معاون طرح و برنامه رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از برخورد با متخلفانی خبر داد که آب را با اسیدسولفوریک و گوگرد مخلوط میکردند و به نام «آبلیمو» تحویل مردم میدادند!
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان تعزیرات حکومتی، مجید سجادیپناه در برنامه «روز از نو» رادیو اقتصاد در مورد عملکرد این سازمان به منظور اعتمادسازی در میان مردم، گفت: سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان مبارزه با تخلفات اقتصادی بوده و در واقع یک سازمان قضایی کوچک در دل دولت است و خدماتی را در ۳ حوزه صلاحیتی خود انجام میدهد که منجر به افزایش اعتماد عمومی میشود.
معاون طرح و برنامه رئیس سازمان تعزیرات حکومتی، رسیدگی به تخلفات بهداشتی را نخستین صلاحیت این سازمان عنوان کرد و گفت: در حوزه تخلفات بهداشتی اخیرا با متخلفانی برخورد کردیم که ۱۰ تن آب را با ۴ لیتر اسیدسولفوریک و گوگرد مخلوط کرده و به عنوان آبلیمو به فروش میرساندند و یکی از شرکتهای تولیدکننده معروف را ۹۰۰ میلیون تومان جریمه کردیم.
سجادیپناه افزود: یک کندوی عسل به طور طبیعی ۳ تا ۱۴ کیلو عسل دارد اما افرادی سودجو با تزریق شکر به کندوی عسل حدود ۸۰ کیلوگرم از کندو عسل برداشت کرده بودند که با این فروشندگان عسل تقلبی نیز برخورد کردیم.
وی گفت: موضوعات مهم دیگری نیز همچون برخورد با تولیدکنندگان روغن زیتون با تفاله زیتون و پارافین خوراکی و تخلفات لوازم آرایشی و بهداشتی نیز وجود دارد که سازمان تعزیرات حکومتی در کنار مردم است و به این موارد رسیدگی میکند تا مردم به حق واقعی خودشان برسند.
سجادیپناه دومین صلاحیت این سازمان را مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد و گفت: در برخورد با قاچاقچیان در واقع از تولیدکنندگان حمایت میکنیم چرا که قاچاق کالا، تولید سرمایهداران داخلی که سرمایه خود را برای اشتغال مردم به کار گرفته اند، هدف قرار میدهد.
وی افزود: در این خصوص سال گذشته ۶۷ هزار و ۵۰۰ پرونده در سراسر کشور به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است که حدود هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان متخلفان را جریمه کردهایم.
معاون طرح و برنامه رئیس سازمان تعزیرات حکومتی، سومین صلاحیت این سازمان را رسیدگی به تخلفات کالا و خدمات مطرح و تصریح کرد: در سال گذشته ۶۷۰ هزار پرونده کالا و خدمات در تعزیرات حکومتی مورد رسیدگی قرار گرفته که بیشترین فراوانی تخلف مربوط به گرانفروشی، عدم صدور فاکتور و عدم درج قیمت بوده است.
وی افزود: تعزیرات حکومتی با همکاری دستگاههای نظارتی با ۱۰ درصد جایگاهداران عرضه بنزین متخلف به دلیل فروش اکتان تقلبی، کمفروشی و هوافروشی برخورد کرده است یعنی این سازمان با همکاری ۳ هزار و ۴۰۰ بازرس سازمان صنعت، معدن و تجارت، هزار و ۴۰۰ بازرس اتاق اصناف کشور، بازرسان وزارت بهداشت، شرکت نفت، سایر دستگاههای کاشف و نیروی انتظامی به دنبال حفظ حقوق شهروندی مردم است تا اعتماد مردم به حکومت روز به روز بیشتر شود.
سجادی پناه گفت: مردم می توانند شکایتهای خود را از طریق تماس با شماره های ۱۲۴ و یا ۰۹۶۵۱ و ارسال پیامک به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۹۶۵۱ مطرح و یا با اعلام شکایت در سایت تعزیرات حکومتی اقدام کنند.
انتهای پیام/