به گزارش ماسال نیوز، در این کارگاه آموزشی، کارشناس مسائل فرهنگی و اجتماعی نکات مهمی در خصوص تربیت فرزندان اشاره کرد و افزود: واژه تربیت کودک در واقع به معنای تعلیم و پرورش دادن کودک با استفاده از بسیاری از اصول می باشد. زمانی که والدین، کودکان خود را تربیت می کنند در واقع در حال آموزش آنان هستند و قالب های رفتاری و اصول فکری کودکان را شکل می دهند. به همین دلیل والدین با کنترل احساسات خود می توانند شرایط را بهتر مدیریت کنند و کودک را به طوری آموزش دهند تا در رویارویی با مشکلات آینده خود بهتر عمل کند.
سیدمهدی صافی در ادامه از اهمیت نقش مادر و تاثیر گذاری و بی مانندی در تربیت را برای حاضرین بیان کرد.
وی همچنین با اشاره به بحث تربیت از دیدگاه قرآن کریم، افزود: تربیت کودک از دیدگاه قرآن برای داشتن یک جامعه امن و مثبت تر ضروری است و لازمه رشد توسعه فکری کودک بسیار اهمیت دارد.
وی افزود: والدین، پدر و مادر به عنوان مربی و رب بعد از پروردگار یکتای متعال بیشترین تاثیر را در شکل گیری شخصیت فرزندان و خانواده دارند.
صافی، اظهار داشت: در بین پدر و مادر در زمان شکل گیری شخصیت فرزند بیشترین زمان اُنس و ارتباط با مادر است و نقش مادر علاوه بر تاثیر ژنتیک ، علاوه بر تاثیر تربیت پنهان ، در تربیت آشکار و تربیت غیر مستقیم و مستقیم هم مادر بیشترین نقش را دارد.
وی در پایان مباحث خود به نقش الگو پذیری تربیت فرزندان را از دوستان و معلم در آیات ۲۷ تا ۲۹سوره فرقان و ایه ۲۴ سوره عبس را اشاره کردند.
صافی در ادامه مهمترین روش های تربیتی فرزندان شامل محبت، موعظه و تعلیم نیز توضیحاتی داد.
در خاتمه به پرسش های حاضرین پاسخ داده شد.