن هستند تصریح کرد: مسئولان شهرستان باید وقت بیشتری را برای خدمت به روستائیان عزیز صرف کنند و دهیاران روستا وظیفهدارند که موضوعات بهداشتی، عمرانی و اجتماعی مردم را پیگیری کنند.
وی با تأکید بر اینکه دهیاران بهعنوان مدیر روستا مصوبات شورای اسلامی را در جهت توسعه و رسیدگی به امورات روستا اجرایی کنند بیان کرد: ما باید روستاها را بهعنوان مکانهای تولیدی بشناسیم و مردم روستا را بافرهنگ تولید آشنا کنیم.
فرماندار رضوانشهر با بیان اینکه خریدوفروش زمینهای روستایی توسط افراد سودجو تأسفبرانگیز است گفت: برخی از روستائیان زمینهای خود را به غیربومیها میفروشند و این در حالی است که این زمینها محل تولید و برای امور کشاورزی آنها است.
حسنی پور با اشاره به اینکه ما روستا را پایگاه اقتصادی جامعه و روستایی را تولیدکننده بزرگ کشور میدانیم خاطرنشان کرد: ما در تلاش هستیم که با اقدامت خود سرعت مهاجرت از روستاها کند شود و تکریم روستاییان یکی از مهمترین راهکارهای دولت برای کاهش مهاجرت از روستاها به شهرها است.
وی با بیان اینکه شهرک چوکا بیش از یک هزار واحد مسکونی دارد تصریح کرد: تعدادی از این واحدها بهصورت ویلا و تعدادی دیگر ساختمانهای چهار تا شش طبقه است که در عمدهای از این واحدها مردم سکونت دارند و بخشی هم واگذارشده به افرادی که چند بار در سال میآیند.
فرماندار رضوانشهر با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۲ مصوبه شورای عالی شهرسازی که در طرح جامع تفصیلی شهر رضوانشهر ابلاغ شد شهرک چوکا بهعنوان جزو شهر رضوانشهر تعریف شد افزود: در مقاطع گوناگون ۳۰ سال اخیر، تمام امور خدماتی بستگی به نیازهای شهرک را خود شرکت چوکا تأمین میکرد اما اکنون وضعیت اقتصادی چوکا طوری است که در حال حاضر این توان را ندارد و شورای عالی شهرسازی هم این شهرک را به شهر رضوانشهر الحاق کرده است.
حسنی پور با بیان اینکه شهرداری رضوانشهر در حال حاضر به مردم شهرک چوکا خدمات ارائه میدهد گفت: با پیگیریهای سال گذشته یکبخشی از لکهگیری آسفالت خیابانهای شهرک انجام شد اما راضیکننده نبود زیرا حد توان مالی شهرداری رضوانشهر محدود است.
وی با اشاره به اینکه به شهردار و شورای شهر رضوانشهر ابلاغشده که ۲۰ درصد بودجه سالانه ۹۷ و سالهای آتی را برای اجرای خدمات برای شهرک چوکا در نظر بگیرند بیان کرد: این مسئله در شورا تصویب شد و تائید شد که حداقل یک میلیارد تومان باید برای شهرک چوکا هزینه کنند و یکبخشی را نیز در حال هزینه کردن هستند.
فرماندار رضوانشهر با بیان اینکه یکی از مشکلات شهرستان ما بحث دامهای سرگردان است که ایجاد مزاحمت میکند گفت: باید اهالی که در حاشیه شهر هستند و دامداری دارند دامهایشان را مراقبت کنند که رها نشوند و ایجاد مشکل کرده و خسارت برای مردم به بار بیاورند.
حسنی پور با اشاره به اینکه شهرک چوکا یک فضای سرسبز ۱۵۸ هکتاری دارد بیان کرد: بخش زیادی از این فضا جنگل است و وجود دام سرگردان در آنجا هیچ دلیل منطقی ندارد و نباید دامها سرگردان رها شوند.
وی با بیان اینکه تا چند سال آینده خط راهآهن جنوب به آستاراخان بهعنوان یک کریدور ریلی گردشگری خواهد شد افزود: این خط میتواند در شکوفایی و اقتصاد پایدار گردشگری خانوادهها خصوصاً اقامتگاههای بوم گردی منطقه، نقش مهمی ایفا کند.
فرماندار رضوانشهر با بیان اینکه برای حل مشکلات فاضلاب شهر رضوانشهر طرح مطالعاتی انجامشده تصریح کرد: این طرح یک پروژه ملی است و اعتبار ملی میخواهد و در حال حاضر نیز در حوزه شهرک چوکا، تصفیهخانههایی که چوکا احداث کرده بود فعال است اما جوابگو نیاز نیست و باید بیشتر از این تلاش شود.
انتهای پیام