به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، سایت رسمی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان در پاسخ به انتقادات مطروحه پیرامون نحوه ساماندهی گلزارهای شهدا در استان، به ارائه آمار و ارقامی پیرامون میزان رضایتمندی خانواده های شهدا از طرح ساماندهی مبادرت ورزید. به گزارش ماسال نیوز، در این خبر آمده است:
جلسه کارگاه یافته های پژوهش با عنوان بررسی میزان رضایتمندی جامعه هدف از ساماندهی گلزارهای شهدای استان گیلان در هفته پژوهش برگزار شد.
این پژوهش با هدف بررسي ميزان رضايتمندي جامعه هدف از نحوه ساماندهي گلزار شهداي استان گيلان به اجرا در آمده است. روش تحقيق، توصيفي از نوع پيمايشي بوده و اعتبار پرسشنامه محققساخته با آلفاي کرونباخ ۹۴۵/۰ و روايي پرسشنامه از طريق روايي محتوا و آزمون تحليل عاملي مورد تاييد قرار گرفته است.
روش نمونهگيري در اين پژوهش، طبقهاي از نوع تصادفي بوده و پرسشنامهها در بين ۷۷۲ نفر از نمونههاي آماري مشتمل بر همسر، فرزند، والدين، برادر يا خواهر شاهد و ساير اقوام در شهرستانهاي ۱۶ گانه و روستاهاي استان گيلان توزيع گرديده است.
با توجه به هدف اصلي پژوهش با استفاده از نرمافزار SPSS عوامل موثر بر رضايتمندي خانوادههاي معظم شاهد از ساماندهي گلزار شناسايي شد. سپس بر اساس تلفيق روش CSM و مدل پاراسورامان، ميزان رضايت از ساماندهي گلزار شهدا بر مبناي متغير محسوسات، قبل از اجراي طرح (۵۲ درصد) و بعد از اجراي طرح (۷۹٫۶ درصد) به دست آمد که فاصله آنها (۲۷٫۶ درصد) مشخص گرديد.
لذا فرضيه اول تاييد شد و نشان داده شد که ميانگين ميزان رضايت خانوادههاي شهدا، قبل و پس از اجراي طرح ساماندهي گلزار شهدا با هم متفاوت است و سطح رضايتمندي پس از اجراي طرح افزايش يافته است.
همچنين طبق روش CSM و تلفيق درصد مناسب بودن وضع موجود و سطح انتظارات خانوادههاي شاهد، ميزان رضايت آنها از نحوه ساماندهي گلزار شهدا برابر با ۷۷٫۹۸ درصد به دست آمد. ضمن اين که ميزان رضايت از متغيرهاي ۵ گانه مدل پاراسورامان مشتمل بر ۱- محسوسات و موارد قابل رويت، ۲- اطمينان و اعتماد، ۳- پاسخگويي و واکنشپذيري، ۴- قابليت اعتبار و تضمين و ۵- همدلي و درک نيازها به ترتيب برابر با ۷۹٫۶۷ و ۷۸٫۳۸ و ۷۷٫۷۵ و ۷۴٫۶ و ۷۹٫۳۹ به دست آمد.
در ساير فرضيات مشخص شد ميانگين ميزان رضايتمندي خانوادههاي شهدا مشتمل بر همسران، فرزندان، والدين و اطرافيان آنها از طرح ساماندهي گلزار شهداي استان گيلان تفاوت ندارد. ضمن اين که درصد رضايت زنها بيشتر از مردها بود و ميانگين ميزان رضايتمندي خانوادههاي شهدا با سطح تحصيلات و بازه سني مختلف متفاوت بود. در نهايت جهت بهبود سطح رضايتمندي خانوادهها از ساماندهي گلزار شهدا در سطح استان گيلان راهکارهاي لازم ارائه شد/.
انتهای پیام/
واقعا التماس دعا!
یعنی واقعاً فک می کنن ۷۸ درصد راضی ان؟
تازه گیرم راضی باشن. راضی بودن یا نبودن خانواده شهدا چیزی از اشتباهات طرح کم نمی کنه. اگر هم بعضی خانواده ها راضی ان به خاطر اطلاعات غلطی هست که بنیاد شهید بهشون داده و مسئله رو دقیق براشون باز نکرده.
[…] […]