چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ , 05 February 2025

تاریخ انتشار : ۰۹ تیر ۹۴
ساعت انتشار : ۱۰:۵۳ ق.ظ
چاپ مطلب

محفل انس با قرآن کریم شیعه و سنی در اسالم برگزار شد / تصاویر

مراسم با شکوه محفل انس با قرآن به مناسبت سالروز وفات حضرت خدیجه(س) با حضور قاری بین المللی قرآن کریم استاد سید جواد حسینی در مسجد فاروق اعظم شهر اسالم برگزار گردید.

مراسم با شکوه محفل انس با قرآن به مناسبت سالروز وفات حضرت خدیجه(س) با حضور قاری بین المللی قرآن کریم استاد سید جواد حسینی در مسجد فاروق اعظم شهر اسالم برگزار گردید.

به گزارش ماسال نیوز، این مراسم با استقبال پرشکوه برادران شیعه و سنی اسالم تالش و  به دعوت اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان و  با میزبانی امام جمعه اسالم و حمایت بخشداری و شهرداری اسالم برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم، حجت الاسلام برزکوهی امام جمعه مسجد فاروق اعظم شهر اسالم ضمن خیر مقدم گویی به میهمانان و قاری بین المللی و نیز تشکر از  امام جمعه بخش اسالم به جهت اجرای این محفل نورانی در مسجد فاروق اعظم گفت: این مسئله مطمئناً وحدت بین ما و برادران شیعه را بیش تر خواهد کرد و دل های ما را به هم نزدیک خواهد نمود.

ماسال نیوز مسجد فارغ اعظم اسالم


در ادامه این محفل نورانی، حجت الاسلام اصغر جدائی امام جمعه بخش اسالم، ضمن خیر مقدم گویی به مسئولان و فرماندر تالش، طی سخنانی اظهار کرد: در تمام دوران بعثت، مهم ترین ابزار رسول خدا(ص) در برابر مشرکان، آیات قرآن بوده است.

وی افزود: پیام های قرآن، چنان پُتکی بر سر شرک فرود آمد و مشرکان را در برابر دعوت اسلامی، خلع سلاح کرد. نظم آهنگین قرآن، ادب قوی، شیوایی آیات، شکل ، محتوا و همه در کنار هم توانست توحید  را در جامعه شرک آلود نشر دهد.

حجت الاسلام جدایی تأکید کرد: قرآن کتاب هدایت است، کتاب موعظه است، کتاب نور است، احسن الحدیث ، کامل ترین کتاب و شفای قلب است.

ماسال نیوز اسالم

امام جمعه اسالم با اشاره به ایام رحلت ام المومنین حضرت خدیجه کبری (س) همسر فداکار پیامبر گرامی اسلام گفت: حضرت خدیجه کبری، اولین زن مسلمان و بزرگ ترین بانوی اسلام، به خاطر صفات پسندیده فراوانی که داشتند قبل از اسلام ، طاهره لقب گرفته بودند و پیامبر بعد از رحلت ایشان، همیشه به یاد محبت ها وتلاش های او بود.

وی افزود: پیامبر (ص) سالی را که ایشان و حضرت ابوطالب وفات کردند، عام الحزن نامیدند و این مسئله عمق غم و غصه پیامبر و عمق علاقه و ارادت حضرت پیامبر را به این عزیزان نشان می دهد.

در پایان مراسم، قاری بین المللی قرآن کریم کشورمان؛ استاد سید جواد حسینی با قرائت آیاتی از قرآن کریم وجد و سرور معنوی بی نظیری را در این محفل با شکوه و نورانی ایجاد کرد.

 

ماسال نیوز

ماسالنیوز
 

انتهای پیام/