پنج شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ , 14 November 2024

تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۰۳
ساعت انتشار : ۳:۵۸ ب.ظ
چاپ مطلب

برداشت پاچ باقلا در گیلان شروع شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: پیش بینی می‌شود کشاورزان استان امسال ۲۲ هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا برداشت کندصالح محمدی با بیان اینکه گیلان تنها استان تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است، گفت: پیش بینی می‌شود کشاورزان گیلانی امسال با برداشت ۲۲ هزارتن باقلای محلی (پاچ باقلا) ۹۶۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند. وی افزود: امسال […]

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: پیش بینی می‌شود کشاورزان استان امسال ۲۲ هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا برداشت کندصالح محمدی با بیان اینکه گیلان تنها استان تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است، گفت: پیش بینی می‌شود کشاورزان گیلانی امسال با برداشت ۲۲ هزارتن باقلای محلی (پاچ باقلا) ۹۶۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.

وی افزود: امسال پاچ باقلا پاییزه در ۷ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان از جمله شالیزار‌ها ، به‌عنوان کشت دوم پس از برداشت برنج و زمین‌های باغی کاشته شد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ، گفت: همه ساله در فصل بهار و پاییز در کلیه شهرستان‌های گیلان پاچ باقلا کشت می‌شود.

محمدی با بیان اینکه کشاورزان گیلانی از شهریورماه کشت پاییزه پاچ باقلا را در شالیزار‌ها و زمین‌های باغی خود آغاز می‌کنند، افزود: برداشت محصول پاییزه از نیمه مهرماه در استان آغاز می‌شود. به گفته وی، مناطق عمده تولید این محصول در گیلان، شهرستان‌های رشت، تالش، آستانه‌اشرفیه و ماسال است.