وی افزود: در سال ۹۸، ۱۳۰ نفر در مرکز ثابت، ۹۴ نفر در روستاها، ۴۲ نفر در بنگاههای اقتصادی در قالب طرح کارآموزی در محیط کار واقعی، ۶۵ نفر در ندامتگاه غرب گیلان، ۷۰ نفر در پادگان و مراکز نظامی، از دورههای مهارتی بهرهمند شدند. که از نظر عملکرد در برخی از بخشها همانند پادگان و روستا رشد بالایی نسبت به سالهای گذشته داشتیم.
مدیر مرکز آموزش فنی و حرفهای امام سجاد (ع) شهرستان ماسال با تأکید بر اینکه آموزش مهارت در مرکز دولتی فنی و حرفهای رایگان است گفت: یکی از مسائل مهم این است که مرکز آموزش فنی حرفهای صرفاً” به عنوان یک مرکز آموزشدهنده نبایستی تلقی شود بلکه این مراکز با در دست داشتن استانداردهای بیشمار مشاغل، تنها متولی آموزش مهارتی در شهرستان هستند که میتواند در آموزشهای ارائهشده توسط دیگر دستگاهها چه دولتی و خصوصی، استاندارد مشخص و تدوین شده ارائه نموده و برای کسب گواهینامه استاندارد آزمون اجرا کند.
فصیحی گفت: به نظر میآید با رشد تکنولوژی و فنآوری اطلاعات، و ظهور مشاغل جدید در جامعه و یا انجام مشاغل با رویکرد جدید، مهارتآموزی امری اجتنابناپذیر خواهد بود و بایستی مهارت و مهارتآموزی در جامعه نهادینه شده و نیاز به این مسئله مهم بیش از هرزمان دیگر است.
وی یکی از دیگر از اقدامات مرکز فنی و حرفه ای ماسال را تأیید صلاحیت افراد برای دریافت پروانه کسب عنوان کرد و گفت: افراد جهت دریافت پروانه کسب از سوی اتاق اصناف به مرکز معرفی میشوند و پس از آنکه به لحاظ داشتن مهارت تخصصی لازم مورد آزمون قرار گرفتند گواهی تأیید صلاحیت جهت معرفی به اتاق اصناف دریافت میکنند که این اقدام نیز جهت بهبود مهارت اصناف شهرستان صورت میگیرد.
ایران امکانات بسیار وسیعی دارد که سر پای خود بایستد. ایران را خائنین و بطور مصنوعی به این مشکلات دچار کرده اند. لباس مذهب و حکومت را می پوشند برای غارت، و اصلن هم برایشان مهم نیست که باعث تباهی فرهنگی و اجتماعی می شوند. از بدون گواه سخن گفتن بیزارم. به آخرین پست وبگاهِ «روشن سخن» سر بزنید تا ببینید به نام دوستی، با این کشور چه می کنند. و چگونه ایرانیان شریف و پاکیزه خو را می کوبند. به نام دوست این سر زمین می کوبند.
راستی چرا وضع چنین است؟
در این باب باید مفصل نوشت؛ فعلن بمانَد. به این پرسش در آینده در وبگاهِ خود بر می گردم.
نشانی وبگاه: zartasht,blogfa.com
در ضمن، اَمرداد(اَموردات) یعنی ماهِ زندگی. و مرداد = مورد داد = مرگ دهنده = ماهِ مرگ. مرداد واژه ای ست مانند مرداب و مردار. پس، اَمرداد = ماهِ زندگی، درست است. مرداد خلاصه ی اَمرداد نیست. بدان صورت متضاد کردن واژه ها یک قانون دستوری کهن ایرانی ست، که در زبان مادر(تالشی) هنوز بکار می رود. زونوستِن(دانستن)، اَنَه زونوستِن(ندانستن). انَه زونی بنَه = خود را به ندانستن بزن. مَسِن(شنیدن)، اَنَه مَسِن(نشنیدن). اَنَه مَس = آدم حرف نشنو.
کوتاه: امرداد بعد از تابستان گرم و سوزان، ماهِ باران است و تازگی؛ ماهِ زندگی ست. نام باران مشهور اَمردادی، «سِه شَوُونَه وارش»، یا «سِه شَولُونَه وارش»، است. وارش = باران.
در ضمن ماهِ آوگوست و آگوست(خلاصه) = دارای آب فراوان، نیز همان اَمرداد است. آو = آب. گوست = انبوه، فراوان. تالش به گوست اروپایی، خَست می گوید.