پرده اول: رهبر معظم انقلاب ششم خردادماه سال جاری در دیدار تصویری با رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی که در آغاز دومین سال فعالیت مجلس یازدهم صورت گرفت، با بیان توصیههایی به نمایندگان ملت؛ ورود به مسائل اجرایی و تلاش برای سپرده شدن مسئولیتهای شهری و استانی به اشخاص مورد نظر را از آسیبهایی دانستند که نمایندگان در معرض آنها قرار دارند.
ایشان همچنین انقلابی ماندن را نیازمند مراقبت دائمی و حسابکشی از خود دانستند و افزودند: معنای حقیقی تقوا، مراقبت مدام در مقابل خطرها و لغزشهاست.
پرده دوم: “تحول گرایی” از کلیدواژه هایی بود که آیت الله دکتر رئیسی رئیس جمهوری در سوم شهریورماه امسال و در آخرین جلسه بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی و در دفاع پایانی از برنامه های دولت، در خانه ملت بیان داشت؛ امری که همگان از سکاندار دولت سیزدهم انتظار داشتند تا بتواند از این رهگذر، به شعار “ایران قوی” جامه عمل بپوشاند.
با در نظر داشتن شرایط کشور بویژه التفات به چالش هایی که به دلیل اتخاذ سیاست های نادرست در دولت دوازدهم پیش آمد؛ مردم رو به سوی گفتمانی رفتند که خود را “جهادی و مردمی” معرفی کرد و طی حدود سه ماهی که از عمر آن می گذرد نیز در ارتباط گیری با مردم در اقصی نقاط کشور و تصمیم گیری برای رفع مشکلات آنان، این وجه مردمی بودن خود را نشان داده است.
پرده سوم: اسدالله عباسی اوایل آبان ماه امسال با حکم و امضای رئیس دولت سیزدهم به عنوان استاندار گیلان منصوب و معرفی شد و در همان روز معارفه خود بیان داشت: نگاه به مسئولیت بهمعنای خدمتگزاری است، تعارفات را به اتمام برسانیم و از کنار رفت و آمدها و هرآنچه که تمرکز بر کار و تلاش را تحتالشعاع قرار میدهد، عبور کنیم.
وی پس از انجام بررسی های لازم نسبت به انتخاب و معرفی معاونت مهم سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اقدام کرد و با این حساب، فرآیند انتخاب فرمانداران را شتابی دوچندان بخشید.
او اوایل آذر ماه جاری نیز در نشست با جمعی از فعالان ستادهای مردمی آیتالله رئیسی در گیلان با بیان اینکه براساس فضاسازی نباید تغییرات به صورت عجولانه صورت گیرد، به تصریح گفت که سهم خواهی را نمیپذیرد زیرا مدیری که از طریق سهمخواهی در مسند قرار گیرد، مدیر نخواهد شد.
او روز گذشته نیز در مراسم معارفه سرپرست فرمانداری شهرستان رشت با اشاره به اینکه عده ای جلوتر از زمان در حال حرکت هستند، خاطرنشان کرد: اندوخته و تجارب خود را تقدیم استان کرده و در این خصوص از تمام افکار و اندیشهها استقبال میکنم اما سهمخواهی را قبول نمی کنم؛ از مشورت با گروه های مختلف نخبگان استقبال میکنم و رویکردم در پیشرفت و تعالی استان، در کنار هم قرار گرفتن است.
با در نظر داشتن گذشت افزون بر ۵۰ روز از انتصاب او به عنوان استاندار گیلان؛ برخی ناظران و فعالان سیاسی در محافل مختلف ، از طولانی شدن تغییر مدیران و فرمانداران سخن به میان میآورند و دلخوش به نوشتن بیانیه هستند؛ اما طبق شنیده های موثق از ساختمان بلندمرتبه استانداری در خیابان معلم رشت؛ موضوع انتخاب فرمانداران، در کش و قوس اظهارنظرهای نمایندگان، متوقف مانده و از قضا، آنهایی که بیشترین مدعای تبعیت از رهبری را دارند، افزونترین فشار و اعمال نظر برای انتصاب اشخاص مدنظر خود برای مدیریت شهرستان را انجام میدهند که همین مسئله، آهنگ تغییرات فرمانداران را با کندی همراه ساخته است.
به خاطر داشته باشیم؛ تبعیت از ولایت، فقط به شعار و سخن نیست بلکه “به عمل کار برآید” و این، انتظار جدی مردمی است که به آن نماینده، برای حضور او در خانه ملت و نقش آفرینی در حوزه قانونگذاری، رای داده اند نه دخالت در امور اجرایی.